Recaro Tuning Event - някой ще ходи ли?
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Recaro Tuning Event - някой ще ходи ли?
Здравейте, колеги!
Отваря ми се прекрасна възможност да посетя Recaro Tuning Event - едно от най-големите немски тунинг шоута. То ще се проведе на пистата Hockenheim, тя е близо до Heidelberg, Mannheim, Karlsruhe...
Сайтът на шоуто - www.recarotuningevent.de
Ако някой от форумците има желание да разгледаме заедно на 15 юли немските тунинги - нека пише на лс или на и-мейл peshevbgtuning@gmail.com . Входът е 6 евро.
Отваря ми се прекрасна възможност да посетя Recaro Tuning Event - едно от най-големите немски тунинг шоута. То ще се проведе на пистата Hockenheim, тя е близо до Heidelberg, Mannheim, Karlsruhe...
Сайтът на шоуто - www.recarotuningevent.de
Ако някой от форумците има желание да разгледаме заедно на 15 юли немските тунинги - нека пише на лс или на и-мейл peshevbgtuning@gmail.com . Входът е 6 евро.
- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
Пич, ако знаеш колко ти завиждам за тва дет ще ходиш на световно тунинг шоу.... От малък мечтата ми е да ида на някой световен тунинг миит и да се разцепя стократно повече от това в Сф миналата седмица, обаче нямам възможност сега. Иначе щеше да стане СУПЕР ЯКО ПРЕЖИВЯВАНЕ. Но дано да се отвори нова възможност за ЕСЕН 06 през септември, знае ли човек
Приятно изкарване ти желая и да снимаш маниите 

2 мнения
• Страница 1 от 1