Сбъднати мечти .. (A LOT OF LARGE PICS)
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Сбъднати мечти .. (A LOT OF LARGE PICS)
Реших да напиша тези редове, защото преди няколко дни постигнах нещо, което ме прави единствения българин, който е успял да го направи. Една мечта, която успях с много усилия да постигна. Горд съм и държа пред себе си да бъда честен и да знам откъде съм тръгнал .. Аз тръгнах от тук .. от този форум, от този Клуб!
Един съвет към всички - вярвайте в себе си! Независимо какво се случва, какви хора срещате по пътя си, какви емоции и събития Ви се случват, те винаги отминават. Имайте силите да направите следващата крачка, загърбете неприятните неща зад себе си, а приятните складирайте в онази тъмна стаичка на своето съзнание, която винаги може да посетите и да извадите приятни спомени, а те да извадят усмивката на лицето Ви! Искате ли много нещо, вървите ли стъпка по стъпка упорито към него - ЧУДЕСА СЕ СЛУЧВАТ!
Искам да Благодаря на приятелите, които имам от този форум и BMW Клуб България!
ps. Новата 3 Series Convertible е с твърд таван, невероятно красива, също така новата X5 е извънземна!
Ще помоля администратор/модераторите да заключат темата!
Един съвет към всички - вярвайте в себе си! Независимо какво се случва, какви хора срещате по пътя си, какви емоции и събития Ви се случват, те винаги отминават. Имайте силите да направите следващата крачка, загърбете неприятните неща зад себе си, а приятните складирайте в онази тъмна стаичка на своето съзнание, която винаги може да посетите и да извадите приятни спомени, а те да извадят усмивката на лицето Ви! Искате ли много нещо, вървите ли стъпка по стъпка упорито към него - ЧУДЕСА СЕ СЛУЧВАТ!
Искам да Благодаря на приятелите, които имам от този форум и BMW Клуб България!

ps. Новата 3 Series Convertible е с твърд таван, невероятно красива, също така новата X5 е извънземна!
Ще помоля администратор/модераторите да заключат темата!
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-

тотално вече ми е разбита психиката

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
и да не се обадиш значи ...
не те познавам лично, но това на нищо не прилича!!! Все едно да ми влезеш в задния двор без да те видя
друг такъв път няма да има ....

друг такъв път няма да има ....
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
А това къде точно в Мюнхен се намира?
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Тея последните снимки ми изкъртиха главата.. М30Б35 се едно на ПЕцата на колата го гледам..
.., а по нагоре.. седиш пиеш си биричка на масата и до тебе М3 ЦСЛ.. 

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Re: Сбъднати мечти .. (A LOT OF LARGE PICS)
Благодаря за снимките изживяването сигурно не може да се опише с думи ...Много си прав за това което каза с всеки изминал ден се уверявам в думите ти ...
Снимки някаква информация ?Нещо от кухнята ?
p.s Макетите са много яки и аз скоро очаквам още един модел да добавя към колекцията си
Turturelo написа:... също така новата X5 е извънземна!
Снимки някаква информация ?Нещо от кухнята ?

p.s Макетите са много яки и аз скоро очаквам още един модел да добавя към колекцията си

- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
E хубаво де. Добре си си изкарал.
Ама трябва да поясни6 какво си постигнал( Fahrer Traininga i разходката до Мюнхен са постигали и други българи)
Аиде кажи какво е постижението
Ина4е се радвам да се вклю4и6 отново тук
ПП. Абе може6е да каже6 4е 6те идва6, ама може и да си о6те тука де или пак да наминава6!
Ама трябва да поясни6 какво си постигнал( Fahrer Traininga i разходката до Мюнхен са постигали и други българи)
Аиде кажи какво е постижението

Ина4е се радвам да се вклю4и6 отново тук

ПП. Абе може6е да каже6 4е 6те идва6, ама може и да си о6те тука де или пак да наминава6!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Наистина уникално нещо...
Пожелавам на всеки да мине от там, да се наслади на нещо което наистина е в мечтите ни...
Туртурело показа, че тези наши мечти може и да станат реалност...

Пожелавам на всеки да мине от там, да се наслади на нещо което наистина е в мечтите ни...

Туртурело показа, че тези наши мечти може и да станат реалност...

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Може би някой е почнал работа там
Владо, радвам се че не си напуснал редиците ни и че си част от нас, независимо колко рядко ни посещаваш, ще се радваме и да прочетем по подробно за снимковия ти материал стига да имаш достатъчно време да пишеш, щото за мерак съм сигурен че не ти липсва.

Владо, радвам се че не си напуснал редиците ни и че си част от нас, независимо колко рядко ни посещаваш, ще се радваме и да прочетем по подробно за снимковия ти материал стига да имаш достатъчно време да пишеш, щото за мерак съм сигурен че не ти липсва.

Re: Сбъднати мечти .. (A LOT OF LARGE PICS)
Turturelo написа:
Роската написа:
Евала за снимките...тая М1...напрао ми изтекоха лигите...

Офф:
Ако знаете как се радвам че точно тези двама човека отново посещават форума...

Live it like you Love it
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
И аз много се радвам, Влади, че си успял да постигнеш това, за което отдавна мечтаеше. Присъединявам се към Роската: горд съм че те познавам, горд съм че българин е постигнал това. Мисля че има известна разлика да си минал един Fahrer Training, от това да участваш от другата страна на барикадата - както има и разлика между учител и ученик. 

44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3