Интересно - към Администратори и Модератори....

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Интересно - към Администратори и Модератори....

Мнение от Boce » 27 Авг 2005, 3:43

Абе колеги ко стааа бе???
Преебано ли ми ПС-то или кво?
Аз колкото повече мнения давам те все намаляват ?
Некво обяснение???
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 27 Авг 2005, 6:41

Хм...

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Re: Интересно - към Администратори и Модератори....

Мнение от Giorceto » 27 Авг 2005, 9:44

Boce написа:Абе колеги ко стааа бе???
Некво обяснение???

Логично. Хвани да пишеш някъде другаде а не само в Купува Продава, щото там се трият и след като се изтрият е логично да ти намалеят ;)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 27 Авг 2005, 16:42

А другия въпрос защо смяташ ,че броя на мнениата е толко важен.
0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 27 Авг 2005, 17:22

'Щото се бори за по-висок ранг :mhihi:

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 27 Авг 2005, 17:33

"Забравил шута РАНГА свой" .................се пееше на времето :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Boce » 27 Авг 2005, 19:17

GIORCETO написа:
Некво обяснение???

Логично. Хвани да пишеш някъде другаде а не само в Купува Продава, щото там се трият и след като се изтрият е логично да ти намалеят ;)
Giorce Пиша си насякаде не само в купува и продава - не ми е толкова за мненията ,просто ниакой си мисля че има специално отношение към някой хора......
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 27 Авг 2005, 21:33

Boce написа:
GIORCETO написа:
Некво обяснение???

Giorce Пиша си насякаде не само в купува и продава - не ми е толкова за мненията ,просто ниакой си мисля че има специално отношение към някой хора......

Въобразяваш си ;)
Изображение
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 27 Авг 2005, 23:55

Boce написа:не ми е толкова за мненията ,просто ниакой си мисля че има специално отношение към някой хора......

Тоя лаф колко фешън стана напоследък не е истина. Хайде сега дружно всеки да се оплаче как правата му тука биват потъпкани от стадо развилнели се администратори, модератори и т.н. "диктатори".

:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 28 Авг 2005, 20:04

Ми да кажа аз като един от толерираните :mhihi: Когато отидох на море
имах около 1020 мнения,а като се върнах бяха едва 960.И получих само
някви мъгляви обяснения от Асен и теч-съпорта :mhihi: :mhihi: :mhihi:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 29 Авг 2005, 8:43

Асеееенииииеееее виг къв ранг си ми сложил ,а аз имам 1000 мнения. Те на кои му недостигат му даи от моите. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 29 Авг 2005, 15:44

!!Asen_X написа:Тоя лаф колко фешън стана напоследък не е истина.

Ей, съсипахте му живота на това момче, администраторчето :mhihi:

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 29 Авг 2005, 15:54

!!Asen_X написа:....стадо развилнели се администратори, модератори и т.н. "диктатори".....

Батка, като си те знаеме... абе има истина в тия твои думи....
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Местоположение: Ъъъ преди живеех срещу затвора ъъ сега срещу нас...

Мнение от GeNa7a » 29 Авг 2005, 22:51

Лелеле ми аз кво да кажа?!?!? :help: :help: :gives:

Red Fanatic
Аватар
Кара: Е34 М50B20
Мечтае да кара: Е34 M5, E30 M3
Детайли за колата: 209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%)
210 ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS )
216 SERVOTRONIC
220 SELF-LEVELING SUSPENSION
288 LT/ALY WHEELS
302 ALARM SYSTEM
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
339 SATIN CHROME
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
423 FLOOR MATS, VELOUR
430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
498 HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE
500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING
520 FOGLIGHTS
529 MICRO FILTER
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY
560 CO-PILOTS IN RR COMPARTMENT
562 MAP READING LIGHT
571 BOOSTED POWER SUPPLY
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM
687 RADIO PREPARATION
708 M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II
814 ITALY VERSION
855 LANGUAGE VERSION ITALIAN
899 EXPORT-FAHRZEUG

Мнение от BoLiViV » 30 Авг 2005, 0:22

Какво ви пука кой колко мнения има и кой какъв ранг има, нали всички пишат в този форум и всички четат какво е писано!! Според мен няма значение дали имаш 300 или 3000 мнения ти пак си част от форума в всеки чете това което си написъл!!! :roll: :roll: :roll: :roll:
Изображение

Следваща

Назад към Основен Форум