въпросче за климатроник
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Гост
-
въпросче за климатроник
значи когато лятото се пуска на снежинката почва веднага да духа студено ... ако сега се пусне на снежинката и се направи на 32 градуса трябва ли веднага да духа топло ?
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
През зимата климатика само изсушава въздуха след това се затопля от радиатора на парното до указаната темп. и после влиза в купето.
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
И с климатроник и без климатрони, не ти ли е загряла колата ... не вървиш. Което е много тупо защото ако се обърне процеса спокойно може да се използва като радиатор но явно става много сложно зашото испарителя трябва да е свързан по някакъф начин с купето.
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Климатиците в колата не топлят ! Т.н Инверторни климатици го правят .. ама в наще хАфтомобили няма такива .. в по новите (2000+) мисля че вече слагат такива че независимо от темп на мотора си топли/охлажда и там нямаш възможност за ръчно включване на климатика .. а просто задаваш желаната температура 

R.I.P Landikar
- Гост
-
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Това за Е36 само на 95% вярно! Можеш като аксесоар от камор Ауто да си поръчаш независимо отопление! Може да се монтира на всички Е36 за скромната сума от 3600 лв. (без монтажа)! Комплекта всключва и дистанционно за активиране на печката и подгр. на стъкала+седалки!
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
bam-bam написа:Ачооооооооооо може и 5 и 600 да им дам за толко ше си купя едно духалце ше го вържа на запалката и ше праи толко за секунди бах ги еба тфа си е цела е30ка за пилежи ве тея луди ли са
Не, че да си я купиш, а само хипотетично решение! Иначе и аз съм за Е30-ката

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
bmwdriver написа:Това за духалката на 12 V и аз си го мислих
Те руснаците са го измислили вече. Имаше навремето по битаците едни вентилатори дето се лепят на предното стъкло. Та те имаха и нагревателче за да сушат стъклото през зимата (през лятото естествено се ползваше без него). Не знам само дали ще е достатъчно за да затопли купето. Но може да се пробва със сешоар. Ако за 2-3 мин затопли купето може да опитаме да "произведем" подобен тип отоплител. Иначе е безмислено, след 5-6тата минута в колата трябва да духа топло (не 28 градуса, но поне ще е по-топло от вън). Не духа ли, проблемът е другаде.

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2