Пътища за разходка
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Пътища за разходка
Бихте ли споделили приятни маршрути за разходка, на които милата Главна Дирекция Пътища е обърнала внимание наскоро, че този до Боровец вече го научих на изуст?
Желателно - гладък асфалт, много завои

Желателно - гладък асфалт, много завои

Последна промяна dimd00d на 04 Авг 2006, 9:43, променена общо 1 път
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Re: Пътища за разходка
dimd00d написа: приятни маршрутки...
Мани ги тия маршрутки, карай си БМВ-то...

Re: Пътища за разходка
WilliamsF1Team написа:dimd00d написа: приятни маршрутки...
Мани ги тия маршрутки, карай си БМВ-то...![]()
![]()
Не мога, продадах го, само маршрутките ми останаха

- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
София-Чепеларе. Магистралата е ясна, после дупки и скука до Асеновград, от Асеновград през Нареченски бани до горе - 40 км идеални параболи
Само не прави грешката да продължиш към Смолян, че там дупките бяха току-що изрязани и кой знае кога ще ги запълнят...
Култова чисто нова отсечка е, разбира се, от Слънчев бряг до Обзор, но сега сигурно е като жълтите павета в 8 сутринта

Култова чисто нова отсечка е, разбира се, от Слънчев бряг до Обзор, но сега сигурно е като жълтите павета в 8 сутринта

You will find adventure
or the adventure will find you.
or the adventure will find you.
absix написа:От София към Сандански/Кулата евентуално? След Перник си е екстра мен ако питате с изключение на тировете
Ходихме да се помотаме в Гърция, след като взехме легена, та ми се наложи да мина през този маршрут. Всичко е чудесно с изключение на брутален участък в явно вечен ремонт - асфалт няма, затова пък е пълно с невидими, буквално квадратни бабуни - първата като я шибнах на скорост сърцето ми буквално се разплака

dimd00d написа:absix написа:От София към Сандански/Кулата евентуално? След Перник си е екстра мен ако питате с изключение на тировете
Ходихме да се помотаме в Гърция, след като взехме легена, та ми се наложи да мина през този маршрут. Всичко е чудесно с изключение на брутален участък в явно вечен ремонт - асфалт няма, затова пък е пълно с невидими, буквално квадратни бабуни - първата като я шибнах на скорост сърцето ми буквално се разплака
Хм, пропуснал съм го тоя участък, може би защото минавам през някакви села и после се включвам пак в якия път (това чаак след Перник, натам). Не съм ходил скоро в югозападна, понеже мойте хора дойдоха в София и нямам работа натам, тъй че инфото ми старичко.
софия
софия хиза елица
) на витоша
) може да засичасх време ... зимат ана тъмно на неринат сняг
или пък софия бороветз зимата през бели искър при затворен път през ястребец... на 2 педи неринат сняг
) това са ми дват хита

или пък софия бороветз зимата през бели искър при затворен път през ястребец... на 2 педи неринат сняг

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
По дефилето към Мездра пътя е перфектен.Само да имаш смелост да
взимаш яко завоите щот на места мантинела няма,а пропастите са 50+
метра
По Подбалканския също става.Има известни неравности,но дупки няма.
взимаш яко завоите щот на места мантинела няма,а пропастите са 50+
метра

По Подбалканския също става.Има известни неравности,но дупки няма.
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Посока Пловдив, на Стамболииски след Пазарджик малко се пада се отклоняваш посока ЮГ и пътуваш към Девин, Патувал съм доста из България повярваите ми, но там е невероятно, ще пусна снимки.След Девин Има няколко пещери и една от тях се Казва Дяволското Гърло, всичко е много живописно, но пътя е доста като КМ и времетраене...
Пътя незнам в какво състояние е, но е страшно красиво и бих поел натам без да се замисля...
Пътя незнам в какво състояние е, но е страшно красиво и бих поел натам без да се замисля...
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2