Къде правите "Автокаско"

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Къде правите "Автокаско"

Мнение от kam_tod » 17 Мар 2006, 18:19

Колеги, изтича ми каското и затова ще ви бъда балгодарен да си кажете мненията за различните застрахователи. Тия дни до края на следващата седмица трябва да съм си вързал гащите, но все се чудя при кой застраховател да ходя, та ако нещо стане (да не дава господ и да не ме чуе лукавия!) да не бера ядове после със застрахователи. Кои според вас са по-читави?
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GOGY » 17 Мар 2006, 19:19

моито е в булинс, до са нема проблеми си4ко е то4но ....дано и занапред си остане така ...... :mhihi:
jba jbu jbadu jmuc bajuu

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Peugeot 307 SW

Мнение от Panzer_i » 17 Мар 2006, 20:33

Не се занимаваи с тоя Булинс :no:
Изображение

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 17 Мар 2006, 22:57

Мисля че при тоталка булинс плащат добре и поне е сигурно :mhihi: на други места съм чувал че може и да си почакаш :mhihi:
Има доста колеги от форума който работят по застрахователни компаний тъй че да се включат :idea:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

Потребител
Аватар
Кара: BMW
Мечтае да кара: M5

каско

Мнение от stanislaw40 » 18 Мар 2006, 15:12

Аз си правя в орел ,при тях няма проблеми с изплащане на щети.

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 18 Мар 2006, 15:53

Значи,
Твоя въпрос е много общ и неточен.... защото, ако попиташ мен, то аз ще ти отговоря, че в БГ няма застрахователна компания която да е на европейско ниво....
В нито една застрахователна компания не можеш да отидеш при ПТП или още по-лошо, не дай си боже, и да разчиташ, че всичко ще е точно. Винаги ще ти трябва някой вътрешен, да ти помага... и пак не е сигурен резултата ...
Ако попиташ Lucky, той ще ти каже, че номер едно са Армеец, защото работи в тяхна компания. Друг ще ти отговорои Орел, защото на най-добрият му приятел баща му е шеф на клона в Бургас, а той там живее. Трети БулИнс, защото неговия агент е печен и с връзки...
Булстрад и Алиянц плащат без проблем.
НО, генералното заклччение е, че на Бг пазара няма компания, която да е на европейско ниво!!! Просто не можеш да отидеш да кажеш че са те ударили и без да те подложат на кръстосан разпит, все едно си най-големия измамник, да ти платят щетите и ти да не се налага да допалащаш от джоба си...
Единствено мога да ти кажа кои според мен са компаниите в моя черен списък (от личен опит):
1. Юпитер - беше
2. ЕвроИнс - не плащат, бавят парите, а при тоталки, овехтяват, а след това от мизерния остатък ти дават едни смешни 70% (в най-добрия случай) от така получената сума...
3. __________________________________
4. __________________________________

Нека колегите да го продъждат този списък...

ПП. СПОРЕД МЕН ТРЯБВА ДА ИМА ЕДНА ТЕМА "ЧЕРЕН СПИСЪК НА ЗАСТРАХОВАТЕЛНИТЕ КОМПАНИИ"... Разбира се всеки трябва да опише как точно се е опарил и да даде съвет, как да се процедира в случая... Защото без обосновка, не става!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GOGY » 18 Мар 2006, 16:06

верно си е ..... :)
jba jbu jbadu jmuc bajuu

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 18 Мар 2006, 16:13

Значи какво излиза - Булстрат и Алианц. Има ли някой да каже нещо за тях?
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!

Ледения
Аватар

Мнение от ICE » 18 Мар 2006, 16:19

:arrow:
Последна промяна ICE на 18 Мар 2006, 16:22, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 18 Мар 2006, 16:20

Що не пробваш в ДЗИ?

Ледения
Аватар

Мнение от ICE » 18 Мар 2006, 16:29

///sasho написа:Що не пробваш в ДЗИ?
в ДЗИ ми е колата сега и е застрахована за 40к лв и пак ми отказват да си я правя в Дару, за щото съм имал 4 щети (драскотини тук-там).... това не е нормално!
Трабвало да съм имал анекс за валутно каско.... за да ходя и 4-те пъти в Дару. А аз просто искаш да си оправя колата на един път..... ако знаех, че ще ми правят такива проблеми, юях всеки път да ходя за по една щетичка....
ДА, ама никой от агентите не ти казва, че трябва колата да ти е до 3 години, за да имаш лв. каско и да можеш да ходиш в официален сервиз! гледат само да ти вземат парите! :evil:
Затова ви казах - трябва да има една тема за застраховт. компании и там всеки да сподели опит, :evil: повечето пъти горчив, но и другите трябва да знаяк как ни ш*бат тези измамници. Ето по този начин те карат да станеп и ти измамник!!! :evil:

Ледения
Аватар

Мнение от ICE » 18 Мар 2006, 16:31

kam_tod написа:Значи какво излиза - Булстрат и Алианц. Има ли някой да каже нещо за тях?
само казах, че те са едни от тези които плащат тоталките.... само това! ЗА повече инфо да каже някой, който е "патил" от тях. Но моля казвайте ка колко години ви е колата и други подробности, които биха билил от полза...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 18 Мар 2006, 16:44

[quote="ICEЗатова ви казах - трябва да има една тема за застраховт. компании и там всеки да сподели опит, :evil: повечето пъти горчив, но и другите трябва да знаяк как ни ш*бат тези измамници. Ето по този начин те карат да станеп и ти измамник!!! :evil:[/quote]

:yes: Пускам нова тема с анкета!

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Peugeot 307 SW

Мнение от Panzer_i » 18 Мар 2006, 17:05

Май пропусна анкетата :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 18 Мар 2006, 17:09

Да, защото едва ли има някой, който да е застраховал при всички, да им е сърбал попарата на всички и да може да ги подреди :mhihi:

Следваща

Назад към Основен Форум