BMW 7 Series M Sport
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
BMW 7 Series M Sport
Шефът на BMW Северна Америка Лудвиг Вилиш, който е бивш ръководител на BMW M Division, съобщи любопитна информация около бъдещите модели на немската марка.
Пред американското Detroit Bureau той заяви, че обсъжда с ръководството на BMW в Мюнхен възможността за пускането на гореща М-версия на луксозната лимузина 7-Series.
"Смятам, че ще получим този модел", заяви Вилиш, без да определи кога можем да очакваме въпросното BMW M7. Не става ясно също така какъв двигател се предвижда за возилото. Най-вероятно обаче това ще бъде 4.4-литровия V8, който ще бъде оптимизиран да генерира около 600 к.с.
Шефът на BMW Северна Америка обаче допълни, че не иска всички модели на BMW да имат М-версии. Според него X1 M и X3 M не са нужни на баварската марка, за разлика от M7, за който той предрича бляскаво бъдеще.
В интервюто за Detroit Bureau Лудвиг Вилиш разкри също така, че много от бъдещите модели на BMW ще се конструират с лекия, но много здрав материал карбон, който за сега се влага най-вече в екзотичните спортни коли. В началото въглеродните влакна ще бъдат използвани за най-скъпите и ексклузивни модели на BMW, но с течение на времето ще бъдат интегрирани в най-продаваните модели, като 3-Series, уточни той.
Статията е от http://www.automedia.bg/news/article_16730.html
Как мислитие вие нужна ли е М7,макар и само за отвът океана?Аз съм за,даже и за европеиския пазар от Ауди и Мерц. се предлагат спортни лимузини,но БМВ защо не "пипа" 7-та ми е чудно от дста време
Пред американското Detroit Bureau той заяви, че обсъжда с ръководството на BMW в Мюнхен възможността за пускането на гореща М-версия на луксозната лимузина 7-Series.
"Смятам, че ще получим този модел", заяви Вилиш, без да определи кога можем да очакваме въпросното BMW M7. Не става ясно също така какъв двигател се предвижда за возилото. Най-вероятно обаче това ще бъде 4.4-литровия V8, който ще бъде оптимизиран да генерира около 600 к.с.
Шефът на BMW Северна Америка обаче допълни, че не иска всички модели на BMW да имат М-версии. Според него X1 M и X3 M не са нужни на баварската марка, за разлика от M7, за който той предрича бляскаво бъдеще.
В интервюто за Detroit Bureau Лудвиг Вилиш разкри също така, че много от бъдещите модели на BMW ще се конструират с лекия, но много здрав материал карбон, който за сега се влага най-вече в екзотичните спортни коли. В началото въглеродните влакна ще бъдат използвани за най-скъпите и ексклузивни модели на BMW, но с течение на времето ще бъдат интегрирани в най-продаваните модели, като 3-Series, уточни той.
Статията е от http://www.automedia.bg/news/article_16730.html
Как мислитие вие нужна ли е М7,макар и само за отвът океана?Аз съм за,даже и за европеиския пазар от Ауди и Мерц. се предлагат спортни лимузини,но БМВ защо не "пипа" 7-та ми е чудно от дста време

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Re: BMW 7 Series M Sport
Според мен не е нужно М7 защото не отива на луксозна лимузина да има спортен вариянт, нали има V12 за какво им е. 

- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
bmw maniqk ivo bmw написа:Според мен не е нужно М7 защото не отива на луксозна лимузина да има спортен вариянт, нали има V12 за какво им е.
Не си прав, в днешния пазар търсенето на големи луксозни коли със спортна нотка много се продават и в това отношение изоставаме от Мерцедес примерно, които имат няколко такива модела. БМВ искат да правят коли за всеки и да задоволят нуждите на пазара, така че не се учудвайте на такива леко "странни" решения за нас.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Чак пък да е странно, от доста време съм си мислил за М7.. Звяр, боботещ нервно, нещо като алтернатива на S65 AMG, но BMW 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Ю.Г.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325is Motorsport International LE
- Мечтае да кара: m50b32 :)
- Детайли за колата: CAI Cosmo Racing,Modded Chip VR Performance , 7200rmp rev limiter, lightweight flywheel, Straight pipes , cat delete + dtm style rear muffler, short shifter
И аз нищо странно не виждам в М7 , трябваше отдавна да има , че АМГ Ес-класи и Аудита Ес8-ци не спят и са си немалка ниша в пазара...
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Ако има М7 то ще си е конкурент на S65AMG, а не на S8. 760Ли си е точния конкурент на S8-цата, също както 550и на S6, 335i на S4/5 и т.н. Иначе нека направят - просто ей така да има 

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Ето и още една статия за новата М7 явно ще очакваме премиера скоро:
До съвсем скоро баварците бяха категорични, че няма да правят изпълнение с индекс М на флагмана си 7er. Сега обаче по всичко личи, че има промяна в плановете на ръководството на BMW. Явно за да са в крак с преките конкуренти от Mercedes-Benz и Audi, баварците са решили да пуснат и топ лимузината M7.
Известно е, че Audi разполага в моделната гама на "осмицата" с вариант S8 (520 к.с.), а Mercedes-Benz има дори две версии на S-Klasse AMG с осем- и с дванайсетцилиндров двигател. Последният е с мощност 630 к.с. В момента топ-версията на BMW 7er също не е никак маломощна. 760i разполага с 544 коня.
Това обаче явно не е достатъчно за баварците и по предварителни данни предстоящият седан M7 ще разполага с чудовищна мощ от 650 к.с., която ще превъзхожда дори и дванайсетака на Mercedes-Benz. Според експерти такъв вариант ще има, но главен негов пазар няма да е европейският и пък този в САЩ.
Най-мощната седма серия би се продавала най-удачно в богатите страни от Близкия Изток и в Китай.[/i]
[i]източник mobile.bg
До съвсем скоро баварците бяха категорични, че няма да правят изпълнение с индекс М на флагмана си 7er. Сега обаче по всичко личи, че има промяна в плановете на ръководството на BMW. Явно за да са в крак с преките конкуренти от Mercedes-Benz и Audi, баварците са решили да пуснат и топ лимузината M7.
Известно е, че Audi разполага в моделната гама на "осмицата" с вариант S8 (520 к.с.), а Mercedes-Benz има дори две версии на S-Klasse AMG с осем- и с дванайсетцилиндров двигател. Последният е с мощност 630 к.с. В момента топ-версията на BMW 7er също не е никак маломощна. 760i разполага с 544 коня.
Това обаче явно не е достатъчно за баварците и по предварителни данни предстоящият седан M7 ще разполага с чудовищна мощ от 650 к.с., която ще превъзхожда дори и дванайсетака на Mercedes-Benz. Според експерти такъв вариант ще има, но главен негов пазар няма да е европейският и пък този в САЩ.
Най-мощната седма серия би се продавала най-удачно в богатите страни от Близкия Изток и в Китай.[/i]
[i]източник mobile.bg
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Изобщо не вярвам да изкарат М7 ... Лек полъх на 760и и е станала 600++ коня .
- daniel.penchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: Е39 М5
нищо чудно да цвъкнат S63-ката от F10-ката в 7-цата с малко ъпгрейди въпреки че не са и необходими(май всички знаем че Ф10-ката не е 560к.с.)за да бъде конкуренция на Мерцедес и Ауди
[img]zagadka_padenii_v_futbole_yapfiles.ru.gif[/img]
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Според мен ако ще има М7 ще бъде с V12 двигателя въпреки, че напоследък тенденцията я знаем - даунсайзинг... За огромна лимузина си трябва дванайсетака
В статиите пише, че таргет пазара е Близкия изток и САЩ... Пропуснали са бедната България където S63 AMG се среща през една пряка

В статиите пише, че таргет пазара е Близкия изток и САЩ... Пропуснали са бедната България където S63 AMG се среща през една пряка

Последна промяна Nickelback на 18 Юни 2012, 21:06, променена общо 1 път
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- kikko
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Според мен ако направят М7,ще се продава добре в България.То у нас повече са С63амг и С8-ци,отколкото 320цди и 3.0тди.
E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
dinkomg написа:Това обаче явно не е достатъчно за баварците и по предварителни данни предстоящият седан M7 ще разполага с чудовищна мощ от 650 к.с., която ще превъзхожда дори и дванайсетака на Mercedes-Benz.
Защо не. Ще бъде нещо страшно, ако стане. !

- Seraph
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d '03
- Мечтае да кара: M5 F10
- Детайли за колата: '03 Пълен ел. пакет, ел. огледала, двузонов климатроник, черен полу-кожен салон, подгряване на седалките, заден парктроник, мултифункционален волан.
Аз приемам да има модел М7, сигурно ще е адски брутален! 

You have to let it all go. Fear...doubt and disbelief.
Free your mind.
http://www.youtube.com/watch?v=dZTTn2gq67I
Free your mind.
http://www.youtube.com/watch?v=dZTTn2gq67I
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Верно е, че в Бг С63 си е често срещано добиче , ама колко от екземплярите са купени нови от Дилъри в България?
Всичко се внася напудря оправя ремонтира и чак тогава се кара, все пак хората искат колите им да се купуват нови не се интересуват от пазара на употребявани автомобили.
Иначе М7 някакси не си го представям , може би заради отсъствието на досегашен подобен автомобил от БМВ .
Ще ми е интересно да видя как ще се представя това чудо на техниката...
Всичко се внася напудря оправя ремонтира и чак тогава се кара, все пак хората искат колите им да се купуват нови не се интересуват от пазара на употребявани автомобили.
Иначе М7 някакси не си го представям , може би заради отсъствието на досегашен подобен автомобил от БМВ .
Ще ми е интересно да видя как ще се представя това чудо на техниката...
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2