Най-коректен потребител на този форум

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Най-коректен потребител на този форум

Мнение от kam_tod » 30 Сеп 2005, 23:38

Предлагам да си направим и ние некъв приз!

Според мен най-коректния потребител на този форум трябва да получи оценка. Тази тема не я пускам случайно. И понеже няма начин да я пусна като анкета, да му мислят модератори, админи и т.н. как ще стане работата.

За мен НАЙ-КОРЕКТНИЯ ПОТРЕБИТЕЛ И С НАЙ-МНОГО ПРИНОС ЗА ФОРУМА(!!!-за форума), е ПЕНЧЕВ! Прегледал съм му всичките мнения. Според мен той е човек на който може да се разчита като за съвет, така и за мнение, помощ по т. въпроси, отнася се адекватно към "незнаещите" и т.н., да не изброявам. Не познавам човека лично, но му свалям шапка за и бих искал да го посоча за пример за фирмено (БМВ) поведение в този форум.
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 30 Сеп 2005, 23:45

хехе ма те Пенчев са 2 в 1 :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 30 Сеп 2005, 23:46

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 30 Сеп 2005, 23:55

Gеorgi PENCHEV,a и брат му,MADPETIO,MADVANIO,DA WOLF,ENGI,LOWDRIVER,GIORCETO опа и да не забравя един от най-важните,спиращ хора като мен Asen_X има и редица други,но ми е трудно да ги изброя
ТДС - Турбо Див Селянин

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 01 Окт 2005, 0:09

Георги Пенчев и Дилян Пенчев - "обединението прави силата" :mhihi: :mhihi:

С шегата до тук,все още ми прави впечатление,че има потребители,които не обръщат внимание на това кой от нас двамата е написал поредния пост :roll: Брат ми пише главно в Е30,аз пиша в повече форуми (мое впечатление,де)

Аз лично свалям шапка на много хора,като човека на който се прекланям е г-н Барабонков,който е основател на това "чудо", за съжаление почти не влиза/пише във форума :(

П.С. Това изказване ме накара да се чувствам поласкан,така ще се почувства и брат ми,все пак двамата пишем от този ник :D

Дилян Пенчев :arrow: http://bmwpower-bg.net/forums/album_per ... ser_id=104

Георги Пенчев :arrow: http://bmwpower-bg.net/forums/album_per ... er_id=2849

Георги Пенчев
Изображение

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 01 Окт 2005, 2:34

Пенчев ПРЕЗИДЕНТ-опааааа те беха 2-ма,е аре единия цар другия президент,ама да си направят 7-ца комби :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 01 Окт 2005, 7:43

Penchev написа:
С шегата до тук,все още ми прави впечатление,че има потребители,които не обръщат внимание на това кой от нас двамата е написал поредния пост :roll: Брат ми пише главно в Е30,аз пиша в повече форуми (мое впечатление,де)

ако сложите различни картинки в подписа си този проблем ще изчезне ;)

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 01 Окт 2005, 9:53

Penchev написа:Аз лично свалям шапка на много хора,като човека на който се прекланям е г-н Барабонков,който е основател на това "чудо", за съжаление почти не влиза/пише във форума :(
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

Мнение от aero » 01 Окт 2005, 10:49

DEFLEPPARD написа:
Penchev написа:

ако сложите различни картинки в подписа си този проблем ще изчезне ;)

и как ще стане номера като пишат от един профил :roll:
Изображение

Изображение

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 01 Окт 2005, 12:31

Даааа, Penchev може да бъде пример за подражание на всички във този, а и в другите форуми!!! Ако всички бяха като него, а не комплексари и селяци по манталитет (нямам предвид хората от село), щеше да е такъв живот :have one: ... Ех, мечтиии...

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 01 Окт 2005, 13:41

И аз благодаря за написаното!!!

Радвам се че има хора който им прави впечатление отношението "ни" към форума защото пишем двама човека от този ник (което в някой случай е объркващо за някой който не са свикнали), лично аз се старая и съм си изградил една културта на писане към която се придържам.

Нямам много свободно време което да обръщам на форума случва се да има по няколко дни в който да не отварям форума или да го отворя за 5 мин и да прегледам набързо има ли нещо което да ме заинтригува :arrow: за това и главно пиша в Е30, като че ли ми е най-голяма слабост тоя форум и винаги като има нова тема или мнение първо там гледам и другите подфоруми почти не отварям :idea:

Стремя се да отговарям на всеки един технически или друг въпрос (главно за Е30) с пълноценно мнение което да е от полза, защото бая неща съм виждал/правил/знам и автомобилите не са ми само хоби! Когато мога давам обширни обяснения което определено коства доста време и по някой път нерви... наистина случвало един или друг потребител чрез написаното да ми "лази по нервите" но се въздържам от некултурен коментар и мисля че до сега не съм го правил :idea:

Помагам на всеки който има въпрос с който съм се сблъсквал или знам отговор, Всичките тези неща + стремежа ми да не се намесвам и да не съм причина за каквито и да било интриги и разцепления и да запазвам една неутрална позиция и при взимането на някакви решения относно проблеми и дискусий както за форума така и за клуба, ме карат да се чуствам пълноценен член.

Може би има хора за който това не са неща на който обръщат внимание, но има хора който отдават значение на тези и други неща и именно за това форума и клуба се крепи в този си не толкова добър, с проблеми и недостатъци (поне за сега) вид, и именно тези се опитват да оправят нещата и да се гордеем напълно с това което сме постигнали!

Малко тъжно е че няма толкова нови потребители който да забелязват тези неща и да се чустват съпричастни за това място от което всички ние черпим радост, забавление, полза и не на последно място удоволствие!

След написаното от kam_tod искам да допълня че според мен има и доста други хора който са също толкова коректни и с голям принос към форума, по един или по друг начин :idea:

БЛАГОДАРЯ!

Дилян Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от SkyWalker » 02 Окт 2005, 1:16

С двете ръце гласувам за Asen_X!
Чест му прави адекватната намеса в моя тема, която бе поругана от някои други "светила" тук! Чест му прави и това, че не ми спести заслуженото порицание за приноса ми за това! Това е човека тук, който не познавам, но уважавам най-много!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 03 Окт 2005, 2:50

хубаво е че има такива хора, както тук така и навъм те са рядкост но все пак ги има неща да пиша кой кого но на всеки на който съм се възхищавал тука да се чувства поздраввен.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ВЕТЕРАНЪТ
Аватар

Мнение от roko » 04 Окт 2005, 17:12

....''За мен НАЙ-КОРЕКТНИЯ ПОТРЕБИТЕЛ И С НАЙ-МНОГО ПРИНОС ЗА ФОРУМА(!!!-за форума), е ПЕНЧЕВ''
Жорка,радвам се ,че те познавам :D
http://img190.imageshack.us/i/rokopodpis.mp4/...шофирай разумно
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Re: ре

Мнение от ICE » 04 Окт 2005, 20:03

SkyWalker написа:С двете ръце гласувам за Asen_X!
Чест му прави адекватната намеса в моя тема....Това е човека тук, който не познавам, но уважавам най-много!
Ама той е Н.В Админ-а бе, не е потребител!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Иначе и аз много си го уважавам, макар и да крастосваме шпаги във форума от време на време.
Той е толкова малък (на години), а вече знае (толкова много)!!! :mhihi: :mhihi:

ПП. Само му липсва малко твърдост, но пък Войков компенсира това (или поне се опитва де, щото една птичка пролет не прави)...
Евала и на него! ;)
ПП2. А бе с две думи всички тук, в нашия форум, са много коректни като потребители (с малки изключения,
ама без лайненца, които ни плюят в другите форуми не може!???).
Момчета направо съм горд с вас! :ok:

Следваща

Назад към Основен Форум