Блутут телефон на 1-ва серия.Ериксон или Нокия?
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Блутут телефон на 1-ва серия.Ериксон или Нокия?
Накратко:баща ми ми направи подарък за завършването-1-ва серия,която ше дойде юни месец.Някой знае ли как работи тоя телефон?В М-Кар ми казаха,че софтуера е правен да работи най-добре с Нокия,но като видях на картинката (дизайна на това нещо) има сложен Ериксон..та какво можете да ми кажете по въпроса.
П.С
Ако въпросът ми ви изглежда глупав не отговаряйте с коментари,за да не флоодим форума за нищо.До сега съм карал Ситроен Ц3-там няма телефон,няма и да има в близките години,така че нямам идея какво е това и как работи
П.С
Ако въпросът ми ви изглежда глупав не отговаряйте с коментари,за да не флоодим форума за нищо.До сега съм карал Ситроен Ц3-там няма телефон,няма и да има в близките години,така че нямам идея какво е това и как работи

- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
K 750 е телефона .Нокия 6 серия, с700и и П910 ги намира много по трудно,докато на брат ми к750 просто заспива.Това е резултат без снап ин адаптер.Изказвам мнение,като предполагам,че е поръчана само Блутуут подготовка
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Тука като слагаха сини зъби на Е46ците преди 3-4 години, Сименс S55 беше телфона. . . той естествено вече не е актуален, но до ден днешен не съм намерил друг с такава качествена блутуут връзка. Сега за новите не съм сигурен, но с К750 няма да згрешиш 

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Категорично избягвай модели с операционна с-ма-там симбиан и тем подобни лайна-за да го свържеш първо е голяма играчка,второ телефона се прави на умен и връзката не е на 100%.Нокиите пък се дърпат щото Нокия има такава политика-ако не е нокия другото заеби.К750 се намира веднага има пълна функционалност(има си авто профил,който просто е на 6),но ако не го харесваш си търси телефон с тази версия на Блутуут и интегриран хандс фрее профил
К750 има една дразнеща особеност на хандсфри профила на блутут - когато те търсят телефона чака няколко секунди преди да прехвърли разговора към хендсфри-то. Тоест започене ли да звъни започва да инициира връзка с хандсфри-то и не можеш моментално да "вдигнеш". Това е ужасно дразнещо, така беше и с T610 навремето. С Nokia и Samsung D500 не съм имал такъв проблем. Провери дали при този Кар профил, за който говори Опасно Луд е пак така.
И още нещо важно - K750i поддържа стандарт Bluetooth 2.0 и използва Enhanced Data Rate (EDR). В някои форуми се говореше за проблеми със стабилността при свързване на K750i с оригинални авто инсталации, които не поддържат EDR. Може би е въпрос на firmware на телефона. С две думи горещо ти препоръчвам да си вземеш първо колата и с нея да тестваш как се държи телефона. Около мен всички устройства са BT - телефона, десктопа, лаптопа, PDA-то, мишката, хандсфри-то, компютърния хедсет.....и всички дивайси са своендрави и за да заработят перфектно ставаш направо хакер.
И още нещо важно - K750i поддържа стандарт Bluetooth 2.0 и използва Enhanced Data Rate (EDR). В някои форуми се говореше за проблеми със стабилността при свързване на K750i с оригинални авто инсталации, които не поддържат EDR. Може би е въпрос на firmware на телефона. С две думи горещо ти препоръчвам да си вземеш първо колата и с нея да тестваш как се държи телефона. Около мен всички устройства са BT - телефона, десктопа, лаптопа, PDA-то, мишката, хандсфри-то, компютърния хедсет.....и всички дивайси са своендрави и за да заработят перфектно ставаш направо хакер.
Последна промяна Modulo на 29 Апр 2006, 16:27, променена общо 1 път
добре дошъл във света на бмв-тата
блутут във бмв подържа определени телефони - списъка го има на сайта на бмв. потърси.
също се подържат други телефони които ги няма във списъка, но някои функции не работят (като примерно вкарването на тел. указател от телефона във колата и избиране по име).

блутут във бмв подържа определени телефони - списъка го има на сайта на бмв. потърси.
също се подържат други телефони които ги няма във списъка, но някои функции не работят (като примерно вкарването на тел. указател от телефона във колата и избиране по име).
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Много ви благодаря за отговорите!За съжаление,стана наложително да си взема телефон и не успях да изчакам.Взех си Нокия 6280.Ако не работи както трябва ще се наложи да сменям.В крайна сметка съм млад шофиор,имам много да уча и телефона в колата ми е задължителен,за да не направя някоя беля
.А за таткото-така е..каквото искаме това получаваме,но да не ви казвам той колко много изисквания има
)

ето ти един списък.. нокиа не е "одобрена", но аз знам че поне основните и функции се подържат.. с изключение на прехвърляне на указателя във колата и избиране по него..
http://bluetoothyourbmw.com/
http://bluetoothyourbmw.com/
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
shekito написа:еи мамаму стара...това с указателя е важно...ще го видим все пак.Ако не бачка,имам брат...бахти от БМВ ми викат Нокия е телефона за пълна функционалност..толкова и знаят значи ...
offtopic.
Казах ти аз да не ги слушаш тия от БМВ...Нали ти казах как на 2000 километра искаха да ми сменят накладките

- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Модуло е прав-наистина има 1-2 сек забавяне,но и Н90 и Д600 са така-тествано.Иначе в бмв де има един списък с телефони-навремето го бях дал-потърси във форума ползващи се с екстрата снап ин адаптер
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
А как да разбера дали случайно и нашата единичка има и тя таквоз нещо и евентуално как работи и какви функции има

BMW lover написа:А как да разбера дали случайно и нашата единичка има и тя таквоз нещо и евентуално как работи и какви функции има![]()
![]()
![]()
Най-лесно ще стане ако идеш в магазина,там предполагам ще могат да ти кажат всички екстри, или пък пробвай с блутуута на телефона да потърсиш дали колата има блутуут.
оффтопик, дайте да направим клуб 1ва серия

15 мнения
• Страница 1 от 1