Що така???
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Що така???
Не мога да разбера защо повече от 50 мнения ми бяха затрити и то само в един раздел ТунинГ
Поради това че един от модераторите се е заел със задачата да турбинира всички БМВ-та и го обърнал на купува продава
Или има и друга причина???
П.С>моля не ми триите темата защото ми писна мненията да ми изчезват под предлог на един от модераторитече съм бил дразнител на...

Поради това че един от модераторите се е заел със задачата да турбинира всички БМВ-та и го обърнал на купува продава

Или има и друга причина???
П.С>моля не ми триите темата защото ми писна мненията да ми изчезват под предлог на един от модераторитече съм бил дразнител на...

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Юзър написа:то и на мен ми трият,ама по 30-40,ама не се оплаквам.

А иначе по темата, нямам много идея за какво ти трият мненията( може би и аз не смогвам да видя изтритите), ама според мен може да мине и без триене и в крайна сметка да не се дърляте за глупости, големи хора сте

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
ътйклл;
Юзър написа:кажи ,поне кво е станало,че кат гледам,ша има бан
ти какво, съчуствие ли проявяваш

- Новини
-
Ако има проблеми, обърни се към мен или другия администратор на лично съобщение - не пълни форума с безмислени теми. Ако са ти трити постинги в конкретен форум - попитай модератора там за причините.
Това не е Тунинг.бг обаче. Тук не се славим със здрави нерви и не те съветвам да провериш колко точно е търпението ни
Selqatin написа:У тунинга форума цело лято бех все със банове,кат ми го махнеха си заработвах нов![]()
![]()
Това не е Тунинг.бг обаче. Тук не се славим със здрави нерви и не те съветвам да провериш колко точно е търпението ни

14 мнения
• Страница 1 от 1