Първото BMW с предно предаване дебютира наесен
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- audi_bulgarian
-
-
- Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7
Първото BMW с предно предаване дебютира наесен

Премиерата на първия баварски модел с предно предаване ще се състои на салона в Париж този септември, твърди британското сп. Autocar. Моделът все още си няма име и се подвизава с фабричния индекс UKL (от немското "unter klasse").
Според англичаните революционният за BMW автомобил ще бъде построен на базата на Mini, което ще му гарантира отлична управляемост при запазване на развойните разходи в прилични рамки. Най-вероятно UKL ще се произвежда само във вариант с пет врати, а за разлика донора дизайнът ще бъде решен в по-консервативен стил, за да се избегне вътрешнофирмният канибализъм.
От Autocar отбелязват, че от дебюта на концепта наесен до пускането на автомобила в серийно производство надали ще минат по-малко от две години. Баварците държали да проучат внимателно реакциите на публиката на толкова радикална промяна.
http://fakti.bg/avto/40868-parvoto-bmw-s-predno-predavane-debutira-naesen

- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25
Re: Първото BMW с предно предаване дебютира наесен
audi_bulgarian написа:Премиерата на първия баварски модел с предно предаване ще се състои на салона в Париж този септември, твърди британското сп. Autocar. Моделът все още си няма име и се подвизава с фабричния индекс UKL (от немското "unter klasse").
Според англичаните революционният за BMW автомобил ще бъде построен на базата на Mini, което ще му гарантира отлична управляемост при запазване на развойните разходи в прилични рамки. Най-вероятно UKL ще се произвежда само във вариант с пет врати, а за разлика донора дизайнът ще бъде решен в по-консервативен стил, за да се избегне вътрешнофирмният канибализъм.
От Autocar отбелязват, че от дебюта на концепта наесен до пускането на автомобила в серийно производство надали ще минат по-малко от две години. Баварците държали да проучат внимателно реакциите на публиката на толкова радикална промяна.
http://fakti.bg/avto/40868-parvoto-bmw-s-predno-predavane-debutira-naesen

Поредната фотошоп глупост съпроводена с пълни измислици

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Пусната тема от ХаЛуди провокатор, който за 1 година е написал 2 мнения и сега прави 3-тото си за да се подиграва.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Ще дебютира наесен -
ама няма да е тази есен

- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
audi_bulgarian нали знаеш какво означава това - разликата между БМВ и Ауди в продажбите ще стане....... + 100-200хил отгоре само от този модел, така че смятай 

- audi_bulgarian
-
-
Само да внеса малко уточнение
- Audi AG не ми е бащиния, та да се кося за развитието/продажбите им
Още повече, че тук съм цитирал БЕЗ да изкажа мнение
А то, бай дъ уей, БМВ не предно ИМА и то се казва МИНИ

А то, бай дъ уей, БМВ не предно ИМА и то се казва МИНИ

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
BMWPOWERRR_ACM написа:Пусната тема от ХаЛуди провокатор, който за 1 година е написал 2 мнения и сега прави 3-тото си за да се подиграва.
Те другите му 3 поста са теми че - БМВ идва с предно , БМВ идва с 3 цилиндров мотор - абе халуди фен , голфаджия ъпгрейд маа фака

viewtopic.php?f=1&t=259730
- audi_bulgarian
-
-
acho.rs написа:Те другите му 3 поста са теми че - БМВ идва с предно , БМВ идва с 3 цилиндров мотор - абе халуди фен , голфаджия ъпгрейд маа фака
Следващата логична стъпка (от страна на БМВ

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
audi_bulgarian написа:Следващата логична стъпка (от страна на БМВ) е да обявят, че пускат триколка!
Не си никак остроумен, щото триколката са я пуснали преди повече от половин век

Вземи ходи хейтвай някъде на друго място, че не си интересен на никого

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- audi_bulgarian
-
-
zAcK написа:Не си никак остроумен, щото триколката са я пуснали преди повече от половин век![]()
Вземи ходи хейтвай някъде на друго място, че не си интересен на никого
Какъв "хейт" бе човек ?

- djkita
- младши ентусиаст
-
Щом мислиш, че автомобилите с предно предаване са с правилното задвижване, значи жегите,заметресенията,дъждовете и градушките напоследък не ти се отразяват добре
Аз луксозна кола със предно не съм виждал.... сещам се само за една издънка и тя е точно на любимата ти марка

- audi_bulgarian
-
-
djkita написа:Щом мислиш, че автомобилите с предно предаване са с правилното задвижване, значи жегите,заметресенията,дъждовете и градушките напоследък не ти се отразяват добреАз луксозна кола със предно не съм виждал.... сещам се само за една издънка и тя е точно на любимата ти марка
![]()
![]()
Как беше ... "Лятото си го караш, зимата си го гледаш"

Аз съм обикновен шофьор и карам ВИНАГИ кола с предно или с 4х4

Карал съм само със задно и съм имал проблеми*..., а жена ми още по-големи

*не твърдя, че съм някъв супер майстор драйвър...може при мен да е грешката....

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
audi_bulgarian написа:acho.rs написа:Те другите му 3 поста са теми че - БМВ идва с предно , БМВ идва с 3 цилиндров мотор - абе халуди фен , голфаджия ъпгрейд маа фака
Следващата логична стъпка (от страна на БМВ) е да обявят, че пускат триколка!
Те БМВ могат да пуснат точно каквото си искат. Щом показаха, че и пистак могат да направят от раз като задминат всичко като Хонда, Сузуки и другите доказани пионери в областта...сам си прави сметката.
Този няма ли кой да го разкара от тука?
Толкова ли си нямат интересни форуми, че да са дошли в този подобни индивиди?

In God we trust, all others we track.

- audi_bulgarian
-
-
1-series owners 'think it's FWD'
Four out of five BMW 1-series drivers think their car is front-wheel drive, according to the firm’s CEO Norbert Reithofer.
http://www.autocar.co.uk/node/26146

- djkita
- младши ентусиаст
-
Стига си писал глупости! Направили са изследване като за запитали 1000 човека и 800 са помислили, че колата им е с предно и какво ? Какво общо има БМВ като марка с цялата тази работа ? Цял Перник си мисли, че Гоуфа е най-бързата серийна кола, но трябва ли VW да се хвалят с това, че някъде считат техните модели за ракети и т.н.?!!
И какво ни интересува ТИ какво караш и какво предпочиташ ? Ако беше много добро предното, нямаше най-скъпите и мощни коли да са със задно или 4х4!!! Не знам как може такива индивиди като теб да пишат тук......
И какво ни интересува ТИ какво караш и какво предпочиташ ? Ако беше много добро предното, нямаше най-скъпите и мощни коли да са със задно или 4х4!!! Не знам как може такива индивиди като теб да пишат тук......

46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4