Първото BMW с предно предаване дебютира наесен

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7

Първото BMW с предно предаване дебютира наесен

Мнение от audi_bulgarian » 09 Юни 2012, 15:26

Изображение
Премиерата на първия баварски модел с предно предаване ще се състои на салона в Париж този септември, твърди британското сп. Autocar. Моделът все още си няма име и се подвизава с фабричния индекс UKL (от немското "unter klasse").

Според англичаните революционният за BMW автомобил ще бъде построен на базата на Mini, което ще му гарантира отлична управляемост при запазване на развойните разходи в прилични рамки. Най-вероятно UKL ще се произвежда само във вариант с пет врати, а за разлика донора дизайнът ще бъде решен в по-консервативен стил, за да се избегне вътрешнофирмният канибализъм.

От Autocar отбелязват, че от дебюта на концепта наесен до пускането на автомобила в серийно производство надали ще минат по-малко от две години. Баварците държали да проучат внимателно реакциите на публиката на толкова радикална промяна.
http://fakti.bg/avto/40868-parvoto-bmw-s-predno-predavane-debutira-naesen
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E30 сега:E90 N52B25

Re: Първото BMW с предно предаване дебютира наесен

Мнение от raddy » 09 Юни 2012, 22:03

audi_bulgarian написа: Изображение
Премиерата на първия баварски модел с предно предаване ще се състои на салона в Париж този септември, твърди британското сп. Autocar. Моделът все още си няма име и се подвизава с фабричния индекс UKL (от немското "unter klasse").

Според англичаните революционният за BMW автомобил ще бъде построен на базата на Mini, което ще му гарантира отлична управляемост при запазване на развойните разходи в прилични рамки. Най-вероятно UKL ще се произвежда само във вариант с пет врати, а за разлика донора дизайнът ще бъде решен в по-консервативен стил, за да се избегне вътрешнофирмният канибализъм.

От Autocar отбелязват, че от дебюта на концепта наесен до пускането на автомобила в серийно производство надали ще минат по-малко от две години. Баварците държали да проучат внимателно реакциите на публиката на толкова радикална промяна.
http://fakti.bg/avto/40868-parvoto-bmw-s-predno-predavane-debutira-naesen

:no:
Поредната фотошоп глупост съпроводена с пълни измислици :winky:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Юни 2012, 23:05

Пусната тема от ХаЛуди провокатор, който за 1 година е написал 2 мнения и сега прави 3-тото си за да се подиграва.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 09 Юни 2012, 23:57

Ще дебютира наесен - :mhihi: ама няма да е тази есен
Има много коли и ....BMW
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 10 Юни 2012, 11:27

audi_bulgarian нали знаеш какво означава това - разликата между БМВ и Ауди в продажбите ще стане....... + 100-200хил отгоре само от този модел, така че смятай :ok:
Изображение

Аватар

Мнение от audi_bulgarian » 10 Юни 2012, 11:55

Само да внеса малко уточнение :idea: - Audi AG не ми е бащиния, та да се кося за развитието/продажбите им :ok: Още повече, че тук съм цитирал БЕЗ да изкажа мнение :ok:
А то, бай дъ уей, БМВ не предно ИМА и то се казва МИНИ :wave:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 10 Юни 2012, 16:56

BMWPOWERRR_ACM написа:Пусната тема от ХаЛуди провокатор, който за 1 година е написал 2 мнения и сега прави 3-тото си за да се подиграва.

Те другите му 3 поста са теми че - БМВ идва с предно , БМВ идва с 3 цилиндров мотор - абе халуди фен , голфаджия ъпгрейд маа фака :no:
viewtopic.php?f=1&t=259730

Аватар

Мнение от audi_bulgarian » 10 Юни 2012, 17:31

acho.rs написа:Те другите му 3 поста са теми че - БМВ идва с предно , БМВ идва с 3 цилиндров мотор - абе халуди фен , голфаджия ъпгрейд маа фака :no:

Следващата логична стъпка (от страна на БМВ :yes: ) е да обявят, че пускат триколка! :ok:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 11 Юни 2012, 10:18

audi_bulgarian написа:Следващата логична стъпка (от страна на БМВ :yes: ) е да обявят, че пускат триколка! :ok:

Не си никак остроумен, щото триколката са я пуснали преди повече от половин век :idea:
Вземи ходи хейтвай някъде на друго място, че не си интересен на никого :idea:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Аватар

Мнение от audi_bulgarian » 11 Юни 2012, 10:58

zAcK написа:Не си никак остроумен, щото триколката са я пуснали преди повече от половин век :idea:
Вземи ходи хейтвай някъде на друго място, че не си интересен на никого :idea:

Какъв "хейт" бе човек ? :dunno: Аз считам, че БМВ на предно е стъпка в правилната посока! :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от djkita » 11 Юни 2012, 20:00

Щом мислиш, че автомобилите с предно предаване са с правилното задвижване, значи жегите,заметресенията,дъждовете и градушките напоследък не ти се отразяват добре :kuku: Аз луксозна кола със предно не съм виждал.... сещам се само за една издънка и тя е точно на любимата ти марка :D :D :D
Изображение

Аватар

Мнение от audi_bulgarian » 11 Юни 2012, 20:09

djkita написа:Щом мислиш, че автомобилите с предно предаване са с правилното задвижване, значи жегите,заметресенията,дъждовете и градушките напоследък не ти се отразяват добре :kuku: Аз луксозна кола със предно не съм виждал.... сещам се само за една издънка и тя е точно на любимата ти марка :D :D :D

Как беше ... "Лятото си го караш, зимата си го гледаш" :smoke:
Аз съм обикновен шофьор и карам ВИНАГИ кола с предно или с 4х4 :angel:
Карал съм само със задно и съм имал проблеми*..., а жена ми още по-големи :dunno:

*не твърдя, че съм някъв супер майстор драйвър...може при мен да е грешката....
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Юни 2012, 21:49

audi_bulgarian написа:
acho.rs написа:Те другите му 3 поста са теми че - БМВ идва с предно , БМВ идва с 3 цилиндров мотор - абе халуди фен , голфаджия ъпгрейд маа фака :no:

Следващата логична стъпка (от страна на БМВ :yes: ) е да обявят, че пускат триколка! :ok:

Те БМВ могат да пуснат точно каквото си искат. Щом показаха, че и пистак могат да направят от раз като задминат всичко като Хонда, Сузуки и другите доказани пионери в областта...сам си прави сметката.
Този няма ли кой да го разкара от тука?
Толкова ли си нямат интересни форуми, че да са дошли в този подобни индивиди? :conf:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Аватар

Мнение от audi_bulgarian » 12 Юни 2012, 10:24

1-series owners 'think it's FWD'
Four out of five BMW 1-series drivers think their car is front-wheel drive, according to the firm’s CEO Norbert Reithofer.

http://www.autocar.co.uk/node/26146
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от djkita » 12 Юни 2012, 17:17

Стига си писал глупости! Направили са изследване като за запитали 1000 човека и 800 са помислили, че колата им е с предно и какво ? Какво общо има БМВ като марка с цялата тази работа ? Цял Перник си мисли, че Гоуфа е най-бързата серийна кола, но трябва ли VW да се хвалят с това, че някъде считат техните модели за ракети и т.н.?!!
И какво ни интересува ТИ какво караш и какво предпочиташ ? Ако беше много добро предното, нямаше най-скъпите и мощни коли да са със задно или 4х4!!! Не знам как може такива индивиди като теб да пишат тук......
Изображение

Следваща

Назад към Основен Форум