каква боя препоръчвате
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
каква боя препоръчвате
ще си купувам боя обаче пазара е задръстен от марки , майстори с мнения и сервизи които не работят с друга освен с тяхната кола.
Та питам аз като съм се спрял на основно 3 марки

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Най-добре си вкарай колата в сервиз на определена марка.. не се занимавай да купуваш бои и да ходиш да пръскат
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Пиши ЛС какво имаш да боядисваш да ти кажа цена и да те пращам да ти оправят колата бързо.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Re: каква боя препоръчвате
BAYRON написа:ще си купувам боя обаче пазара е задръстен от марки , майстори с мнения и сервизи които не работят с друга освен с тяхната кола.
Глазурита и Сикенса са на един кантар.Зависи майстора с коя от тях е свикнал да работи.Ефекта и от двете е един и същ.И двете марки дават страхотно качество.
И ако става въпрос за металик има една която е по-добра от всички останали(поне в БГ така стоят нещата)-Spies Hecker,само че е по скъпа от всички останали!
Ако искаш неква по-точна информация-(цени,време,марки,материали,видове и др.) или пък съвет- пиши на ЛС
С радост бих помогнал с каквото мога
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Дедо Мраз написа: въобще няма разлика в цвета, нито се вижда откъде докъде е пребоядисвано... Иначе цвета ми е тъмнозелен металик - не вярвах, че ще го улучат същия цвят... Но за цената не питайте ...
При металика си е кощунство да не ти уцелят цвета.
8 мнения
• Страница 1 от 1