:::ПРИЗИВ::: Лято е! Карайте внимателно...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

:::ПРИЗИВ::: Лято е! Карайте внимателно...

Мнение от ICE » 12 Юни 2005, 15:10

Колеги, вече настъпи лятото.
Всеки иска да покаже на какво е способна колата му, само че, понякога забравяме, че условията не са както на пистата.
За да не се случи това с вашата бимба:

Изображение
или това.........., за да не се случват тези грозни работи (като този инцидент точно преди кръговото на Несебър)
Изображение

...или това....Голф удря Фиеста на Петолъчката (Бургас-София)

Изображение
ви призовавам да вмнимавате особено по кръстовищата
На всички желая хубави лято и много слънчеви дни по черноморието. :yes:
Последна промяна ICE на 14 Юни 2005, 11:49, променена общо 5 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 12 Юни 2005, 23:24

тая троика е станала като е87 иначе призива е събсем на място
ТДС - Турбо Див Селянин

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 12 Юни 2005, 23:28

По добре 5 мин. по-късно от колкото 30 години по-рано :!:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 13 Юни 2005, 12:15

както имаше един лозунг:
Един миг невнимание и цял живот мъртъв

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Niky Georgiev » 13 Юни 2005, 12:53

:yes: От нас зависи да ограничим тези нещастия по пътищата.
Niky Georgiev

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 17 Юни 2005, 13:45

Трябва да се пазим взаимно и да внимаваме как караме.Да преценяме ситуациятя и да не рискуваме излишно
Niki Lauda

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 17 Юни 2005, 15:02

хубави обещания си даваме ама кои ли ги спазва .. то така на думи е лесно , пък за да се изтъкнем още повече само че я тръгнете за морето и карайте с 100 .. айде моля ви се стига сме се лъгали а да си говорим истини ;)

п.с. ако ти е писано нема спасение мисля че сте гледали последен изход 1 и 2 :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niki fire » 17 Юни 2005, 15:39

Намали скороста спаси човешки живот :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niki fire » 17 Юни 2005, 15:52

Пази боже :|

БЕЗ КОМЕНТАР

Изображение
Изображение
и още две
Изображение
Изображение
Изображение

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 18 Юни 2005, 17:29

bam-bam написа:хубави обещания си даваме ама кой ли ги спазва .. то така на думи е лесно...
само че я тръгнете за морето и карайте с 100... айде моля ви се стига сме се лъгали, а да си говорим истини ;)

п.с. ако ти е писано нема спасение...

:idea: Колега аз имам предвид кръстовищата като точки с концентрация на ПТП-та, не става дума да караш със 100 км/ч през целия път. Аз по магистралата карам с 160-200, но на кръстовищата, особено на петолъчката (посока София-Бургас) намалявам, както и на много други места. Проблема е, че когато даваме газ, забравяме, че не сме на пистата и кръстовищата са най-честите места със злополуки.
Често забраваме и селата и градовете (Стара Загора, Нова Загора, Карнобат, Ахелой... и т.н.) през които прелитаме (виждал съм да минават и с 140 км/ч) все едно сме на магистралата. :idea:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 20 Юни 2005, 2:43

радвам се колега че имаш такива хубави намерения ще промени ли нещо ако и аз кажа да ще ги спазвам ама само на думи нали форума не е за да си разказваме вицове , колко от съгласните с теб ги спазват ? ... пример какво стана на събора ... какво стана като ходиха на банско ... абе кфи вицове си разправяме карай до като можеш пак то квото стане тфа ;)

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 20 Юни 2005, 8:37

bam-bam написа:радвам се колега че имаш такива хубави намерения ще промени ли нещо ако и аз кажа да ще ги спазвам ама само на думи нали форума не е за да си разказваме вицове , колко от съгласните с теб ги спазват ? ... пример какво стана на събора ... какво стана като ходиха на банско ... абе кфи вицове си разправяме карай до като можеш пак то квото стане тфа ;)

Абе един човек да вземе пример и ще е оправдано всичкото писане, вервай ми ;)
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 20 Юни 2005, 13:53

е аз си взех .. то и без тфа дизела не върви няма шанс да се случи с мен такова нещо нали ? или греша :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 21 Юни 2005, 11:06

Застрахован не е никой! Дай Боже да не се случва на никого!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 21 Юни 2005, 11:43

Морето, слънцето, атмосферата носи емоции, адреналин, възбуда за всеки един. И какво се получава - приблизително всеки мъж, става два пъти по - мъж там. "За малко сме и не сме от тук" и сме големи и силни и анонимни. Правилата по крайморските магистрали са за тировете, ние сме тръгнали за купона и правилата не важат за нас. И кво става - всеки ден по двама размазани "мъже" на отсечка 30 километра.
А има и друга гледна точка - хората дето живеят там и са ПРИНУДЕНИ ежедневно да минават тази отсечка - не само лятото, но и зимата в снеговете. Та тези хора всекидневно са заставени да търпят мъжествеността на космонафти, дето се мислят за богоизбрани и дето точно на тях, точно там - на магистралата, край морето нищо не може да им се случи. Да скачат в канавката или да бият спирачки заради поредния неуспял да се прибере или залитнал или нагло изскочил току пред тях със дълги светлини.
Кофти тръпка е да се молиш всеки ден преди да тръгнеш за работа - помислете нещата и от тая гледна точка и уважавайте и мислете за нормалните хора, на които ще разчитате при една евентуална авария например! Щото рацер няма да помогне! И това не само по морето!
Умната и безаварийно лято на всички!

Следваща

Назад към Основен Форум