графит с бензина ?!?!?1?
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
графит с бензина ?!?!?1?
завчера приказвах с някой си дет кара чисто нова кола (шевролет, корейски - някъф си) и човека ми се оплака че зареждал само от Шел... счупило му се нещо си и се наложило да свалят резервоара и кво да видят -> имало натрупвания на графит по резервоара и по пътя на бензина ?!?!?!
някой може ли да ми каже кво общо има графита с бензина ? или може би е по-правилно да се пита кво общо има графита с петрола ?
някой може ли да ми каже кво общо има графита с бензина ? или може би е по-правилно да се пита кво общо има графита с петрола ?
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Ами как да ти кажа? И двете да въглеродни съединения. Всъщност графитът си е въглерод, който е мек. А ако е твърд се казва диамант. Значи може да преименуваме темата на : Какво е общото между диаманта и бензина

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Re: графит с бензина ?!?!?1?
DEFLEPPARD написа:завчера приказвах с някой си дет кара чисто нова кола (шевролет, корейски - някъф си) и човека ми се оплака че зареждал само от Шел... счупило му се нещо си и се наложило да свалят резервоара и кво да видят -> имало натрупвания на графит по резервоара и по пътя на бензина ?!?!?!
Графитът е до6ъл от остарели и напукани гумени саединения и марку4и които са запо4нали да се ронят,има ги в всеки резервоар!

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
ICE написа:Колега,
Човекът е карал чисто нова кола, пък макар и да е корейски Шевролет.
Това не пре4и да има остарели гумени съединения по системата на бензиностанцията или на Нефтохима!

П.С: Отиди някои пат да зарежда6 на някоя бензиностанция и накараи да ти зареждат през цедка за бензин и тогава,6те открие6 о6те колко не6та има в беннзина!!!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
самата бензиноколонка има толкова финни филтри че е невъзможно да влязат боклуци в резервоара от там .. говоря за Шел и ОМВ за частниците незнам дали не ги махат ..
9 мнения
• Страница 1 от 1