коя автокъща е по-сигурна....КАПИТОЛИЯ--СОФАВТО?
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
коя автокъща е по-сигурна....КАПИТОЛИЯ--СОФАВТО?
някои ако знае нещо повече за тези автокъщи нека сподели ако пък има в форума хора които са купили колата си от капитолия или софавто да споделят дали са доволни 

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Re: коя автокъща е по-сигурна....КАПИТОЛИЯ--СОФАВТО?
e38 написа:някои ако знае нещо повече за тези автокъщи нека сподели ако пък има в форума хора които са купили колата си от капитолия или софавто да споделят дали са доволни
Мисля, че на GaD колата е от Капитолия..

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
В Капитолия и Софавто колите са скъпи,но мога да кажа,че поне 90% от тях са читави.Имахме коли от среден клас и от двете автокъщи(колите бяха внос от Германия) и бяха много добри
Опа забравих.Гледай да не вземеш от тях евтина кола,която е карана тук,защото са бартерни и са големи кофи

Опа забравих.Гледай да не вземеш от тях евтина кола,която е карана тук,защото са бартерни и са големи кофи

Последна промяна Bavarishe на 13 Дек 2005, 2:02, променена общо 1 път
ТДС - Турбо Див Селянин
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Важат ма много зависи каква кола ще се взима и.т.н
Конкретно кола ако те интересува може да се провери 

- нино
- младши ентусиаст
-
- Кара: 89 BMW 320i
- Мечтае да кара: E 30 M3 EVO ///
Преди 5 години бях монтьор и бояджия в Софавто и мога да кажа, че освен километражите много рядко бъзикахме нещо по колите. За камионите няма да казвам. 

INTERSCAN RALLY TEAM
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
незнам ама от лични наблюдения ти казвам че цените на колите са с 10-15 процента по високи за капитолията имам предвид а ефтините коли са кенефи имаше неква целика дет струваше 3-4к а беше толко изтърбушена че реално и давам макс 2
ама те не разчитат на продажби на коли от тази ценова категория
от там бих си купил кола ако от некаде ми паднат повече пари и не ми се обикаля да търса 

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Ми аз едно мога да кажа - и едните и другите са мутрагени. А, не, обърках се, едните са мутрафони
. Бе к'во те бОли, ако те кефи някоя колица и ти се дават парите, взимай. Ма все си мисля, че ако става въпрос за над 1000 лв. отгоре, по-добре пребегай до немско и си избери нещо читаво на място. А между другото, почти всички търговци въртят броячите. Лично познавам двама, които го правят и казват, че "всички го правят", но въпреки това имам и познат, който не пипа.

It's not who You are, it's who You know...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Само един съвет, като взимаш от тях си прежали 50-ина лева за да ти проверат в полицията дали олата ти не е крадена. Не го казвам просто така случайно 

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
каква кола си търсиш?
Аз мога да ти продам кола със същото качество като на Капитолия и СофАвто, само че доста по-надолу от цената и с 10 000км. гаранция!
Аз мога да ти продам кола със същото качество като на Капитолия и СофАвто, само че доста по-надолу от цената и с 10 000км. гаранция!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Особено от Капитолията. Преди няколко години бяха платили сметка за около 23 хил. лева (климатици и пр. в офиса на някаква тяхна фирма) с 2 Голфа - единият GTI, а другият VR6 и то нямали 3 годинки. Ясно е колко са били редовни. Все пак за България са безпроблемни.BMW8 написа:Само един съвет, като взимаш от тях си прежали 50-ина лева за да ти проверат в полицията дали олата ти не е крадена. Не го казвам просто така случайно

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
От много добър източник знам,че колите от Капитолия,който са карани в БГ са кочинки или без роумниг
Капитолия,Софавто и А2 си превъртат колички и т.н.Мога обаче да гарантирам,че колите по поръчка или тези,които са нов внос са читави. 

ТДС - Турбо Див Селянин
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2