Спазва ли държавата закона!?
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Спазва ли държавата закона!?
Понеже ми писна от това, разни ******** да ми говорят за ред и законност по пътищата, реших да направя тема за това, как самата държава спазва собствените си закони. И най-вече ЗДП. винаги когато мога снимам представителите на властта как газят законите и в същия момент искат от мен да ги спазвам.
Ето един линк, където съм направил няколко снимки, а ето и един друг, от друг човек.
Нека се борим против законнотf незаконие. Снимайте и качвайте в НЕТ-а винаги правоимащите. Нека се видят що за стока са.
http://clubf1.net/forums/index.php?show ... ntry355359
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Bo ... sb=5&part=
Ето един линк, където съм направил няколко снимки, а ето и един друг, от друг човек.
Нека се борим против законнотf незаконие. Снимайте и качвайте в НЕТ-а винаги правоимащите. Нека се видят що за стока са.
http://clubf1.net/forums/index.php?show ... ntry355359
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Bo ... sb=5&part=
паяка може да се счита като като спешна машина и да може да го прави това. трябва да се провери в правилника...
полицията, освен ако можеш да докажеш че са спрели там за да си вземат една бира, нямаш коз. във всички страни го правят.
аз няколко пъти без малко да се размлатя в тях. седнали в завиващото плътно и загасили светлините и чакат да хванат някоя глоба.. аз си завивам и виждам това чудо паркирало там.. връщам назад и му викам че без малко да го блъсна (а в момемнта съм си спрял в средата на платното като пич.... ). онзи ме гледа там.. и мълчи. мъмкам си някакви там думи (сещате се кои) и тръгвам...
гледам го пали фаровете и се мести от там. мислех си че ще тръгне след мен...
след няколко дни отново, същото. значи вече какво да си мисля. спирам пред него и слизам. тоя ме гледа... отивам и му викам буквално.. кой да съдя като те блъсна? теб или участака. продължава да ме зяпа. като мислех че нема да каже нищо (отново) отговори нещо от рода на "официална работа, какво тебе те интересува" нещо там му казах какъв е проблема с неговото спиране и си тръгнах бавно зяпайки го в огледалото.. е тоя пали отново, и си пуска синичките. това е нали, сега ще доде да ми пише някакъв тъп билет/акт/фиш каквото там му е кеф.. пак не. гледам го нещо се мота и мести... и пак гаси всичко. чак тогава се сетих че рапона се качил на тротоара па сега ако пешеходец мине, трябва той да слеза на пътя щото в дясно бяха храсти..
дебилна история. не съм го виждал повече така че не знам дали стана по умен. ама два пъти го нацепих почти. сигурно и друга са минали ама нищо се са казали
полицията, освен ако можеш да докажеш че са спрели там за да си вземат една бира, нямаш коз. във всички страни го правят.
аз няколко пъти без малко да се размлатя в тях. седнали в завиващото плътно и загасили светлините и чакат да хванат някоя глоба.. аз си завивам и виждам това чудо паркирало там.. връщам назад и му викам че без малко да го блъсна (а в момемнта съм си спрял в средата на платното като пич.... ). онзи ме гледа там.. и мълчи. мъмкам си някакви там думи (сещате се кои) и тръгвам...
гледам го пали фаровете и се мести от там. мислех си че ще тръгне след мен...
след няколко дни отново, същото. значи вече какво да си мисля. спирам пред него и слизам. тоя ме гледа... отивам и му викам буквално.. кой да съдя като те блъсна? теб или участака. продължава да ме зяпа. като мислех че нема да каже нищо (отново) отговори нещо от рода на "официална работа, какво тебе те интересува" нещо там му казах какъв е проблема с неговото спиране и си тръгнах бавно зяпайки го в огледалото.. е тоя пали отново, и си пуска синичките. това е нали, сега ще доде да ми пише някакъв тъп билет/акт/фиш каквото там му е кеф.. пак не. гледам го нещо се мота и мести... и пак гаси всичко. чак тогава се сетих че рапона се качил на тротоара па сега ако пешеходец мине, трябва той да слеза на пътя щото в дясно бяха храсти..
дебилна история. не съм го виждал повече така че не знам дали стана по умен. ама два пъти го нацепих почти. сигурно и друга са минали ама нищо се са казали
Последна промяна gyrate на 09 Юни 2006, 9:07, променена общо 1 път
имах бмв, но си купих мерцедес преди доста време... предадох ви!!!
Темата е с добра идея, но много лоша реализация.
Във всяка държава има хора/органи със специални права и не е ненормално те да си ги използват, дори и понякога в повече от необходимото.
Няма държава в света, където президента и депутатите да не се возят в "Мерцедес"(или аналогични), няма държава в света, където полицията да не може да си спре начорчик на пътя и никой нищо да не му каже. Това е нормално и правилно. Не може ти да си рискуваш живота и да си като другите. Не може да си държавен представител и да не се ползваш с необходимите средства за "имидж".
Ненормалното не е, че депутатът кара кола за 100к. Ненормалното е, че той е мангал-рецидивист(Цв. Кънчев например), не може да чете и пише и, разбира се, не върши НИЩО, освен да КРАДЕ и то за цяла фамилия.
Не е проблем, че полицаите са паркирали неправилно, проблем е че като ми обраха апартамента, те играеха с крадците и дори се опитаха да ме успокоят, че на всички се случвало, даже и на тях(ти представяш ли си???). И в никакъв случай да не слагам СОТ, те идвали дори по-бързо... дааа....
Същото е и за колите. Няма кражба на кола, без участието на полицията.
Така че, това са беззаконията, а това че полицая си проси една бира от заведението в което е, че не паркира по правилата, че минава без необходимост с буркан - халал да му е, ако другото го върши!
Във всяка държава има хора/органи със специални права и не е ненормално те да си ги използват, дори и понякога в повече от необходимото.
Няма държава в света, където президента и депутатите да не се возят в "Мерцедес"(или аналогични), няма държава в света, където полицията да не може да си спре начорчик на пътя и никой нищо да не му каже. Това е нормално и правилно. Не може ти да си рискуваш живота и да си като другите. Не може да си държавен представител и да не се ползваш с необходимите средства за "имидж".
Ненормалното не е, че депутатът кара кола за 100к. Ненормалното е, че той е мангал-рецидивист(Цв. Кънчев например), не може да чете и пише и, разбира се, не върши НИЩО, освен да КРАДЕ и то за цяла фамилия.
Не е проблем, че полицаите са паркирали неправилно, проблем е че като ми обраха апартамента, те играеха с крадците и дори се опитаха да ме успокоят, че на всички се случвало, даже и на тях(ти представяш ли си???). И в никакъв случай да не слагам СОТ, те идвали дори по-бързо... дааа....
Така че, това са беззаконията, а това че полицая си проси една бира от заведението в което е, че не паркира по правилата, че минава без необходимост с буркан - халал да му е, ако другото го върши!
sieg написа:

но и ако народа не поеме инициатива, и армия от терминатори не могат да му помогнат.
време е хората да спрат да се крият като пуйки.. доколкото знам, все още фашистите от еврото не са ни забранили пиштовите и всеки може да си купи един.. или два или три или колкото там иска.
а не само да плямпа "ех ако имах пиштов тия снощи щях да ги блах блах" еми айде, ходи си купи и ги. но е по лесно да се говори и да се чака на полицията, а на другия ден "тези куки, нищо не правят, за нищо не стават, ама аз се крих и се пених".
може и да съм глупак но аз като изцяло имам вяра в полицията и дадени части от държавата... проблема в момента не е полицията, а съдебната система. според мен те се опитват и се подобравят и това трябва да бъде оценено. а че си правят глупости, ти го каза - няма да се толкова забележими ако като изцяло работата им беше на по високо ниво.
но сравнение с 1997 например, епохи напред са сега.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Да в сравнение с 1997г са по напред ,ама с материала
Ти в кой свят живееш ,вярваш на полицията
Че то в тая държава полиция няма престъпниците са на мястото на полицаите от 10-на години насам
Като те преебат няколко пъти ще ти дойде акъла.
Дори да има някой свестен полицай (което много ме съмнява)
Системата е толкова ошлайфана,че ако "свестния не и играе по свирката" то той става "коромпиран"(гласят го нещо и го премахват да не им пречи)
И на мен са ми крали кола и тн.
Знаш ли кво ми вика тая в районното,
Остави некакво мобилно телефонче да мое да те намериме по-лесно
че тия стационарните баш когато ти трябват все са болкирали.
Представяш ли си
Мойта физеономия когато осъзнах че са партия с крадците и ето как крадците научават на кого да звъннат за откупа.
И много други подобни...
Полиция....
И те ОК са ще оправиме
Исками се да не е така но за съжаление това е реалността

Ти в кой свят живееш ,вярваш на полицията

Че то в тая държава полиция няма престъпниците са на мястото на полицаите от 10-на години насам

Дори да има някой свестен полицай (което много ме съмнява)
Системата е толкова ошлайфана,че ако "свестния не и играе по свирката" то той става "коромпиран"(гласят го нещо и го премахват да не им пречи)
И на мен са ми крали кола и тн.
Знаш ли кво ми вика тая в районното,
Остави некакво мобилно телефонче да мое да те намериме по-лесно
че тия стационарните баш когато ти трябват все са болкирали.
Представяш ли си

Мойта физеономия когато осъзнах че са партия с крадците и ето как крадците научават на кого да звъннат за откупа.
И много други подобни...
Полиция....

И те ОК са ще оправиме

Исками се да не е така но за съжаление това е реалността

Пред 96-97,баща ми имаше служебна,чисто нова опел омега,с имобилайзер и страшно много екстри-всичко освен кожен салон и лети джанти,щото баща ми не ги обича.Спомням си, че всяка седмица му разбиваха ключалката когато беше извън гаража.Просто не можеха да я запалят.И веднъж ей така на обяд пред паркинга на НДК баща ми слиза и отива на някъде и шофьора му остава там и му опират някъв пистолет и зимат колата.Както и да е-тогава му бяха казали направо ,че знаят каде е колата и му искат 45 000 марки...Ей така 3ма полицай насаме
Ебем ти полицията

Live it like you Love it
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
]Същото е и за колите. Няма кражба на кола, без участието на полицията.
Така така на мен кат ми дигнаха колицата тия мерзавци даже не си направиха труда да дойдат да огледат -викат ми елате да попълните формуляр за кражбата
а то имаше следи личеше си че с паяк е вдигната колата имаше следи от гумите само там дето я оставих и хоп изпарила се.Мамицата им лизаческа обслужват крадците и не им пука за обикновенния редови чиляк.....

НЕВОЛЯТА УЧИ........

vld написа:Системата е толкова ошлайфана,че ако "свестния не и играе по свирката" то той става "коромпиран"(гласят го нещо и го премахват да не им пречи)
Епа вчера ли имаше една новина по интернет, за "корумпиран" митничар, който е уволнен дисциплинарно на 8мия ден от работата си като служител на "Митници"... смех!
furnata написа:]Същото е и за колите. Няма кражба на кола, без участието на полицията.
Така така на мен кат ми дигнаха колицата тия мерзавци даже не си направиха труда да дойдат да огледат -викат ми елате да попълните формуляр за кражбата
![]()
![]()
а то имаше следи личеше си че с паяк е вдигната колата имаше следи от гумите само там дето я оставих и хоп изпарила се.Мамицата им лизаческа обслужват крадците и не им пука за обикновенния редови чиляк.....
п***а им майчина... ама нали знаеш какво прави "17ти ноември" в Гърция?
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
колко си прав... а колко хора живеят в заблуда още...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
[steeN] написа:Същото е и за колите. Няма кражба на кола, без участието на полицията.
колко си прав... а колко хора живеят в заблуда още...
аз кола без застраховка няма да карам, но ако да речем изпазна в ситуация да ми крадат кола мислиш ли, че ще звънна в полицията?!
звъниме на генерала с 4 звезди и приключваме с темат...

vld написа:Да в сравнение с 1997г са по напред ,ама с материала![]()
Ти в кой свят живееш ,вярваш на полицията![]()
Че то в тая държава полиция няма престъпниците са на мястото на полицаите от 10-на години насам![]()
единственото което не са крали е апартамента, но това е защото е по брониран от местният клон на БНБ.
вдигнаха кола от гаража, на връх коледа.. (дано умрат)
трошиха къщата.. два пъти
ограбиха другата, 4 - 6 пъти, така и не я завършихме. крадоха цимента, гредите, прозорците, вратите... и това беше. за какво.. сега седи една бетонна плоча и стени вече 7ма година. за кеф. тях поне не могат да гепят.
тровиха 2 кучета... породисти (обичах ги)
грабиха мазето.. кой знае колко пъти. то не че има нещо в него от 10 години, и врата вече няма поне да не я къртят
крадоха пощата (някой имаше нужда от 24часа явно.. и труд)
и какво полицията е намерила? нищо.
но, нокога не са ми се перили и няколко пъти им е звънено за неща като хулиганства и подобни и винаги са идвали на време.
обаче, намериха няколко коли на съседи, хванаха едни идиоти дето крадоха предни стъкла из квартала, изчистиха един бар от побоища и музики цяла нощ. според мен, зависи какво ти като гражданин очакваш от тях.....
мисля че ние като семйство сме платили поне за два хотела на албена на милен велчев ако ми хващате намека.
апартамента е мой, така че "лично мен" да, не са ме крали. колко се радвам....
12 мнения
• Страница 1 от 1