BMW Серия 1 Градско Рали ..
Модератор: Общи модератори
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Прощавай, че се намесвам е темата - няма ли по-подробна информация за това рали? КАкво ще представлява, ще има ли палене на гуми и шоу, ще се кара ли яко по някоя писта или просто ще се мотаят с 20 километра в час около 3 конуса? Какви правомощия ще имат поканените, къде точно ще се проведе ралито? Аз лично си "подадох документите" по и-мейла, но не съм поканен за жалост 

BMW only!
amd написа:Прощавай, че се намесвам е темата - няма ли по-подробна информация за това рали? КАкво ще представлява, ще има ли палене на гуми и шоу, ще се кара ли яко по някоя писта или просто ще се мотаят с 20 километра в час около 3 конуса? Какви правомощия ще имат поканените, къде точно ще се проведе ралито? Аз лично си "подадох документите" по и-мейла, но не съм поканен за жалост
обърнете се към Камор Ауто .. аз само питах дали има някои поканен .. но като ти гледам ентусиазма бих се наел да ти наредя малко конуси и да те видя дали и с 20км/ч си достатъчно добър да минеш м/у два конуса широки с 10 см повече от колата, а в последния момент да ти кажа накъде да завиеш

гледах оня пич фронт мен-а на D2 .. забравих му името .. не Дичо .. новия .. как обясняваше, че много бързо карал, много голям състезател бил, щял да побърка колата и две девойки искрено му се радваха ама като видях времето от обиколката ..

Последна промяна Turturelo на 21 Сеп 2006, 20:16, променена общо 2 пъти
И мен не са ме поканили,
ма щях да се учудя ако го бяха направили.
Аз и за тестдрайв на 1 серия се бях записал и пак нищо. Поне да беха пратили едно писмо, да кажат "така и така ше извинявате, ма ни свърши бюджета за бензин
"
Това са медийни/маркетингови изяви - Дидо от Д2 го канят, щото е известен и като пуснат матр'яла по телевизията, хората (и най-вече мацките) и да не ги интересуват BMW-та ще зяпат заради Дидко.
Така е то
Але-хоп
ма щях да се учудя ако го бяха направили.
Аз и за тестдрайв на 1 серия се бях записал и пак нищо. Поне да беха пратили едно писмо, да кажат "така и така ше извинявате, ма ни свърши бюджета за бензин

Това са медийни/маркетингови изяви - Дидо от Д2 го канят, щото е известен и като пуснат матр'яла по телевизията, хората (и най-вече мацките) и да не ги интересуват BMW-та ще зяпат заради Дидко.
Така е то
Але-хоп
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
ЕЙ! Я не се заяждай
Аз съм на 18 години егати, как искаш да правя магии с колата? С годините се трупа опит и може и да стана по-ловък след време, плюс тва тия неща не ни е учил инструктора. МОя мечта е да се обучавам за бързо шофиране и съм оптимист, че все някога ще се понауча. Търся си контакти в момента. Иначе си прав, че и без голяма шумотевица и палене на гуми могат да се покажат професионални умения и да има силни емоции, но аз понеже гуми умея да паля тва искам да има
Та - ще се обърна към Камор ауто, ама като какъв... като беден студент. Все пак ще се поинтересувам, паляците не пратиха един информативен и-мейл, това според мен не е редно, дори да не съм избран. Дидо въобще не го харесвам между другото(не го критикувам, пее си момчето, но не е моят стил) , пича е видинчанин, срещал съм го, а и по-рано е пял в една видинска групичка "Химера" се казваше с мой добър познат. КАкто и да е - ясно е, че ще има популярни лица за "примоцията" на БМВ (макар, че за мен няма нужда, аз и без нея съм си зарибен, ама кел файда кат съм беден:) ).

BMW only!
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
и аз сам се записал и сам регистриран и в камур ауто за подобни мероприятия ама неса ме викали досега з анито едно може да мие много стара ко4ината и да немат полза от мене знам ли ,наплива надалие голям 4е жената там ми вика запишисе 4е понекога и хпра нема ама те на

amd написа:ЕЙ! Я не се заяждайАз съм на 18 години егати, как искаш да правя магии с колата? С годините се трупа опит и може и да стана по-ловък след време, плюс тва тия неща не ни е учил инструктора. МОя мечта е да се обучавам за бързо шофиране и съм оптимист, че все някога ще се понауча. Търся си контакти в момента. Иначе си прав, че и без голяма шумотевица и палене на гуми могат да се покажат професионални умения и да има силни емоции, но аз понеже гуми умея да паля тва искам да има
Та - ще се обърна към Камор ауто, ама като какъв... като беден студент. Все пак ще се поинтересувам, паляците не пратиха един информативен и-мейл, това според мен не е редно, дори да не съм избран. Дидо въобще не го харесвам между другото(не го критикувам, пее си момчето, но не е моят стил) , пича е видинчанин, срещал съм го, а и по-рано е пял в една видинска групичка "Химера" се казваше с мой добър познат. КАкто и да е - ясно е, че ще има популярни лица за "примоцията" на БМВ (макар, че за мен няма нужда, аз и без нея съм си зарибен, ама кел файда кат съм беден:) ).
щом умееш паленето на гуми се насочи към другите неща, които не умееш, а не прави такива генерални изказвания!

Turturelo написа:гледах оня пич фронт мен-а на D2 .. забравих му името .. не Дичо .. новия .. как обясняваше, че много бързо карал, много голям състезател бил, щял да побърка колата и две девойки искрено му се радваха ама като видях времето от обиколката ..
Аз го познавам лично тоя калъф (учил съм с него последните 5 години от моето образование), до ден днешен кара Астра и хич, ама ХИЧ го няма. Ма все пак, нали е 'звезда', което само по себе си значи, че може да кара и колело на 'две гуми'

Понеже му знам и Астрата и номера (видински) оня ден ме засече в Студ. град и взе едни дълки ксенони + торба с пожелания специално за 'звезди'. Какво се казва "Пръц ... звездата си ти!".
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Мене ми звъннаа и викат идвай на камората да караш идиничка
Тва не го вярвах винаги съм твърдял че в БГто тия работи с "попълни па ние ше те викнем" са ташак
Владо ти ли ще си тровиш нервите с нас 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)