помощ
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
помощ
КОЛЕГИ преди време има6е една тема където в някакъв 4ужд саит се вкарва6е vin-а и после с copy paste се копира6е номера на 4астта и излиза6е и цена . не успях да я намеря 4рез търса4ката и затова се обръщам към вас.
пс. имам съмнения относно дали е 34 м50 отпред е с едини4ни дискове защото на 2 месеца ги криви и като се натисне спира4ката тресе цялата кола .
пс. имам съмнения относно дали е 34 м50 отпред е с едини4ни дискове защото на 2 месеца ги криви и като се натисне спира4ката тресе цялата кола .
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
по-скоро това е:
www.realoem.com/bmw
и после парт номера тука:
http://www.darucar.bg/part_inquiry_client.php
www.realoem.com/bmw
и после парт номера тука:
http://www.darucar.bg/part_inquiry_client.php
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Re: помощ
JANI написа:КОЛЕГИ преди време има6е една тема където в някакъв 4ужд саит се вкарва6е vin-а и после с copy paste се копира6е номера на 4астта и излиза6е и цена . не успях да я намеря 4рез търса4ката и затова се обръщам към вас.
Моля те бъде по-изчерпателен и точен в имената на темите си

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
В този сайт www.realoem.com/bmw си въвеждаш ВИН-а и ще ти излезе всичко което е сложено от завода на колата ти... Ако проверката по ВИН казва, че трябвада са вентилирани, значи такива трябва да бъдат... Ако са ти нормални дисковете ще трябва да ги сменяш...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
8 мнения
• Страница 1 от 1