Сервизни прегледи за E90 320?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Сервизни прегледи за E90 320?

Мнение от spookyy » 27 Апр 2006, 20:27

Купих си 320i E90 от Германия на 25000 км. Гаранцията уж се води международна, така че трябва да важи и за тук в Камор Ауто. Интересува ме дали имате представа на колко хиляди километра са задължителните прегледи за да се запази гаранцията?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 27 Апр 2006, 20:36

Ами то на компютъра си пише всичко.И май на кола втора употреба не важи гаранция,но не съм 100% сигурен.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MaYeRs » 27 Апр 2006, 21:06

Честито бима батка:) много км с нея да навъртиш:)

младши ентусиаст

Мнение от OPASNO LUD » 27 Апр 2006, 22:24

Международни гаранции няма-иначе маслото се сменя nach Anzeige- при посочване на компютъра.Съветвам те при първо масло да го направиш 5000 км преди това

автомобилен поклонник
Аватар

Re: Сервизни прегледи за E90 320?

Мнение от Turturelo » 27 Апр 2006, 22:47

разбира се, че има международна гаранция.
Има инспекшъни, които трябва да спазваш на определени километри, ако не ме лъже паметта не ги пише в сервизната книжка, но ако се завъртиш покрай вносителя ще ти кажат. Първата смяна на масло е на 30 000км, в която влиза и обслужване от рода на горивен филтър, филтър на климатика, въздушен. Малко солено ще ти излезе (или поне преди време беше така), но това гарантира безаварийно шофиране. Отиди да ти заведат колата във вносителя или дилърите. Ако има кампании за подмяна на части да си отбелязано, че колата е в България и ти си официалния собственик.
Ако е с iDrive в сървиз менюто ти вади колко километра има до смяна на масло, свещи и т.н. Ако си без ти излиза на дисплея на таблото. По ключа ще ти въведат всички обслужвания.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 28 Апр 2006, 3:11

честито за количката .. со здваве да си я караш ... уцелил си автомобила ;)

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 28 Апр 2006, 9:48

OPASNO LUD написа:Международни гаранции няма-иначе маслото се сменя nach Anzeige- при посочване на компютъра.Съветвам те при първо масло да го направиш 5000 км преди това

има аз лично ползвам такава! ;)
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

младши ентусиаст

Мнение от OPASNO LUD » 28 Апр 2006, 23:58

Добре,да предположим за момент,че има такъв термин '' международна гаранция".Веднага ще попитам какво покрива,колко е продължителността и при сегашната 5 серия и Х3.Втория ми въпрос е относно сервизните пакети-как принципно 2 инспекции ма Х3 струват 5 пъти по-скъпо от цената на инспекциите,ако гаранцията покрива риска от дефекти на колата.Третия ми въпрос е относно разликата между Gewahrleistung i Garantie.Четвъртия ми въпрос е към наскосан-поправял ли си гаранционно дефект по колата и къде.

Назад към Основен Форум