Ударено БМВ, търси се скапания беглец

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Ударено БМВ, търси се скапания беглец

Мнение от spookyy » 22 Юли 2006, 13:18

Вчера докато си бях спрял любимата кола съвсем правилно на "синята зона" на бул. Джеймс Баучер, около 18:00, някакъв идиот паркирал от другата страна на булеварда дава назад и директно се блъска в моята, причинявайки ми доста големи щети. (изкривен капак, счупен фар, продупчена броня, счупен парктроник, и редица по-малки като надрани места и счупена страна на решетката. От свидетели разбрах, че е бил с някакъв старичък Land Rover, с номер от сорта на 2535 или нещо подобно. Знам, че шанса да се намери така е малък, но все пак ако някой го е виждал да живее/паркира скапания си джип във вашия квартал, ще съм много благодарен на всякаква информация.
Имам автокаско, сигурно ще ми платят щетите. Но да ме блъснеш и да избягаш, да ми потроши колата, която пазя всеки ден и се дразня и на най-малките точици по колата, а и също така поради липсата на кола, ми проваля и лятната почивка. Мисля си, че на такъв човек не бива да му се размине просто така, вярвам, че истинските фенове ще разберат какво ми е.

Ето няколко снимчици:
Изображение
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 22 Юли 2006, 13:46

плаче ми се... :(
4 8 15 16 23 42

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 22 Юли 2006, 14:16

Неприятно дано го намериш :box:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 22 Юли 2006, 14:52

Ще се озъртам из Лозенец :evil:
stay tuned
Изображение

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 22 Юли 2006, 15:01

Ай ай! Мамицата му на този! :shock:

Не че нещо, ма и някой да го мерне какво ще направиш? :confused:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 22 Юли 2006, 15:13

Ауу много лош удар :( Дано поне тия от Камор ауто ти я оправят по-бързо.

Edit: Добрата новина е че май ще имаш нова броня.Като гледам бая е "изядена".
Последна промяна MaXimal на 22 Юли 2006, 17:57, променена общо 1 път
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Юли 2006, 17:46

този най-вероятно работи там някъде.. и във 6 си е тръгнал от работа...

намери си един приятел полицай и вижте по компютрите кой има такъв ленд роувър със подобни номера.
алекс
трабант 601с
разни други возила

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 22 Юли 2006, 18:16

Този с 200 ли е паркирал :shock:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 22 Юли 2006, 19:00

тцтцтц тоя и да е искал толкова кофти няма да те нацели :confused:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 22 Юли 2006, 19:21

Приятелю искренно ти съчуствам, но станалото - станало. Нека сега да не правим "каубойски срещи" на всеки срещнат роувер с подобни номера. Най малкото незнаем дали наистина е бил той, а и надявам се имаш застраховка. Знам неприятно е (имал съм подобни случаи) да ти ударят колата пък дори и застаховка да имаш, то не са разправии с застрахователи, сервизите се правят на работни и ти записват час за следващия век, а ти седиш гледаш си удареното "дете" и оставаш най-малкото без крака (а в някои случаи и без душа )

Та мисълта ми беше: разликата като го намериш каква ще е? Ще го набиеш ли? Или застрахователите като видят че си го намерил ще ти сложат по-хубава брония?

- Не се занимавай с "мутренски" глупости да търиш човека и тем подобни. Погледни (колкото и парадоксално да звучи) оптимистично на станалото, можеше и по зле да е.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от spookyy » 22 Юли 2006, 19:39

Не съм тръгнал да правя мутренски изцепки или нещо от тоя род, но не мога и да оставя някой просто да ме нацели по този грозен начин и поне да не му тегля една в очите. Значи вече намерих един подобен Роувър, който отговаря на описанието. Defender, с номер 2335, който май живее в моя квартал, не само работи, абе с две думи се мотае наляво-надясно. Задната му броня е от метал подобен на този, който използват за стълбите в рейсовете. На него му няма нищо, но как ли може и да му има на тоя танк. Не се учудвам вече, че са ми такива щетите, макар че ме е ударил, карайки назад. Сега ще издиря собственика поне да знам дали е той и да се разберем какво правим. Мерси много на всички, които изказахте загриженост, отново показахте силата на БМВ клуба - единствената марка, която сплотява така хората. ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 22 Юли 2006, 21:04

spookyy написа:Не съм тръгнал да правя мутренски изцепки или нещо от тоя род, но не мога и да оставя някой просто да ме нацели по този грозен начин и поне да не му тегля една в очите. Значи вече намерих един подобен Роувър, който отговаря на описанието. Defender, с номер 2335, който май живее в моя квартал, не само работи, абе с две думи се мотае наляво-надясно. Задната му броня е от метал подобен на този, който използват за стълбите в рейсовете. На него му няма нищо, но как ли може и да му има на тоя танк. Не се учудвам вече, че са ми такива щетите, макар че ме е ударил, карайки назад. Сега ще издиря собственика поне да знам дали е той и да се разберем какво правим. Мерси много на всички, които изказахте загриженост, отново показахте силата на БМВ клуба - единствената марка, която сплотява така хората. ;)

Само да не се окаже собственикът жена :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 22 Юли 2006, 23:32

бах мама му и призрак ...тоз напрао ти е разказал играта .пффф едва ли ще могат да ти я боядисат като оригинала :( нз кво си му намислил за реванш ама не вярвам да го разцелуваш ,ако го намериш :mhihi: Има и друго -всичко е на принципа всичко се връща ,тъй че нема му се размине ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 23 Юли 2006, 0:04

Леле а ако е бил с някъв джип танк както ти викаш дали въобще е разбрал,че те е ударил :confused:
ТДС - Турбо Див Селянин

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 23 Юли 2006, 0:10

Грозна картина.Дано всичко се оправи по бързо :yes:

Следваща

Назад към Основен Форум