Браво ЛЕВСКИ, Браво ЦСКА, Браво ЛИТЕКС !!!!!!!
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Браво ЛЕВСКИ, Браво ЦСКА, Браво ЛИТЕКС !!!!!!!
Благодаря ви момчета за двете жестоки победи!
Вече станаха три жестоки победи!!!!!!!!!
Брово, момчета - с вас ме!
Вече станаха три жестоки победи!!!!!!!!!
Брово, момчета - с вас ме!
Последна промяна vankata™ на 29 Сеп 2005, 23:35, променена общо 1 път
::: vankata™ :::
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
УНИКАЛНО ПРОСТО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ОТНОВО СЪМ ФЕН НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
КЪСМЕТ И ЗА НАПРЕД МОМЧЕТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ОТНОВО СЪМ ФЕН НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
КЪСМЕТ И ЗА НАПРЕД МОМЧЕТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
И САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН АЛЕ АЛЕ !!! АЛЕ АЛЕ!!!
Тъкмо се връщам от мача. Атмосферата беше жестока! Малко преди това гледах гола на ЦСКА по ТВ-то и си викам "ех сега и на ГЕРЕНА ако може да настъпи такава еуфория" и О! ЧУДО! Вкарахме! И едни фенове почнаха да ми скачат по гърба и аз върху други и да се прегръщаме с приятели! АБЕ КЕФ!!!
БРАВО ЛЕВСКИ! В същия дух!
ЕВАЛА и на ЦСКА! Показаха, че европейските грандове не са им никакъв проблем!
САМО НАПРЕД И НАГОРЕ!!!

Тъкмо се връщам от мача. Атмосферата беше жестока! Малко преди това гледах гола на ЦСКА по ТВ-то и си викам "ех сега и на ГЕРЕНА ако може да настъпи такава еуфория" и О! ЧУДО! Вкарахме! И едни фенове почнаха да ми скачат по гърба и аз върху други и да се прегръщаме с приятели! АБЕ КЕФ!!!
БРАВО ЛЕВСКИ! В същия дух!
ЕВАЛА и на ЦСКА! Показаха, че европейските грандове не са им никакъв проблем!
САМО НАПРЕД И НАГОРЕ!!!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
И жалко за Локото баааа гледах мача няа по гадно нещо да си вкараш авто гол в 80тата мин. и с него да отпадаш а противника да няма удар в рамките на вратата
Хууто е че ще има радост в сърцата за дълго
на изнемощелия БГ запалянко 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
това е истинска сензация която стопли сърцата на всички Българи които се интересуват от футбол
честито на всички фенове и дано да се представим добре в турнира.... даже май ще е най-добре ако се съберат сички отбори в една група - така 100% ще имаме отбори и на 1/16 финалите

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
браво само на цска!!! не! браво само на левски!!! не, бе, браво само на литекс!!! ааа, браво на всички!!!! не ме интересува много, да не би да ми плащат? абе какви са тия глупости?!? апелирам тази тема да се изтрие от основния форум, защото не е за него! тука говорим за БМВ, нали? или бъркам?
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- vankata™
- младши ентусиаст
-
kam_tod написа:браво само на цска!!! не! браво само на левски!!! не, бе, браво само на литекс!!! ааа, браво на всички!!!! не ме интересува много, да не би да ми плащат? абе какви са тия глупости?!? апелирам тази тема да се изтрие от основния форум, защото не е за него! тука говорим за БМВ, нали? или бъркам?
Ми като говориш за БМВ що пишеш по тая тема?Много се дразня на такива като теб!Я си погледни щуротиите дето си написал по-горе!Нещо смислено невиждам освен имената на отборите?
Научи се първо на култура на писане, а после "апелирай" за каквото и да било!Всеки може да сбърка тематиката на поста, но неможе по този заядлив начин до го казваш,още по-лошото е, че първо коментираш по темата и после се възмущаваш!Защо пишеш въобще!Прати одно ЛС на администраторите или на някой от модератори и готово!
::: vankata™ :::
vankata™ написа:kam_tod написа:браво само на цска!!! не! браво само на левски!!! не, бе, браво само на литекс!!! ааа, браво на всички!!!! не ме интересува много, да не би да ми плащат? абе какви са тия глупости?!? апелирам тази тема да се изтрие от основния форум, защото не е за него! тука говорим за БМВ, нали? или бъркам?
Ми като говориш за БМВ що пишеш по тая тема?Много се дразня на такива като теб!Я си погледни щуротиите дето си написал по-горе!Нещо смислено невиждам освен имената на отборите?
Научи се първо на култура на писане, а после "апелирай" за каквото и да било!Всеки може да сбърка тематиката на поста, но неможе по този заядлив начин до го казваш,още по-лошото е, че първо коментираш по темата и после се възмущаваш!Защо пишеш въобще!Прати одно ЛС на администраторите или на някой от модератори и готово!
Оставям този постинг без отговор поради две причини:
1. Авторът е лично засегнат от моето мнение, т.е. не искам да го дразня повече нито някой друг , който споделя неговото мнение;
2. Както се казва в една велика книга "Името на розата": "...стори ми се, че отговорът му се дължеше на ненаучна емпиричност. По-късно разбрах, че хора като него се изказват по начин, в който като че ли, сияйната сила на разума има твърде малък дял..."
Не се страхувам да кажа каквото мисля, ако ще да е с цената някой да ми се зъби...
Това е засега от мен.
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
15 мнения
• Страница 1 от 1