Красивото изживяване на име Е90

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Красивото изживяване на име Е90

Мнение от Vasilen » 05 Окт 2005, 13:53

От известно време не съм писал и то е защото няма какво :mhihi: не че сегашното е смислено :mhihi:
Имах удоволствието да се запозная с новата 3-ка а именно Е90 съвсем от близо, с учудване установих че въпреки предпочитанията ми към 5-ците и 7-ците, новата "тройка" ми харесва много. Може би защото се премества повече към към средния клас заради появилата се 1-ва серия. Въпросния автомобил е беше снабден с дизелов мотор 2.0, но повярвайте динамиката му е впечатляваща със своите 163 расови коне.
И въобще всички мои предрасъдъци бяха разтърсени, "малката" тройка, "куц" дизелов мотор ... посипвам си главата с пепел :uups:
В същото време употребявам друг "автомобил" ... господ ме наказа Голф 5 :uups: за сравнение ... дума не може да става, въпросния голф е 1.9 дизел, трака като че е на 10 години, макар че още не пуши и то защото е на 500 км от които аз съм навъртял 500 ;) дървено табло, дървена возия, е поне е нова кола и не създава проблеми за сега, потресен съм и от новото Ауди А4, все едно са копирали голфа и са сменили малко външния вид и емблемата, докато цената е се приближава до тази на Е90-ката. И Аудито и Е90-ката са на по под 1000 км но нека снимките говорят вместо мен
May the BMW force be with you!

Назад към Основен Форум