BMW Premium Selection изложение в Интер Експо Център
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- xts
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, E87, F25
BMW Premium Selection изложение в Интер Експо Център
Здравейте, не видях да има тема за изложението на BMW Premium Selection, а мисля че ще бъде интересно за много от феновете във форума:
Въпреки, че входът е свободен, ако администраторите преценят, че темата е комерсиална, нека я затворят. Аз лично нямам финансова връзка с нито един от вносителите, които ще вземат участие.
Търговското изложение BMW Premium Selection ще събере 100 автомобила BMW за 4 дни на едно място. По време на събитието клиентите на марката могат да избират между употребявани автомобили на не повече от 5 години, със сертифициран произход и 24 месечна гаранция. За всички желаещи е предвидена възможност за пробно шофиране, както и специални оферти от BMW Financial Services, включително едночасово предварително одобрение за финансиране при покупка. Участие в събитието ще вземат всички дилъри на BMW в България – Камор Ауто, София; М Кар, Пловдив; Бова Кар, Бургас; Варна Карс, Варна и Виа Интеркар, Плевен.
Място: Интер Експо Център, Зала 1
Дата: 22 – 26 април 2010 г.
Работно време: 10:00 – 20:00 часа
Вход: свободен
Източник: bimmer.bg
BMW Premium Selection – употребявани автомобили
Facebook мероприятие
Въпреки, че входът е свободен, ако администраторите преценят, че темата е комерсиална, нека я затворят. Аз лично нямам финансова връзка с нито един от вносителите, които ще вземат участие.
- Man0Lov
- младши ентусиаст
-
- Кара: '13 Bmw F10 520d
Re: BMW Premium Selection изложение в Интер Експо Център
Това ще е интересно! 

- malkiq utd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46
- Мечтае да кара: x6
Не знаех за това изложение благодарности на колегата който е пуснал темата!!!

- ///M5
- Потребител
-
- Кара: във високите
- Мечтае да кара: M5 E39
Стилно направено! Хареса ми
.

- freestyler911
- Потребител
-
Измама ее че има тест драйв! НЯМА!
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Ъхъ, доста добре направено. 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
freestyler911 написа:Измама ее че има тест драйв! НЯМА!
Ако си тръгнал наистина да купуваш кола и си сложил 100 хилки в джоба, дали няма да има

Естествено, че не могат да осигурят тест драйв на всеки, който е отишъл само да разгледа, щото няма какво да прави и иска да покара малко хубава кола.

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
freestyler911 написа:Измама ее че има тест драйв! НЯМА!
Има!
- freestyler911
- Потребител
-
Живял съм и в други държави, ходил съм и по други изложения. Като пише че, има тест драйв, има 5 коли които се тестват от КОЙТО ПОИСКА!!!
Дори в хюндай и киа, та и в мерцедес, идете където поискате, където са обявили че има тест драйв, попълвате картата сядате и карате.... Хората от опел пред Александър Невски сложиха колите , и хората се редяха на опашка да покарат! Аз случайно минавах , и пак покарах....
От търговска гледна точка. Хората искат да продават.... ок... Как да си купиш кола , пък и със 200 000 в джоба да си тръгнал, която не ти дават да пробваш... Как да си купиш кола , чиято марка прави изложение на автомобили, и излага единствено и само автомобили втора ръка... Как тъй поне 2 коли от тия 50 не бяха нови! И как изложиха Х1 със крива предна броня... и как имаше пребоядисвани коли за по 100 000 и нагоре, които и бай Иван комшията с Жигулито ще разбере че са удряни...
Аз също работя в сферата на търговията ... и съм се учудвал на хора които изглеждат като "клошари" , как купуват с лека ръка машини за по 60 - 70 000 .... Фатална грешка за БМВ за това че определя хората по външния им вид. Жалко за марката.... Как можаша да изложат коли за толкова пари , без да са дори добре пастирани...
Честно казано съм разочарован от мероприятието.
Дори в хюндай и киа, та и в мерцедес, идете където поискате, където са обявили че има тест драйв, попълвате картата сядате и карате.... Хората от опел пред Александър Невски сложиха колите , и хората се редяха на опашка да покарат! Аз случайно минавах , и пак покарах....

От търговска гледна точка. Хората искат да продават.... ок... Как да си купиш кола , пък и със 200 000 в джоба да си тръгнал, която не ти дават да пробваш... Как да си купиш кола , чиято марка прави изложение на автомобили, и излага единствено и само автомобили втора ръка... Как тъй поне 2 коли от тия 50 не бяха нови! И как изложиха Х1 със крива предна броня... и как имаше пребоядисвани коли за по 100 000 и нагоре, които и бай Иван комшията с Жигулито ще разбере че са удряни...
Аз също работя в сферата на търговията ... и съм се учудвал на хора които изглеждат като "клошари" , как купуват с лека ръка машини за по 60 - 70 000 .... Фатална грешка за БМВ за това че определя хората по външния им вид. Жалко за марката.... Как можаша да изложат коли за толкова пари , без да са дори добре пастирани...
Да го е** събота и неделя бах извъм София.
И да е имало тест-drive аз го изтървах.
Честито на тези, които са си намерили колата на изложението.
И да е имало тест-drive аз го изтървах.

Честито на тези, които са си намерили колата на изложението.
- malkiq utd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46
- Мечтае да кара: x6
freestyler911 написа:Живял съм и в други държави, ходил съм и по други изложения. Като пише че, има тест драйв, има 5 коли които се тестват от КОЙТО ПОИСКА!!!
Дори в хюндай и киа, та и в мерцедес, идете където поискате, където са обявили че има тест драйв, попълвате картата сядате и карате.... Хората от опел пред Александър Невски сложиха колите , и хората се редяха на опашка да покарат! Аз случайно минавах , и пак покарах....![]()
Пич като не си разбрал не пиши. Изложението е за PremiumSelection коли, демек коли втора ръка, кви нови коли искаш да има там?
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз ходих,нямах 100 бона в джоба и въпреки това карах...!
добре направено и интересни колици...
карах гт-то...! верно малко ,ма достатъчно да разбера ,че тва е уникална кола на съответната цена. с ниска скорост волана има един оборот на завъртане !!! страхотно управление и усещане. а ряза просто е като на кола 500кг! 3,5 бензинката е страхотен мотор.
добре направено и интересни колици...
карах гт-то...! верно малко ,ма достатъчно да разбера ,че тва е уникална кола на съответната цена. с ниска скорост волана има един оборот на завъртане !!! страхотно управление и усещане. а ряза просто е като на кола 500кг! 3,5 бензинката е страхотен мотор.
- Sorrow
- кандидат ентусиаст
-
Хареса ми като цяло, събрах необходимата информация, но не успях да покарам. Мисля, че има значение дилъра, тъй като с Бова имаше възможност, докато при Камор не. Добри думи и за обслужването на Бова.
- Man0Lov
- младши ентусиаст
-
- Кара: '13 Bmw F10 520d
На мен също ми хареса... 

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2