BMW Серия 1 Градско Рали ..

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

автомобилен поклонник
Аватар

BMW Серия 1 Градско Рали ..

Мнение от Turturelo » 21 Сеп 2006, 17:53

Някой да се е записал и да е поканен?

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 21 Сеп 2006, 19:38

Прощавай, че се намесвам е темата - няма ли по-подробна информация за това рали? КАкво ще представлява, ще има ли палене на гуми и шоу, ще се кара ли яко по някоя писта или просто ще се мотаят с 20 километра в час около 3 конуса? Какви правомощия ще имат поканените, къде точно ще се проведе ралито? Аз лично си "подадох документите" по и-мейла, но не съм поканен за жалост :bcry:
BMW only!

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 21 Сеп 2006, 20:04

Аз съм се записал, но не съм поканен. Брат ми също :(
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 21 Сеп 2006, 20:13

amd написа:Прощавай, че се намесвам е темата - няма ли по-подробна информация за това рали? КАкво ще представлява, ще има ли палене на гуми и шоу, ще се кара ли яко по някоя писта или просто ще се мотаят с 20 километра в час около 3 конуса? Какви правомощия ще имат поканените, къде точно ще се проведе ралито? Аз лично си "подадох документите" по и-мейла, но не съм поканен за жалост :bcry:

обърнете се към Камор Ауто .. аз само питах дали има някои поканен .. но като ти гледам ентусиазма бих се наел да ти наредя малко конуси и да те видя дали и с 20км/ч си достатъчно добър да минеш м/у два конуса широки с 10 см повече от колата, а в последния момент да ти кажа накъде да завиеш :D или едно упражнение за спиране възможно най-близо до конусче от 100км/ч или .. от 50км/ч :winky: или пък смяна на посоките с 80км/ч в два коридора широки колкото колата или пък едно слаломче за време .. или обиколка на писта за време? че всичките са големи състезатели като караме направо и трябва да се въртят гуми :D

гледах оня пич фронт мен-а на D2 .. забравих му името .. не Дичо .. новия .. как обясняваше, че много бързо карал, много голям състезател бил, щял да побърка колата и две девойки искрено му се радваха ама като видях времето от обиколката .. :mhihi:
Последна промяна Turturelo на 21 Сеп 2006, 20:16, променена общо 2 пъти

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e39-fan » 21 Сеп 2006, 20:13

не са ме поканили ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от stenly » 21 Сеп 2006, 22:54

И мен не са ме поканили,
ма щях да се учудя ако го бяха направили.
Аз и за тестдрайв на 1 серия се бях записал и пак нищо. Поне да беха пратили едно писмо, да кажат "така и така ше извинявате, ма ни свърши бюджета за бензин :mhihi:"

Това са медийни/маркетингови изяви - Дидо от Д2 го канят, щото е известен и като пуснат матр'яла по телевизията, хората (и най-вече мацките) и да не ги интересуват BMW-та ще зяпат заради Дидко.

Така е то
Але-хоп

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 21 Сеп 2006, 23:11

stenly написа:Това са медийни/маркетингови изяви - Дидо от Д2 го канят, щото е известен и като пуснат матр'яла по телевизията, хората (и най-вече мацките) и да не ги интересуват BMW-та ще зяпат заради Дидко.

Така е то
Але-хоп

няма нищо общо с BMW той .. на друго място го гледах ..

ентусиаст
Аватар

Мнение от stenly » 21 Сеп 2006, 23:48

По въпроса за градското рали - очевидно е нереалистично да поканят всички регистрирали се маймуни; Но би било коректно да не оставят у хората погрешното впечатление, че всеки ще го огрее; Не печелят точки по този начин, тъкмо обратното става.

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 21 Сеп 2006, 23:49

ЕЙ! Я не се заяждай :mhihi: Аз съм на 18 години егати, как искаш да правя магии с колата? С годините се трупа опит и може и да стана по-ловък след време, плюс тва тия неща не ни е учил инструктора. МОя мечта е да се обучавам за бързо шофиране и съм оптимист, че все някога ще се понауча. Търся си контакти в момента. Иначе си прав, че и без голяма шумотевица и палене на гуми могат да се покажат професионални умения и да има силни емоции, но аз понеже гуми умея да паля тва искам да има :mhihi: Та - ще се обърна към Камор ауто, ама като какъв... като беден студент. Все пак ще се поинтересувам, паляците не пратиха един информативен и-мейл, това според мен не е редно, дори да не съм избран. Дидо въобще не го харесвам между другото(не го критикувам, пее си момчето, но не е моят стил) , пича е видинчанин, срещал съм го, а и по-рано е пял в една видинска групичка "Химера" се казваше с мой добър познат. КАкто и да е - ясно е, че ще има популярни лица за "примоцията" на БМВ (макар, че за мен няма нужда, аз и без нея съм си зарибен, ама кел файда кат съм беден:) ).
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 22 Сеп 2006, 0:26

и аз сам се записал и сам регистриран и в камур ауто за подобни мероприятия ама неса ме викали досега з анито едно може да мие много стара ко4ината и да немат полза от мене знам ли ,наплива надалие голям 4е жената там ми вика запишисе 4е понекога и хпра нема ама те на
ИзображениеИзображение
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 22 Сеп 2006, 0:34

amd написа:ЕЙ! Я не се заяждай :mhihi: Аз съм на 18 години егати, как искаш да правя магии с колата? С годините се трупа опит и може и да стана по-ловък след време, плюс тва тия неща не ни е учил инструктора. МОя мечта е да се обучавам за бързо шофиране и съм оптимист, че все някога ще се понауча. Търся си контакти в момента. Иначе си прав, че и без голяма шумотевица и палене на гуми могат да се покажат професионални умения и да има силни емоции, но аз понеже гуми умея да паля тва искам да има :mhihi: Та - ще се обърна към Камор ауто, ама като какъв... като беден студент. Все пак ще се поинтересувам, паляците не пратиха един информативен и-мейл, това според мен не е редно, дори да не съм избран. Дидо въобще не го харесвам между другото(не го критикувам, пее си момчето, но не е моят стил) , пича е видинчанин, срещал съм го, а и по-рано е пял в една видинска групичка "Химера" се казваше с мой добър познат. КАкто и да е - ясно е, че ще има популярни лица за "примоцията" на БМВ (макар, че за мен няма нужда, аз и без нея съм си зарибен, ама кел файда кат съм беден:) ).

щом умееш паленето на гуми се насочи към другите неща, които не умееш, а не прави такива генерални изказвания! ;) Убеден съм, че има и далеч по-големи професионалисти в отношение на паленето на гуми. За целта тренирай .. но не тренирай с въртене на гуми, защото според мен е глупава американска дисциплина, без абсолютно никакъв смислен резултат, а тренираи да минеш със 100 м/у два конуса много малко по-широки от колата, която караш .. това има смисъл...

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 22 Сеп 2006, 1:51

А така де трябва тренировки ма кат няма с какво и къде е проблем малко :winky:
п.п.То си пише на сайта,че местата са ограничени ма явно няма да имам късмета да я пробвам таз единичка,а ми се искаше :roll:
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 22 Сеп 2006, 1:59

Turturelo написа:гледах оня пич фронт мен-а на D2 .. забравих му името .. не Дичо .. новия .. как обясняваше, че много бързо карал, много голям състезател бил, щял да побърка колата и две девойки искрено му се радваха ама като видях времето от обиколката .. :mhihi:

Аз го познавам лично тоя калъф (учил съм с него последните 5 години от моето образование), до ден днешен кара Астра и хич, ама ХИЧ го няма. Ма все пак, нали е 'звезда', което само по себе си значи, че може да кара и колело на 'две гуми' :mhihi:

Понеже му знам и Астрата и номера (видински) оня ден ме засече в Студ. град и взе едни дълки ксенони + торба с пожелания специално за 'звезди'. Какво се казва "Пръц ... звездата си ти!".

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 22 Сеп 2006, 3:42

Мене ми звъннаа и викат идвай на камората да караш идиничка :shock: Тва не го вярвах винаги съм твърдял че в БГто тия работи с "попълни па ние ше те викнем" са ташак :confused: Владо ти ли ще си тровиш нервите с нас :?:

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 22 Сеп 2006, 4:04

Туртурело, на какъв принцип избират хората?
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Основен Форум