Какво БМВ карате и защо избрахте този модел?
Модератор: Общи модератори
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Какво БМВ карате и защо избрахте този модел?
Интерсно ще е за всички ни защо избраха колата,която карате.Моля да не пишете каква искате за в бъдеще!Ще се разводни...всеки ще почне да пише едни алпини и ще стане чудо
!
Ако трябва да се конкретизирам нека е така:Какви са точно превъзходствата на вашия одел пред другите,които имат приблизителна цена?Не искам да се казват неща от сорта:"..ми зех си Е30ка,щото е по-спортна от от тоя леген Е32.." и други от този тип!

Ако трябва да се конкретизирам нека е така:Какви са точно превъзходствата на вашия одел пред другите,които имат приблизителна цена?Не искам да се казват неща от сорта:"..ми зех си Е30ка,щото е по-спортна от от тоя леген Е32.." и други от този тип!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

ами... купих си Е30-ската, основно щот нямаше пари за по-нова. Много повече ме кефеха Е36, ама... нихт кинтен. Купих си 2.5-ца, щот съм газар, ма кат се замисля - винаги като зареждам съжалявам. По-добре щеше да бъде ако бях се стърпял още малко и си бях взел една Е36 316-ка тогава, ама мания... не прощава на никой... Е34 също ма кефяха много.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
ако си беше взел Е36 316 ,щеше да съжаляваш много повече
.. а по приказките ти си личи че си газар спокойно
по темата .. карам Е36 щот ма кефи от край време ,ама си подбрах шестак и повечко екстри

по темата .. карам Е36 щот ма кефи от край време ,ама си подбрах шестак и повечко екстри

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
отговора на тоя въпрос на 90% от хората ше е "купих си тая кола щот за такава ми стигнаха парите" което отсамо себе си малко обезмисля темата но... както и да е
имах е30ка - щот такава ми дадоха (мн ме кефи)
скоро мисля пак да имам - или е28 или е30 (щото тия мога да си позволя)
а бих избрал трета серия пред другите защото е по-компактна, по-спортна, по-младежка (пък съм на 19 все пак
)
имах е30ка - щот такава ми дадоха (мн ме кефи)
скоро мисля пак да имам - или е28 или е30 (щото тия мога да си позволя)
а бих избрал трета серия пред другите защото е по-компактна, по-спортна, по-младежка (пък съм на 19 все пак

- Alexi
- старши ентусиаст
-
Alexi написа:otka4ena ,B20 е .. много акциз за В25 ,супер е,но мисля че не си струва парите .. по добре 320is
Ако си намериш обаче

BMW & RAMMSTEIN RULES

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Azrail
- UFO Pilot
-
Първоначално можех да си взема Е36 325, но точно този модел на БМВ ми е най-противен и се отказах... След тва се реших за Е39, но не успях да си намеря подходяща, докато един ден благодарение на
rtzankov, Engi и ZLOBARA
се сдобих със сегашното ми зверче... Е34 540i, 6 speed manual

MORE BEER!
- Azrail
- UFO Pilot
-
Външният вид, естествено, ма хайде да не влизам в спорове пак за Е36, щото неведнъж са ме "хранили" заради "лошия ми вкус" зловещо

MORE BEER!
Azrail написа:Външният вид, естествено, ма хайде да не влизам в спорове пак за Е36, щото неведнъж са ме "хранили" заради "лошия ми вкус" зловещо![]()
Кой к'вото харесва това кара. Аз не мога да си се представя да карам нещо по-голямо от 3-та серия. Е, може и да направя изключение един път

BMW & RAMMSTEIN RULES

- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Ми Е30 318is!Oще преди да я взема си мечтаех точно за този модел!Бях прочел и чул доста позитивни работи за въпросната кола, но като се качих и и направих няколко кръгчета не ми се мислеше за друго!
Търсих я доста време, но си заслужаваше!До сега не съм имал никакви сериозни проблеми с колицата!За в бъдеще не знам, все още ми е на сърцето Е30ката!Със игурност обаче ще е ot Bavaria!