Модели с паник бутон?
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Модели с паник бутон?
Здравейте,
Не си спомням точно в кой модел BMW съм виждал че при шофоьора има паник бутон (доколкото знам са фабрични, при евентуална повреда по пътищата да се извика помощ). Идеята ми е че, трябва да се добера до 1-2 бройки хубави, лъскави бутони с предпазно капаче и т.н. Съответно можете ли да ме насочите за кои модели да питам като звъня по моргите. Или пък ако някой има под ръка подобно нещо...Гоня изключително добра визията на паник бутона, така че колкото е по-нов модела от който е бутона, толкова по-добре.
Благодаря предварително.
Не си спомням точно в кой модел BMW съм виждал че при шофоьора има паник бутон (доколкото знам са фабрични, при евентуална повреда по пътищата да се извика помощ). Идеята ми е че, трябва да се добера до 1-2 бройки хубави, лъскави бутони с предпазно капаче и т.н. Съответно можете ли да ме насочите за кои модели да питам като звъня по моргите. Или пък ако някой има под ръка подобно нещо...Гоня изключително добра визията на паник бутона, така че колкото е по-нов модела от който е бутона, толкова по-добре.
Благодаря предварително.
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Re: Модели с паник бутон?
това май е платена услуга от БМВ и не знам тука колко е активна...до колкото разбирам гледаш да има фаца пък файда йок...ако е така предполагам си някой джамбазин.... 

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
[FF]GODFLESH написа:това май е платена услуга от БМВ и не знам тука колко е активна...до колкото разбирам гледаш да има фаца пък файда йок...ако е така предполагам си някой джамбазин....
Ако беше така, сигурно щях да съм доста по-добре с кинтите

Предполагам, че тука в БГ тази услуга едва ли е активна - но все пак съм го виждал в автомобил с българска регистрация.
този пакет от телематични услуги се предлага на всички модели от 1999 г. насам - опция 612 BMW Assist. Една от функциите е обаждане на BMW Call Center или Emergency call (варира в различните държави) посредством "Sos" бутон намиращ се горе над огледалото. Ако се случи след инцидент се задейства автоматично изпращайки GPS координати за локацията на автомобила и данни за удара (според краш-сензорите). Върви винаги с комбинация с Навигационна система и подготовка за телефон.
Най-запазените екземпляри са на магазина в кесийка идват...
Най-запазените екземпляри са на магазина в кесийка идват...
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Функцията се предлага и от други марки,но най-лесно ще го намериш от 5-ца или Е класа за американския пазар.
5 мнения
• Страница 1 от 1