Къде правите "Автокаско"
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Къде правите "Автокаско"
Колеги, изтича ми каското и затова ще ви бъда балгодарен да си кажете мненията за различните застрахователи. Тия дни до края на следващата седмица трябва да съм си вързал гащите, но все се чудя при кой застраховател да ходя, та ако нещо стане (да не дава господ и да не ме чуе лукавия!) да не бера ядове после със застрахователи. Кои според вас са по-читави?
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- Panzer_i
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Peugeot 307 SW
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Мисля че при тоталка булинс плащат добре и поне е сигурно
на други места съм чувал че може и да си почакаш
Има доста колеги от форума който работят по застрахователни компаний тъй че да се включат

Има доста колеги от форума който работят по застрахователни компаний тъй че да се включат

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- stanislaw40
- Потребител
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M5
каско
Аз си правя в орел ,при тях няма проблеми с изплащане на щети.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Значи,
Твоя въпрос е много общ и неточен.... защото, ако попиташ мен, то аз ще ти отговоря, че в БГ няма застрахователна компания която да е на европейско ниво....
В нито една застрахователна компания не можеш да отидеш при ПТП или още по-лошо, не дай си боже, и да разчиташ, че всичко ще е точно. Винаги ще ти трябва някой вътрешен, да ти помага... и пак не е сигурен резултата ...
Ако попиташ Lucky, той ще ти каже, че номер едно са Армеец, защото работи в тяхна компания. Друг ще ти отговорои Орел, защото на най-добрият му приятел баща му е шеф на клона в Бургас, а той там живее. Трети БулИнс, защото неговия агент е печен и с връзки...
Булстрад и Алиянц плащат без проблем.
НО, генералното заклччение е, че на Бг пазара няма компания, която да е на европейско ниво!!! Просто не можеш да отидеш да кажеш че са те ударили и без да те подложат на кръстосан разпит, все едно си най-големия измамник, да ти платят щетите и ти да не се налага да допалащаш от джоба си...
Единствено мога да ти кажа кои според мен са компаниите в моя черен списък (от личен опит):
1. Юпитер - беше
2. ЕвроИнс - не плащат, бавят парите, а при тоталки, овехтяват, а след това от мизерния остатък ти дават едни смешни 70% (в най-добрия случай) от така получената сума...
3. __________________________________
4. __________________________________
Нека колегите да го продъждат този списък...
ПП. СПОРЕД МЕН ТРЯБВА ДА ИМА ЕДНА ТЕМА "ЧЕРЕН СПИСЪК НА ЗАСТРАХОВАТЕЛНИТЕ КОМПАНИИ"... Разбира се всеки трябва да опише как точно се е опарил и да даде съвет, как да се процедира в случая... Защото без обосновка, не става!
Твоя въпрос е много общ и неточен.... защото, ако попиташ мен, то аз ще ти отговоря, че в БГ няма застрахователна компания която да е на европейско ниво....
В нито една застрахователна компания не можеш да отидеш при ПТП или още по-лошо, не дай си боже, и да разчиташ, че всичко ще е точно. Винаги ще ти трябва някой вътрешен, да ти помага... и пак не е сигурен резултата ...
Ако попиташ Lucky, той ще ти каже, че номер едно са Армеец, защото работи в тяхна компания. Друг ще ти отговорои Орел, защото на най-добрият му приятел баща му е шеф на клона в Бургас, а той там живее. Трети БулИнс, защото неговия агент е печен и с връзки...
Булстрад и Алиянц плащат без проблем.
НО, генералното заклччение е, че на Бг пазара няма компания, която да е на европейско ниво!!! Просто не можеш да отидеш да кажеш че са те ударили и без да те подложат на кръстосан разпит, все едно си най-големия измамник, да ти платят щетите и ти да не се налага да допалащаш от джоба си...
Единствено мога да ти кажа кои според мен са компаниите в моя черен списък (от личен опит):
1. Юпитер - беше
2. ЕвроИнс - не плащат, бавят парите, а при тоталки, овехтяват, а след това от мизерния остатък ти дават едни смешни 70% (в най-добрия случай) от така получената сума...
3. __________________________________
4. __________________________________
Нека колегите да го продъждат този списък...
ПП. СПОРЕД МЕН ТРЯБВА ДА ИМА ЕДНА ТЕМА "ЧЕРЕН СПИСЪК НА ЗАСТРАХОВАТЕЛНИТЕ КОМПАНИИ"... Разбира се всеки трябва да опише как точно се е опарил и да даде съвет, как да се процедира в случая... Защото без обосновка, не става!
Значи какво излиза - Булстрат и Алианц. Има ли някой да каже нещо за тях?
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
- ICE
- Ледения
-
- ICE
- Ледения
-
в ДЗИ ми е колата сега и е застрахована за 40к лв и пак ми отказват да си я правя в Дару, за щото съм имал 4 щети (драскотини тук-там).... това не е нормално!///sasho написа:Що не пробваш в ДЗИ?
Трабвало да съм имал анекс за валутно каско.... за да ходя и 4-те пъти в Дару. А аз просто искаш да си оправя колата на един път..... ако знаех, че ще ми правят такива проблеми, юях всеки път да ходя за по една щетичка....
ДА, ама никой от агентите не ти казва, че трябва колата да ти е до 3 години, за да имаш лв. каско и да можеш да ходиш в официален сервиз! гледат само да ти вземат парите!

Затова ви казах - трябва да има една тема за застраховт. компании и там всеки да сподели опит,

- ICE
- Ледения
-
само казах, че те са едни от тези които плащат тоталките.... само това! ЗА повече инфо да каже някой, който е "патил" от тях. Но моля казвайте ка колко години ви е колата и други подробности, които биха билил от полза...kam_tod написа:Значи какво излиза - Булстрат и Алианц. Има ли някой да каже нещо за тях?
[quote="ICEЗатова ви казах - трябва да има една тема за застраховт. компании и там всеки да сподели опит,
повечето пъти горчив, но и другите трябва да знаяк как ни ш*бат тези измамници. Ето по този начин те карат да станеп и ти измамник!!!
[/quote]
Пускам нова тема с анкета!

- Panzer_i
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Peugeot 307 SW
Да, защото едва ли има някой, който да е застраховал при всички, да им е сърбал попарата на всички и да може да ги подреди 

42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3