Заводът на BMW в САЩ ще пуска X4
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Заводът на BMW в САЩ ще пуска X4
Баварците инвестират $900 млн. през следващите 3 години
Новият кросовър на BMW - X4, вече официално е член на семейството на баварския концерн. Един от шефовете на BMW Group Франк-Петер Арндт обяви, че компанията ще инвестира $900 млн. за производството в САЩ, като ще открие още 300 работни места в завода в Спартенбург, Южна Каролина, където ще се сглобява новия модел. Изявлението бе направено по случай слизането от конвейра на двумилионния автомобил BMW, произведен зад океана.

Очаква се до края на годината в завода в Спартенбург да работят около 7500 души.
През миналата година от конвеирите на предприятието слязоха 276 065 автомобила, като 70% от тях бяха продадени в други държави.
В Европа BMW Х4 ще се появи в началото на следващата година, като ще бъде конкурент на Porsche Cajun.
В същото време автомобилът ще допълни по-малкия Х3, но на външен вид ще се приближава повече до Х6.
Двигателите ще бъдат същите като на Х3.
Очаква се и гореща М-версия.

Новият кросовър на BMW - X4, вече официално е член на семейството на баварския концерн. Един от шефовете на BMW Group Франк-Петер Арндт обяви, че компанията ще инвестира $900 млн. за производството в САЩ, като ще открие още 300 работни места в завода в Спартенбург, Южна Каролина, където ще се сглобява новия модел. Изявлението бе направено по случай слизането от конвейра на двумилионния автомобил BMW, произведен зад океана.
Очаква се до края на годината в завода в Спартенбург да работят около 7500 души.
През миналата година от конвеирите на предприятието слязоха 276 065 автомобила, като 70% от тях бяха продадени в други държави.
В Европа BMW Х4 ще се появи в началото на следващата година, като ще бъде конкурент на Porsche Cajun.
В същото време автомобилът ще допълни по-малкия Х3, но на външен вид ще се приближава повече до Х6.
Двигателите ще бъдат същите като на Х3.
Очаква се и гореща М-версия.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Заводът на BMW в САЩ ще пуска X4
Дано само не стане като трагедията с първите Мерцове МЛ-и дето започнаха да ги произвеждат в Калифорния - нямаше толкова скапани сглобки и толкова дефектиращи коли...
Si non confectus, non reficiat.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
е те нали произвеждат и други модели в тоя завод, що да има проблем с качеството
Просто разширяват завода и пускат нови мощности...

- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
dido88 написа:страхотен дизаин

- iani qnkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
- Мечтае да кара: M-POWER
- Детайли за колата: бяга яко
Муцуната ок,прилича ми на ь6 с китнат капак
Назад ми мяза на някъв Форд 

БМВ доставя душевни оргазми..

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Къв е тоя Qashqai
аз обаче още си чакам да изкарат еквивалента на GL 

- e 46 maniq
- royal jester
-
- Кара: ше Е46 на дизел
- Мечтае да кара: X5 (E70) M 4.4 (555Hp)
- Детайли за колата: " Колкото по- проходим джип караш, толкова по-далеч ходиш за трактор. "
Шефът на Bayerische Motoren Werke AG Норберт Райтхофер официално потвърди носещите се от няколко месеца слухове, че компанията възнамерява да увеличи гамата си с още 2 кросовъра - Х4 и Х2.В интервю за Auto Bild Райтхофер, който е предсадетал на съвета на директорите и главен изпълнителен директор на BMW каза, че "съвсем скоро пред прогресивната част на човечеството ще бъде представен модела Х4 , който към този момент носи кодовото название F26.
Малкото братче на X6

Малкото братче на X6

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
!!! ВНИМАНИЕ !!! 
Коню ми е шашав! Рита апе и налата на бой !!!

Коню ми е шашав! Рита апе и налата на бой !!!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Zagy написа:Дано само не стане като трагедията с първите Мерцове МЛ-и дето започнаха да ги произвеждат в Калифорния - нямаше толкова скапани сглобки и толкова дефектиращи коли...
нали в тоя завод правят Х6 и З4 от доста време

- peters75
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 60 530d
- Мечтае да кара: Нещо с голям мотор
Големи спекулации относно това X4.Общо взето нито една от тези "фотошопски" помии няма за свят.Взели по малко от няколко модела и...хоп готово новото BMW.Че има и хора да се вързват.Дано не изглежда като никое от тези.
не знам за вас пичове, но на мен ми писна от кросовъри вече..
No bling at the Ring
11 мнения
• Страница 1 от 1