BMW ще прави четириместно куатро купе-кросовър - X6
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
BMW ще прави четириместно куатро купе-кросовър - X6
След представянето на новата Х5-а BMW смята да допълни моделния ред на всъдеходите си с екзотично пълноприводно купе X6. Това не значи, че колата ще е с две врати. Тя ще има четири, но подобно на класиката в жанра - Mercedes CLS, новата баварка ще има четири врати, но с вид и профил на спортно купе.
Първите прототипи на колата преминават интензивни тестове на пистата в Нюрбургринг, като се проверяват в движение различни настройки на окачването, комфортът, управляемостта - често едното е за сметка на другото и трябва да се търси оптималния компромис за окончателния вариант. Очаква се двигателите да са V-образни, 8 и 10 цилиндъра с мощности 340, 450 и 612 к.с.
Пускайки подобен автомобил BMW ще бъде първа на пазара, защото основната конкуренция - Mercedes CLS и бъдещото Porsche Panamera, нямат задвижване на четирите колела и дори не помислят за някакъв оф-роуд потенциал. Производството на колата е планирано в завода на марката в Южна Каролина, Щатите и би трябвало да излезе на пазара през 2008 година.
Източник: auto-press.net

Първите прототипи на колата преминават интензивни тестове на пистата в Нюрбургринг, като се проверяват в движение различни настройки на окачването, комфортът, управляемостта - често едното е за сметка на другото и трябва да се търси оптималния компромис за окончателния вариант. Очаква се двигателите да са V-образни, 8 и 10 цилиндъра с мощности 340, 450 и 612 к.с.

Пускайки подобен автомобил BMW ще бъде първа на пазара, защото основната конкуренция - Mercedes CLS и бъдещото Porsche Panamera, нямат задвижване на четирите колела и дори не помислят за някакъв оф-роуд потенциал. Производството на колата е планирано в завода на марката в Южна Каролина, Щатите и би трябвало да излезе на пазара през 2008 година.

Източник: auto-press.net
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Е тва ако не е гавра вече не знам кво ще да е - тия производители на коли почнаха един в друг да си го набиват в дупето. Бива модерен дизайн, ама тва си е абсолютен шит поне на снимките, дано да изглежда по различен начин или най-добре да се откажат от тези си планове! Обсъждаме в друга тема новия дизайн и той си има известни предимства, но смешно е след десетки класики същата (уж) фирма да изкарва такива булвочи на пазара, само защото гони печалби в повече класове. Мерцедес изкарали CLS - ми браво на тях, за кво трябва и БМВ да има такава ПУМИЯ
Кой болен изрод иска да кара подобна кола?!? Какво ли си викат богатите копеленца, минавайки покрай един CLS - "ей да имаше сега едно такова подобно БМВ, ама пак много мощно и с подобен осран дизайн..." Па ако ще и 3000 коня да е, нали е лайно!
едит: иначе благодаря на BMWgirl_Z8 за информацията, все пак е хубаво някой да чете новини и да ни ги предоставя, колкото и лоши да са те

едит: иначе благодаря на BMWgirl_Z8 за информацията, все пак е хубаво някой да чете новини и да ни ги предоставя, колкото и лоши да са те

BMW only!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: BMW ще прави четириместно куатро купе-кросовър - X6
BMWgirl_Z8 написа:Re: BMW ще прави четириместно куатро купе-кросовър - X6
ей! няма да викаш quattro на BMW

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Нема ли да пусне една тема някой - "BMW връща Е30 в производство" и да спрем да плюем по новия дизайн 

BMW only!
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми не ми харесва, кво да кажа, на живо може и да е друго, ама тц, а и като няма задно все едно полвин БМВ 

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
BMWALPINA написа:Отзад е като новя Сивик
защо ли из аз долувих същата прилика
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Azrail
- UFO Pilot
-
Хм...
Аз като фен на ретротата на БМВ дръзвам да спомена, че намирам нещо от тигрова акула в това Х6... Харесва ми, малко или много... По един доста особен начин, но ми харесва... агресията...

Аз като фен на ретротата на БМВ дръзвам да спомена, че намирам нещо от тигрова акула в това Х6... Харесва ми, малко или много... По един доста особен начин, но ми харесва... агресията...
MORE BEER!
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2