VW ни води!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

VW ни води!!!

Мнение от vankata™ » 04 Мар 2005, 16:09

Ако приемем че между фенските авто клубовете в българия има някакво съревнование, то спокойно мога да заявя че кубът на VW в България ни води! Сайта им е много по-добър, впочем ние нямаме сайт, а само форум - те имат и двете!Лепенките им също са по-добри от нашите :lol: , логото също !Вижте сами:

лепенките им:
Изображение

логото им:
Изображение

а тук можете да видите сайта им:

www.vwclub-bg.org

Дайте да се активизираме, да си направим красив сайт, по-хубави лепенки и емблема! Чакам мненията ви!
::: vankata™ :::

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 04 Мар 2005, 16:14

Ми трампи Баварията за Фауве кат са по-готини, и + това сайта на клуба в момента се подготвя и ще изкърти зъбите на всичко ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 04 Мар 2005, 16:15

аз доколкото знам сайта е в разработка...

пък кой решава Фау-Ве дали води, в какво и как води...

И какъв е смисъла? :roll: :roll: :roll:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 04 Мар 2005, 16:21

Или аз немога да се изказвам правилно или вие неможете да ме разберете!Как ще сменям БМВ за Фолксваген ???Напротив, точно тия момченца с тия коли, "Тате продаде кравата и ми купи Голф", на мен лично ми се правят на тежки и това ме вбеси.Оня ден един познат с Голф вика, абе вашия форум е гола вода, емблеми простотии всичко е отживелица, разправя ми че сайта си го подготвяма от 1 година и накрая сме щели да останем без сайт, даже бас искаше да ловим!Та затова пуснах тази тема да го споделя с вас - нали сме едно цяло!Не ме разбирайте погрешно!

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 04 Мар 2005, 16:25

Лепенките им са нечовешки грозни.Тва би загрознило даже голф :shock: тва е лично мнение да не се обиждат водачите на подобни средства за ПРЕДВИЖВАНЕ.Емблемата ни е много добра(тва не го казвам от поза) и с нея присъстваме редом с чуждите БМВ форуми по света.Не знам друг такъв случай(ако има поправете ме)Пиис :smoke:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E30 320i Convertible '87

Мнение от el_nino » 04 Мар 2005, 16:28

Относно логот на клуба то е в горния ляв ъгъл на прозореца и мисля че в целия свят логото е еднакво като изключим очертанията на дължавата....мисля че точно ние нямаме право да го променяме.Всички официални клубове се крият под подобно лого ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от WOLFCUD » 04 Мар 2005, 16:34

Лепенките им хич не са лоши. :|
А и наистина трябва да се измисли нещо, освен адреса на сайта ни, да се направят и някви лепенки "BMW fen club BG" или нещо от тоя род.
Аз на страничните задни стъкла имам лепенки на сайта, ама седят малко се едно работиш на досовска програма. :confused:
Ако някой познава дизайнер или някой даде хубава идея може всичко да се направи от фолио.Имам познат който работи в студио което прави реклами от фолио и съм виждал кви ли не неща да правят.
Може и един конкурс да се организира за хора които да си предложат идейте за лого или лепенки на фен клуб.Пък шефовете на клуба да решат коя идея е най-добра.
Lud umora nemaaaa.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 04 Мар 2005, 16:34

хм VW ни водели ,в какво ни водят бе човек....ще започна:
лепенките им са малко по съвременни като дизайн,но пък ние ги имаме от 3-4 години,а те от 2 дена,мисля че е нормално....
Колкото до логото,както каза Крика първо така сме известни в БМВ ЕВРОПА(VW-тата дали са член на тяхния европейски клуб?????).Второ това е модела на лого официално признат от същия този клуб(БМВ ЕВРОПА).....Трето на мен лично ми харесва така.....

Форума им е малко по-зле от нашия(посещавам го тъй като един познат има ГОЛФ и понякога ме кара да влизам)...Колокото до сайта чакай да пуснем нашия пък тогава да ги сравняваме(надявам се нашия е да е номер едно)

айде и умната ;)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 04 Мар 2005, 16:39

Е ама не е достатъчно фиешъън уе ко като цял свят го използва ние у наше село немаме външен и не ги познаваме :mhihi: .И кат мина по главната и мацките не виждат че съм от Дъ Клубъ :mhihi: Тъжно е но България традициите нямат грам стойност :!:
Последна промяна krika на 04 Мар 2005, 16:43, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 04 Мар 2005, 16:41

ОК! За лого съм съгласен, но за лепенките, спокойно можем да ги по усъвременим, защо да лежим на стари лаври от преди 3-4 години!Защо не пуснем една тема в която обявяваме конкурс за лепенки и да видим, ако някой предложи нещо красиво да си го направим!А колкото до сайта, и аз се надявам да е много красив и да избием рибата! :D

П.С.: Някой знае ли кога ще бъде пуснат в експлоатация ??? За сайта говоря !!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 04 Мар 2005, 16:44

krika написа:Е ама не е достатъчно фиешъън уе ко като цял свят го използва.И кат мина по главната и мацките не виждат че съм от Дъ Клубъ :mhihi: В България традициите нямат грам стойност :!:

Ако трябва да съм честен, нямах никаква представа,че това лого е едно за всички официални клубове на БМВ.Ако го знаех можех да затворя устата на доя с Голфа !!!

Извинете ми за невежеството !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 04 Мар 2005, 16:47

Лепенките на БМВ Клуб България са адски стилни и изчистени. А и ако не се лъжа са по модел на DTM Power, които също са с този вариант. Аз лично не бих си залепил разни цветнички неща по колата... Иначе искрено се радвам за напредъка на WV Клуб. Нашите стикери са история и традиция. Дори някой ден да бъдат сменени, което силно ме съмнява аз ще се радвам, че моят автомобил носи техния първообраз :D
човек се учи докато е жив...

323i Killer
Аватар
Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
Мечтае да кара: G81 M3

Мнение от simple_man » 04 Мар 2005, 17:08

За мен форумът и стикерите, са си ни много добри!Аз лично много се кефа на стикерите www.BMWPower-bg.net!Суппер стилни са!Не бива да се сменяват според мен!А за сайта съм съгласен че вече доста време се забави!До колкото си спомням се говореше нещо за началото на Януари месец да бъде пуснат, но явно има още работа по-него!Дано бъде качен в най-скоро време!Искренно се надявам да е добър, съдържателен и красив!

Иначе за сайта на VW, мога да кажа само че е добър!Има доста неща, статий, новини и т.н.!Дизайнът му е приличен!Абе надявам се нашият да е по добър! :roll:
ИзображениеИзображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 04 Мар 2005, 17:12

ФВ Форевааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа'.. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharpshooter » 04 Мар 2005, 18:30

И ко като им е по-хубав сайта,VW никога няма да успеят да настигнат BMW в каквото и да било.
BMW Forever :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение
:bowdown: S50B32 :bowdown: :bowdown: Honda CBR 900RR FireBlade :bowdown:
House Music... Extazy is gonna make it allright tonight

Следваща

Назад към Основен Форум