Ударено БМВ, търси се скапания беглец
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Ударено БМВ, търси се скапания беглец
Вчера докато си бях спрял любимата кола съвсем правилно на "синята зона" на бул. Джеймс Баучер, около 18:00, някакъв идиот паркирал от другата страна на булеварда дава назад и директно се блъска в моята, причинявайки ми доста големи щети. (изкривен капак, счупен фар, продупчена броня, счупен парктроник, и редица по-малки като надрани места и счупена страна на решетката. От свидетели разбрах, че е бил с някакъв старичък Land Rover, с номер от сорта на 2535 или нещо подобно. Знам, че шанса да се намери така е малък, но все пак ако някой го е виждал да живее/паркира скапания си джип във вашия квартал, ще съм много благодарен на всякаква информация.
Имам автокаско, сигурно ще ми платят щетите. Но да ме блъснеш и да избягаш, да ми потроши колата, която пазя всеки ден и се дразня и на най-малките точици по колата, а и също така поради липсата на кола, ми проваля и лятната почивка. Мисля си, че на такъв човек не бива да му се размине просто така, вярвам, че истинските фенове ще разберат какво ми е.
Ето няколко снимчици:

Имам автокаско, сигурно ще ми платят щетите. Но да ме блъснеш и да избягаш, да ми потроши колата, която пазя всеки ден и се дразня и на най-малките точици по колата, а и също така поради липсата на кола, ми проваля и лятната почивка. Мисля си, че на такъв човек не бива да му се размине просто така, вярвам, че истинските фенове ще разберат какво ми е.
Ето няколко снимчици:
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Ауу много лош удар
Дано поне тия от Камор ауто ти я оправят по-бързо.
Edit: Добрата новина е че май ще имаш нова броня.Като гледам бая е "изядена".

Edit: Добрата новина е че май ще имаш нова броня.Като гледам бая е "изядена".
Последна промяна MaXimal на 22 Юли 2006, 17:57, променена общо 1 път
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Приятелю искренно ти съчуствам, но станалото - станало. Нека сега да не правим "каубойски срещи" на всеки срещнат роувер с подобни номера. Най малкото незнаем дали наистина е бил той, а и надявам се имаш застраховка. Знам неприятно е (имал съм подобни случаи) да ти ударят колата пък дори и застаховка да имаш, то не са разправии с застрахователи, сервизите се правят на работни и ти записват час за следващия век, а ти седиш гледаш си удареното "дете" и оставаш най-малкото без крака (а в някои случаи и без душа )
Та мисълта ми беше: разликата като го намериш каква ще е? Ще го набиеш ли? Или застрахователите като видят че си го намерил ще ти сложат по-хубава брония?
- Не се занимавай с "мутренски" глупости да търиш човека и тем подобни. Погледни (колкото и парадоксално да звучи) оптимистично на станалото, можеше и по зле да е.
Та мисълта ми беше: разликата като го намериш каква ще е? Ще го набиеш ли? Или застрахователите като видят че си го намерил ще ти сложат по-хубава брония?
- Не се занимавай с "мутренски" глупости да търиш човека и тем подобни. Погледни (колкото и парадоксално да звучи) оптимистично на станалото, можеше и по зле да е.
Не съм тръгнал да правя мутренски изцепки или нещо от тоя род, но не мога и да оставя някой просто да ме нацели по този грозен начин и поне да не му тегля една в очите. Значи вече намерих един подобен Роувър, който отговаря на описанието. Defender, с номер 2335, който май живее в моя квартал, не само работи, абе с две думи се мотае наляво-надясно. Задната му броня е от метал подобен на този, който използват за стълбите в рейсовете. На него му няма нищо, но как ли може и да му има на тоя танк. Не се учудвам вече, че са ми такива щетите, макар че ме е ударил, карайки назад. Сега ще издиря собственика поне да знам дали е той и да се разберем какво правим. Мерси много на всички, които изказахте загриженост, отново показахте силата на БМВ клуба - единствената марка, която сплотява така хората. 

spookyy написа:Не съм тръгнал да правя мутренски изцепки или нещо от тоя род, но не мога и да оставя някой просто да ме нацели по този грозен начин и поне да не му тегля една в очите. Значи вече намерих един подобен Роувър, който отговаря на описанието. Defender, с номер 2335, който май живее в моя квартал, не само работи, абе с две думи се мотае наляво-надясно. Задната му броня е от метал подобен на този, който използват за стълбите в рейсовете. На него му няма нищо, но как ли може и да му има на тоя танк. Не се учудвам вече, че са ми такива щетите, макар че ме е ударил, карайки назад. Сега ще издиря собственика поне да знам дали е той и да се разберем какво правим. Мерси много на всички, които изказахте загриженост, отново показахте силата на БМВ клуба - единствената марка, която сплотява така хората.
Само да не се окаже собственикът жена

- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
бах мама му и призрак ...тоз напрао ти е разказал играта .пффф едва ли ще могат да ти я боядисат като оригинала
нз кво си му намислил за реванш ама не вярвам да го разцелуваш ,ако го намериш
Има и друго -всичко е на принципа всичко се връща ,тъй че нема му се размине ...

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Леле а ако е бил с някъв джип танк както ти викаш дали въобще е разбрал,че те е ударил 

ТДС - Турбо Див Селянин
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3