!!ЗАСТРАХОВКИ И НЕВОЛИ!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46, Е91
Детайли за колата: БМВ 320д '02
БМВ 320д '07
БМВ 318и '09

!!ЗАСТРАХОВКИ И НЕВОЛИ!!

Мнение от cgm » 14 Дек 2005, 21:04

Пиша във форума за да потърся ващо менение за следната ситуация:
Значи претърпях ПТП преди около 2 месеца. Случката стана в младост 3 към.Спирам си аз а сфетофара и една мацка връхлетя отгоре ми. Аз бях с БМВ 316 тя с KIA magentis. След удара равносметката беше: броня, заден десек калник, престилка и стоп, а за нея само [u][b]регистрационната табела[/b][/u]. Както и да е обадихме се на КАТ и те пристигнаха, ама след [u][b]два часа и половина[/b][/u]. Направиха протокол и надругия ден отидох в БУЛИНС да ми направят опис на щетите.(Аз нямах каско, но другата кола имаше, и нейното каско трябваше да покрие моите щети).
След повече от два месеца чакане отидох в БУЛИНС да видя какво става. Отивам там и човека който отговаря за тези щети почва да ме убеждава, че не може да има толково много щети по БМВ-то и почти нищо по КИА-та. С две думи ми казва че съм инсценирал удара!!!
Каза че тази щета ще се гледа на някаква комисия и т.н.
С две думи да не се надявам на некакви пари за щетите.

Обръщам се към хората от форума, ако някой е имал подобни случки да сподели или да даде съвет.
Предварително благодаря.

Пожелавам ви безавариино шофиране на всички!!!

Назад към Основен Форум