Motor Show - 20.08.06 12:30 - Задължително!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Аватар

Motor Show - 20.08.06 12:30 - Задължително!

Мнение от M6 » 17 Авг 2006, 19:37

Внимание!!!
От Motor Show са ви подготвили едно наистина незабравимо предаване :lol: На 20-ти август 2006 по Нова телевизия,от 12:30 ще видите:
Изображение
Тема на броя Център на предаването ни тази седмица ще бъде неустоимото BMW Z4 Coupe 3,0si. Автомобилът излъчва сигурност и стабилност. Динамичен и стилен, той е едно от най-новите попълнения в германската автомобилна индустрия. Ще го тестваме специално за вас, за да се уверите в качествата и възможностите му.
Изображение
В рубриката “Интервю” този път няма да ви срещнем с интересна личност от света на автомобилите. За сметка на това ще ви запознаем обстойно с BMW M6 Cabrio, което беше официално представено на автомобилното изложение в Женева.
Изображение
Редовната рубрика “Buy Back” ще заменим с кратка новина от света на BMW, ще ви разкрием новостите около Х5.

Много моля някой да го запише!

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 17 Авг 2006, 23:32

:winky:

Изображение
Последна промяна Turturelo на 18 Авг 2006, 8:55, променена общо 2 пъти

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 17 Авг 2006, 23:36

Turturelo написа::winky:

сигурно си го и покарал а :D
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 17 Авг 2006, 23:42

е .. преместих го. Оставих го на един пич от екипа, къде му се кефеше много, а и аз бързах да пътувам. Карал съм Z4 M Coupe .. това не ми е много интересно :mhihi:

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 17 Авг 2006, 23:48

Turturelo написа: Карал съм Z4 M Coupe .. това не ми е много интересно :mhihi:

ееее че ти нищо не си карал значи :mhihi: а между другото това да не е с червена кожа вътре?защото ако е същото което сега е в шоу руума, сядал съм в него и е мноооого готино вътре...и волана е...без коментар :D
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 18 Авг 2006, 0:00

Карал съм и по-интересни коли, ама скоро ще ги видите по bTV :uups:

то е .. то си е Z4 с багажник. Всичко е еднакво със Z4.. седалки, волан .. само дето steptronic-а е дублиран на волана в случая, докато преди беше само за SMG кутията.

Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 18 Авг 2006, 8:52

това на първата снимка който го е паркирал така до бордюра трябва да е бил голям смелчага :mhihi:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 18 Авг 2006, 8:58

някакъв от Камор Ауто я паркира там .. и аз наблюдавах със задоволство от страни, защото винаги ме е било страх да спра там кола с носа напред .. тя пък взе, че мина :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 18 Авг 2006, 12:51

Абе и аз покарах черно Z4 3.0 Si Roadster auto около 7-8 километра, ноо собственика беше до мен и не успях да развъртя палавото дупе :mhihi: :mhihi: ... Червен кожен салон, много стегната и комуникативна возия, страхотни спирачки, перфектна ергономия 8) , М-волана ляга адски удобно в ръката, мотора се развърта много приятно... С твърдия таван задмина 100к въпросното ;)

P.S. Относно дъългия капак :arrow: 20-ина дни след като я купи, собственика (известен варненски реститут на възраст около 50 години, чиято предишна кола беше ... ФВ Джета на 20 години :shock: ) я цапардоса именно заради лошата видимост напред, не преценил разстоянието до идваща кола с предимство ;)
Live and let Die!

Tullamore is my middle name
Аватар

Мнение от Utah » 18 Авг 2006, 13:24

Turturelo написа:Карал съм и по-интересни коли, ама скоро ще ги видите по bTV :uups:

то е .. то си е Z4 с багажник. Всичко е еднакво със Z4.. седалки, волан .. само дето steptronic-а е дублиран на волана в случая, докато преди беше само за SMG кутията.

...карал си ти ... на дедо ти трабанта... я да мълчиш... кво разбираш ти от коли ве... :D ... ша малчиш и ша слушаш хората тука 'ко ти говорят... те знаят....
- Шумахер отпада в Монако след като води убедително, след което потрошва бокса на ферари;
- Шумахер се блъска във Вилньов и отпада;
- на Шумахер му цопва метеор на главата и го сплесква на пистата.

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 18 Авг 2006, 16:59

THUNDER написа:...

една черна .. случайно беше по едно и също време там с едни варненски мероприятия нали :roll:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 18 Авг 2006, 17:01

Utah написа:...карал си ти ... на дедо ти трабанта... я да мълчиш... кво разбираш ти от коли ве... :D ... ша малчиш и ша слушаш хората тука 'ко ти говорят... те знаят....

ти да мълчиш, че как ще тепам .. от една седмица всяка нощ те врънкам да пием по едно, добре че от уважение към празника на жена ми сръбна, че иначе щеше бела голема да стане ..

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 18 Авг 2006, 18:01

© написа:това на първата снимка който го е паркирал така до бордюра трябва да е бил голям смелчага :mhihi:

..... ако беше моята кола, щях да му запаля врата! :twisted:

Назад към Основен Форум