Малайзийци ще са основният спонсор на БМВ (-Уилямс+Заубер)
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Малайзийци ще са основният спонсор на БМВ (-Уилямс+Заубер)

Малайзийската петролна компания “Петронас” ще е основният спонсор на новия отбор на немския автомобилен концерн БМВ от Формула 1.
Това обявиха вчера от ръководството на тима. Двете страни подписаха контракт за съвместна работа за следващите четири години. Това стана само месеци, след като “баварците” се разделиха с тима на Уилиямс и закупиха този на Заубер, който беше спонсориран от “Петронас”. По този начин взаимодействието на петролните магнати с тима от Формула 1 продължава.
“Продължаваме съвместната работа на “Петронас” с бившия тим на Заубер. Радваме се да обявим, че взаимодействието ще е дългосрочно”, обяви след подписването на договора спортният директор на БМВ Марио Тайсен. “Петронас” е над всички други компании на азиатския пазар, а това е район, в който нашата фирма също бележи ръст на продажбите”, допълни той.
Източник: dir.bg
::: vankata™ :::
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Аз се надявам още тази година... На практика това не енов отбор, а обединение на два стари...
САМО БМВ!!!
САМО БМВ!!!
- Loewe
- младши ентусиаст
-
Ако Пертонас ми станат и на мен спонсори ще е още по-добре
Тогава ще карам без да поглеждам разходомера с тъжен поглед

Тогава ще карам без да поглеждам разходомера с тъжен поглед

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
6 мнения
• Страница 1 от 1