Безплатен годишен технически преглед от Армеец

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Безплатен годишен технически преглед от Армеец

Мнение от Escape » 05 Юни 2006, 12:06

Понеже си направих каското в Армеец, и ми дадоха талонче за безплатен годишен технически преглед. Това картонче най-вероятно важи за някой определен сервиз.
Знаете ли къде мога да я прегледат (че иначе трябва да се изръся 20 лева)?

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 05 Юни 2006, 12:39

Абе към 25 лв. да ти кажа... Ама по някога е по добре да дадеш от колкото да се възползваш ;) веднъж съм ходил на такова безплатно чудо и повече няма да стъпя... то не бе ръчна, крачна, стопове, аптечки ....с две думи докато не ми здраха гумите на тези валци не мирнаха.... а как ми беше ниска 3-ката 10 пъти удари по-пода... можа и аз така да съм попаднал ама това ми беше за пръв и последен път :evil:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 05 Юни 2006, 13:28

Ми то като се ходи на безплатен пак се слагат 5лв. в документите,
ей така за по едно кафе ;)
Неможеш да си представиш кво правят 5лв. с някой хора не че забогатяват ама просто отношението е друго и да имаш нещо нередно
все едно го нямаш :!:

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:

Мнение от Терзийски » 05 Юни 2006, 13:30

Ама по някога въпроса е принципен ... от какъв зор да му дам на този пари ... аз предпочитам да си дам парите при познат и да не казвам как минавъм ... та всеки ги знае тез работи ;)

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 05 Юни 2006, 13:36

Да и аз така минавам като теб при познат знам как е.
Но миналата година на колата на бащами като му направих каско ми дадоха талон за безплатен преглед(що да не го ползвам)
А тази година ми дадоха талон за 30лв. бензин и него си го сипах на лукойла.Що да не си ползват отстъпките хората така или иначе това са си пари.Ако не ги вземеш нама да ти направят отстъпка от полицата нали така :?:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Escape » 05 Юни 2006, 13:48

Ама на мен ми трябва да мина този преглед само заради документа :), че завчера ме спря някакъв полицай и 5 мин ми разглежда талончето за прегледа (понеже е до юни месец) и се чудеше важи ли или е изтекла :mhihi:

Иначе си ходя на диагностика, не разчитам много много на тея прегледи.

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар

Мнение от Терзийски » 05 Юни 2006, 13:50

Escape написа:Ама на мен ми трябва да мина този преглед само заради документа :), че завчера ме спря някакъв полицай и 5 мин ми разглежда талончето за прегледа (понеже е до юни месец) и се чудеше важи ли или е изтекла :mhihi:

Иначе си ходя на диагностика, не разчитам много много на тея прегледи.

Маркировката е до юни но има отзадната страна дата... и само до нея важи ;)

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 05 Юни 2006, 14:33

Аз пък винаги си ползвам безплатните прегледи. Само ползвам една малка хитринка: отивам в най-голямата жега, костюм, риза, вратовръзка(то аз се така си ходя де ;)), слизам от колата, уж случайно си хвърлям сакото на задната седалка(-абе ква е тая жега бре, сега да бяхме на морето, а?) и оставам по риза и пистолет (колата естествено е черно БМВ :twisted: ). И да ви кажа никой не се заяжда. Даже един път като видяха, че нещо се ебават спирачките на изгасен ДВГ(обясниха че се гаси заради АБС-а) ме накараха да го запаля за да разпечатат фиш с нормални показания. Големи сладури са тия от СБА :twisted:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Escape » 05 Юни 2006, 14:38

И само не разбрах на всякъде ли могат да ми я прегледат безплатно (само с талончето от Армеец) :)

Това май не е лоша идея да идем с 2-3ма приятели по 100 и горница кила :mhihi: само няма да сме костюмирани, ама предполагам че пак ще стане работата 8)

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар

Мнение от Терзийски » 05 Юни 2006, 14:52

Escape написа: 8)

Не ... трябва да разбереш с кой сервизи или пунктове работи Армеец ... може да са 1-2-3-5-10 не се знае... но определено не на всякъде :lol: ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 05 Юни 2006, 16:41

На "Скобелев", малко преди кръстовището със "Стамболийски" има пункт за маркиране и за техн. прегледи на Армеец, сигурно там важи. Голям комплекс е, веднага след като пуснеш баира от Руски паметник. ;)
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 05 Юни 2006, 18:12

На гуми център Диана на околовръстното,пък и 10лв правят чудеса

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 05 Юни 2006, 18:19

Малко оффтопик: за да мина преглед ми трябва бележка за платени всички данъци нали? :mhihi:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 05 Юни 2006, 18:56

b2 написа:Малко оффтопик: за да мина преглед ми трябва бележка за платени всички данъци нали? :mhihi:

Трябва ти застраховка,данък,картончето за стария преглед и големия талон,ма ако искаш ела при мене и ще се разберем нещо ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Escape » 05 Юни 2006, 18:57

Turboman написа:
b2 написа:Малко оффтопик: за да мина преглед ми трябва бележка за платени всички данъци нали? :mhihi:

Трябва ти застраховка,данък,картончето за стария преглед и големия талон,ма ако искаш ела при мене и ще се разберем нещо ;)

Koй е големия талон?

Следваща

Назад към Основен Форум