Race of the Champions
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Race of the Champions
Някой гледа ли го? Тази година репортерите били замряли без да имат какво да коментират. Никому незнайно момче на 22 години от формула 3000 било Шумахер и шампионите от ВРЦ последователно с ферари, ВРЦ кола, бъги..
Изпуснах го за секунди аз!!!!
Някъде има ли записи по нета?
Изпуснах го за секунди аз!!!!

Някъде има ли записи по нета?
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
по Eurosport го даваха в събота или неделя беше май ... 100 % ще го повтарят. Не беше нищо особено, защото всички караха за кеф ... и не на колите които обикновено карат 

Между другото Шумахер колкото и да ви е антипатичен отпадна поради много глупава причина...водеше на Маса с 3-4сек ,но помисли че састезанието е свършило преди то наистина да е свършило и докато се усети Маса го мина и го победи с 1сек...А Михаел би Льоб със бъгита и даде най-добро време май...а тоя неизвестен финландец беше наистина супер добър...Кобалайнен май му беше името...
But does a human form display to those who dwell in realms of day
Като цяло не беше интересно, найстина хората си правеха кефа, имаше интересни имена като Лиоб, Алези, МакРей, Шумахер Голямия и други от бранша. Организацията не-беше много добра, коментаторите се базикаха постоянно, шоу за манияци. Но и Алези си помисли че състезанието е свъшило преди да пресече финала, но организаторите му казаха да си довърши обиколката. Накрая Алези си хвърли каската към трибуните. Да, Кобалайнен беше пичага и найстина голям талант, майче караше във Формула Нисан.
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Себастиан Льоб падна точно на неговата си кола, което беше най-абсурдното. После би със ферарито.
Не мисля, че това кой карал на неговата си кола е критерий. Около 1/3 от гонките бяха на ВРЦ коли, което трябваше да е преимущество за рали състезателите, но в крайна сметка спечели млад пилот от пистови състезания.
Другите две коли (ROC Car - къстом бъги с хонда двигател и Ferari подготвено за тази писта) не бяха присъщи на никой от състезателите (Дори Шумахер каза, че колата е особенна
), така че определено рали състезателите бяха повече във свои води. Бъгито смятам, че също е по-близо до рали стил на каране отколкото до пистов автомобил.
Не мисля, че това кой карал на неговата си кола е критерий. Около 1/3 от гонките бяха на ВРЦ коли, което трябваше да е преимущество за рали състезателите, но в крайна сметка спечели млад пилот от пистови състезания.
Другите две коли (ROC Car - къстом бъги с хонда двигател и Ferari подготвено за тази писта) не бяха присъщи на никой от състезателите (Дори Шумахер каза, че колата е особенна

9 мнения
• Страница 1 от 1