POTENCIALNA KRAJBA Na4in za pretpazvane
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
POTENCIALNA KRAJBA Na4in za pretpazvane
na4i molbata mi e da ka6ete na4in 4rez koito da pretpaza kolata si ot krajba DA E EFEKTIVNA ZA6TOTO edin poi poznat se kani da mi OTKRADNE KOLATA toi si misli 4e az neznam seki den idva i pita kade e kolata izlezna li ot serviza i az kato mo kaja ne toi utiva da vidi dali e v garaja tq ne e tam razbira se no utre na moq imen den kolata 6e e gotova ta az se pitam kak da q pretpaza ot toq narkoman 6iban ot kakto razbra 4e 6e popravqm kolata po4na dosta da se interesuva i edin pat doide i zapo4na da oglejda gara6a i okolnostite no toi ne me vidq a az mo bqh kazal minalia den 4e kolata o6te ne e gotova
MOLBATA MI E 6e ostava kolata v garaja i da mi ka6ete kak kakvo da naprava ili po kakav na4in da predotvrata kra6bata kakvo da mahna sve6ti i DR ne6ta 6ot toi si razbira ot kra6bi i ne e problem za nego ako mahna akomolatora trqbva da opita da q otkradne az da vida 4e e opitvano za da bada 100% sigoren 4e e toi I DA MO 64UPA 2 TE RACE I 2 TA KRAKA
molqvi pomognete
a zapisaneto mi PAK NE MI OTVARQ BOTON4ETO 4REZ KOETO DA SMENA 6RIFTA
MOLBATA MI E 6e ostava kolata v garaja i da mi ka6ete kak kakvo da naprava ili po kakav na4in da predotvrata kra6bata kakvo da mahna sve6ti i DR ne6ta 6ot toi si razbira ot kra6bi i ne e problem za nego ako mahna akomolatora trqbva da opita da q otkradne az da vida 4e e opitvano za da bada 100% sigoren 4e e toi I DA MO 64UPA 2 TE RACE I 2 TA KRAKA
molqvi pomognete
a zapisaneto mi PAK NE MI OTVARQ BOTON4ETO 4REZ KOETO DA SMENA 6RIFTA
Downhill RUlzzzzzz
Кажи на баща си
Боже, ама ти сериозно ли???
Извинявай, НО като ти гледам детайлите за колата в профила:
не знам какво да си мисля

- Код: Избери целия код
mi 6e karam na ba6ta mi kolata WV polo nikav TUNING no misla da si kupa kola na koqto 6e ima TUNING
не знам какво да си мисля

човек се учи докато е жив...
ne ne tva za poloto na ba6tata katy zema kni6ka sa imam edIN OLTCIT 11R CLIB praveni sa v RUMANIA zEh go za 150lv na 24540 kilometra i ima6e problemi po dvigatelq ta za taq kola stava na vaprosda da q zastrahovam za 1 mesec PO-DOBRE DA SI KUPA NOVA nali
a e na malko kilometri ta da si a zapaza
iskam da razbera dali tezi hora iskat da q kradat pa posle 6e se oprava
POVE4E SLED MOITA NAMESA NEMA DA MOGAT DA KRADAT
a e na malko kilometri ta da si a zapaza
iskam da razbera dali tezi hora iskat da q kradat pa posle 6e se oprava
POVE4E SLED MOITA NAMESA NEMA DA MOGAT DA KRADAT
Downhill RUlzzzzzz
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
легни под колата и откачи кабела на бензиновата помпа, ако е външна или махни капачето в багажника и пак това, ако е потопяема. Да го видине тогава как ще я запали 

TheBoss написа:легни под колата и откачи кабела на бензиновата помпа, ако е външна или махни капачето в багажника и пак това, ако е потопяема. Да го видине тогава как ще я запали
Ако това недоносонено нещо има електрическа помпа в Четвъртък на Екто ща паркирам товарния влак София - Русе.
А иначе пич просто закарай колата на платен Паркинг или си заздрави заключването на гаража.
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Най-лесно: Махни й джантите и я остави на трупчета
За олтсит джантите са с 3 дупки и няма да намери такива много лесно

За олтсит джантите са с 3 дупки и няма да намери такива много лесно

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
sonny написа:TheBoss написа:легни под колата и откачи кабела на бензиновата помпа, ако е външна или махни капачето в багажника и пак това, ако е потопяема. Да го видине тогава как ще я запали
Ако това недоносонено нещо има електрическа помпа в Четвъртък на Екто ща паркирам товарния влак София - Русе.
А иначе пич просто закарай колата на платен Паркинг или си заздрави заключването на гаража.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Пребии го тоя наркоман 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
Колкото и да се опитвам да го приема това насериозно не мога, но все пак...
1. Имаш гараж??? Всеки ли си влиза и излиза от него, когато пожелае? В кой квартал си!?!?
2. Вземи някой познат полицай, поседнете някъде на скришно да пиете по бира, оставете колата отключена на улицата и чакайте
С бухалка естествено и белезници
3. Капан за вълци при педалите!
4. Друг вариант е да резнеш спирачките и да я оставиш на наклон пред някое дере. Когато те попита излезе ли колата от сервиза ще кажеш, да оставих я ей там, но все още има проблем. Няма да споменаваш какъв точно е проблема естествено
Губиш колата, но ще има справедливост.
5. Подаряваш му фанелка, на която е изписано "Укерес але мангалес". На цинагски сигурно значи нещо от сорта на "смърт за всички мангали". След това му казваш, че във Филиповци раздават безплатна дрога. Чиста работа...
6. Кажи му, че си продал колата на човек от групировките, но сте се споразумяли ти да я караш още 2 години, а той да я пази през това време. Е, поне 2 години ще й има страх. Пък и вероятността да не вземе свръх доза през това време е малка, така, че вероятно пак ще завършиш на чисто
Успех!
1. Имаш гараж??? Всеки ли си влиза и излиза от него, когато пожелае? В кой квартал си!?!?
2. Вземи някой познат полицай, поседнете някъде на скришно да пиете по бира, оставете колата отключена на улицата и чакайте

3. Капан за вълци при педалите!
4. Друг вариант е да резнеш спирачките и да я оставиш на наклон пред някое дере. Когато те попита излезе ли колата от сервиза ще кажеш, да оставих я ей там, но все още има проблем. Няма да споменаваш какъв точно е проблема естествено

5. Подаряваш му фанелка, на която е изписано "Укерес але мангалес". На цинагски сигурно значи нещо от сорта на "смърт за всички мангали". След това му казваш, че във Филиповци раздават безплатна дрога. Чиста работа...
6. Кажи му, че си продал колата на човек от групировките, но сте се споразумяли ти да я караш още 2 години, а той да я пази през това време. Е, поне 2 години ще й има страх. Пък и вероятността да не вземе свръх доза през това време е малка, така, че вероятно пак ще завършиш на чисто

Успех!
човек се учи докато е жив...
Blagodarq na vsi4ki vi
fortune v moq garaj nikoi ne vliza no moje s 6tanga da se vleze lesno
jiveq v lozenec
poznati policau nemam NO imam PO lo6i poznati
tva za prodavaneto e neseriozno nali 6e me vidi kat q karam toi jivee na dolnata ulica
iskam da sam 100% sigoren 4e iska toi da mi otkradne kolata v momenta sam 99% sigoren za6toto golemite ribi gi poznavam a i ne se zanimavat s BOKLYCI kat moita kola
az da sam sigoren pa 6e gi oprava za VINAGI
abe hora tva boton4eto det se caka za smenqne na 6rifta ne mi go otvarq prosto go nema kvo da naprava
fortune v moq garaj nikoi ne vliza no moje s 6tanga da se vleze lesno
jiveq v lozenec
poznati policau nemam NO imam PO lo6i poznati
tva za prodavaneto e neseriozno nali 6e me vidi kat q karam toi jivee na dolnata ulica
iskam da sam 100% sigoren 4e iska toi da mi otkradne kolata v momenta sam 99% sigoren za6toto golemite ribi gi poznavam a i ne se zanimavat s BOKLYCI kat moita kola
az da sam sigoren pa 6e gi oprava za VINAGI
abe hora tva boton4eto det se caka za smenqne na 6rifta ne mi go otvarq prosto go nema kvo da naprava
Downhill RUlzzzzzz
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
ZA KVO GOVORI6 be 4ovek kva televizia,kvi narkotii i kvi 10 godiniBMW///M-ma6inata написа:На колко 10 години си, или ходиш дрогиран? Треа да си спреш кабелната май ми се струва
kat razbira6 tolkoz nogo kaji mi pomogni nali za tva e tozi forom za BMW maniacite az nqmam BMW no mnogo izkam da imam i 6te imam
Downhill RUlzzzzzz
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2