BMW организира специален шофьорски тест
Модератор: Общи модератори
- vankata™
- младши ентусиаст
-
BMW организира специален шофьорски тест
Родни журналисти изпитаха възможностите на 10 автомобила BMW 3-та и 5-а серия на самолетната писта в с. Лесново, в рамките на стартиралата кампания BMW Innovation Days.
Камор Ауто”, официален представител на BMW и Mini за България, стартира годишната си инициатива BMW Innovation Days, в рамките на която се представят най-новите продукти на компанията. В уникално роудшоу участниците имат възможност да се запознаят с динамиката, комфорта, сигурността и поведението на пътя в автомобилите на BMW. Пробното шофиране се проведе на специално трасе на самолетната писта в с. Лесново край София. Автомобилите, предоставени за тест – 10 коли BMW 3 и 5 серия, най-добре представят тези иновации. Инструктор е Михаел Каспърс от BMW AG, пристигнал от Германия специално за събитието. На пистата в Лесново представители на българските медии опитаха възможностите на автомобилите и системи за сигурност като ABS, DSC, Active Steering и Head-up Display. Партньори на събитието са “Албена” АД и ЗК “ЛевИнс”.
Вносителят организира тест-драйв през три последователни дни в София, след което събитието се прехвърля от дилърите в Плевен, Варна, Бургас и Пловдив.
Източник: Speed-Press

Камор Ауто”, официален представител на BMW и Mini за България, стартира годишната си инициатива BMW Innovation Days, в рамките на която се представят най-новите продукти на компанията. В уникално роудшоу участниците имат възможност да се запознаят с динамиката, комфорта, сигурността и поведението на пътя в автомобилите на BMW. Пробното шофиране се проведе на специално трасе на самолетната писта в с. Лесново край София. Автомобилите, предоставени за тест – 10 коли BMW 3 и 5 серия, най-добре представят тези иновации. Инструктор е Михаел Каспърс от BMW AG, пристигнал от Германия специално за събитието. На пистата в Лесново представители на българските медии опитаха възможностите на автомобилите и системи за сигурност като ABS, DSC, Active Steering и Head-up Display. Партньори на събитието са “Албена” АД и ЗК “ЛевИнс”.
Вносителят организира тест-драйв през три последователни дни в София, след което събитието се прехвърля от дилърите в Плевен, Варна, Бургас и Пловдив.

Източник: Speed-Press
::: vankata™ :::
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
На 27-ми и 28-ми този месец ще са в Плевен 

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
BMW-X5 написа:За Варна някой има ли инфо кога ще е и къде ?
Тошко, лично ще отида утре до "Варна карс" и ще им изкопча всичката информация която имат

- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Всички поканени ли имат възможност да се качат на автомобил и да покарат ? Или само се гледа 

stay tuned

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Veson написа:Всички поканени ли имат възможност да се качат на автомобил и да покарат ? Или само се гледа
Всички които имат покани карат и се возят поне тук в Плевен е така

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
не е за журналисти, а за клиенти и
партньори на Камор ауто.
Всеки който знае за това и има някакви
познанства в Камор може да си осигури
покана! Караш всичко което има там
с инструктор, в случая американец!
Лично според мен такива мероприятия
за български журналисти НЕ трябва да се
организират, най-малкото че са пълни лаици
и ще отидат там с единствената цел да се наядат
и после да разправят как са ръчкали някоя
"петица-от тия новите, нали се сещаш"
както и да е...

партньори на Камор ауто.
Всеки който знае за това и има някакви
познанства в Камор може да си осигури
покана! Караш всичко което има там
с инструктор, в случая американец!
Лично според мен такива мероприятия

както и да е...

- ms
-
-
И така... Разходих се до "Варна Карс" и резултатът е следният: Тестовете са на 3 и 4 юни и ще бъдат в двора на "Каргоекспрес" - предполагам всички знаете къде е... И понеже съм леееко нагъл успях да изкопча 1(една) покана за събитието
Въпроса е кой ще отиде
От мен толкова съдействие- поканата се дава срещу

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
ms написа:И така... Разходих се до "Варна Карс" и резултатът е следният: Тестовете са на 3 и 4 юни и ще бъдат в двора на "Каргоекспрес" - предполагам всички знаете къде е... И понеже съм леееко нагъл успях да изкопча 1(една) покана за събитиетоВъпроса е кой ще отиде
![]()
![]()
От мен толкова съдействие- поканата се дава срещу
![]()
![]()
![]()
![]()
Иска ли питане аз отивам ти защо няма да ходиш ?
Имаш бири от мене

naskoksan написа:Лично според мен такива мероприятия
БМВ само може да спечели като покани журналисти
трябва да се обръща внимание на медиите те правят реклама,
а като има реклама има и продажби.
Един журналист най добре може да опише впечатления за даден продукт след като има лични впечатления...
Съгласен съм ,че не трябва да се организират такива мероприятия само за журналисти(а то явно е така) те трябва да са там само за да отразяват ,а гостите трябва да са потенциални купувачи фенове на марката и клиенти...
Нещо такова ,нали се сещаш

И по малко манджа

Последна промяна BMW-X5 на 15 Май 2006, 15:58, променена общо 1 път
- ms
-
-
Тошко, 90% е сигурно, че няма да успея да се измъкна за тогава и за да не пропадне поканата поне някой да отиде и после ще разказва....
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
ms написа:Тошко, 90% е сигурно, че няма да успея да се измъкна за тогава и за да не пропадне поканата поне някой да отиде и после ще разказва....
Пу за мене

- ms
-
-