Екотаксата за вече регистрирани коли отпада ...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Екотаксата за вече регистрирани коли отпада ...

Мнение от emdless4 » 23 Ное 2004, 17:48

При регистрация на автомобил в КАТ или при предаването му за разфасоване плащахме досега екотакса. Този данък се премахва от 1 януари 2005 година. От Нова година екотаксата ще се плаща на митниците от вносителите на коли или от производителите на автомобили. Таксуването ще се извършва на митниците. За два месеца пунктовете трябва да са готови да събират новото вземане.

Единственият вариант физическо лице да плати парите е, ако еднолично внася автомобила от чужбина. Собствениците на коли, регистрирани преди 2002 г., чиято екотакса не е платена до момента, няма да плащат и занапред. Това реши още Министерският съвет.
:evil: :evil: :evil:

така че който се е преебал при прехвърляне на колата си последните две години с 80 лв, да го ...???
бати и държавата ... :maad: :banghead: :censored: :ranting:

кандидат ентусиаст
Аватар

и още ...

Мнение от emdless4 » 23 Ное 2004, 17:54

и още малко ...

От въвеждането на екотаксата в началото на 2003 година в България са регистрирани по около 170 000 коли годишно. Простата аритметика показва приблизителната сума, влязла в хазната до момента - над 40 млн. лв. Според данни на екоминистерството в сметката за “Управление на отпадъците” от МПС само през миналата година са натрупани 19 млн. лв., които се дават на площадките за разфасоване.

Простата аритметика показва че някакви си там милиони се губят :evil: :evil: :evil:
само че :gives:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 23 Ное 2004, 21:18

братчед не си ли забелязал че ако става дума за милиони обикновено те се губят а не са в повече .. и аз съм си платил екотаксата както и всички останали ,ама ко да напраим да зема да са гръмна за едни 80 лв ли .. такъв е живота.. земи се ядосай сега и на новите винетки ,на новата гражданска отговорност .. ако са ядосваш на всичко несправедливо трябва все ядосан да ходиш ...аре наздраве :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pavcho_7125 » 23 Ное 2004, 22:55

Затова е измислено псуването :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 23 Ное 2004, 23:28

...особено спрямо полицаи и министри и пр. :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zik » 24 Ное 2004, 1:17

Е бааахму мамата. Аз имам 4 вноски :( . Напрао съм акционер... нещасници мръсни :evil:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 24 Ное 2004, 2:05

Че, кой ти е виновен. Винаги има начини да прецакаш държавата щото законите дето ги мислят разни господа, ги мислят така, че да могат да се заобикалят. Влизаш с мръсен дрифт, пудриш ги и бегаш!!!

Назад към Основен Форум