За феновете на Е36: widebody turbo monsters
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Каквато и кола да покаже някой колега, ДОРИ ПЕРФЕКТНА, както тези два екземпляра, все ще се намери някой "разбиращ" да каже поредната простотия...
Иначе по темата думите са Такива коли няма, не е истина просто, невероятно... Просто желая да ги видя на живо!
Иначе по темата думите са Такива коли няма, не е истина просто, невероятно... Просто желая да ги видя на живо!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
HamannM3 написа:vicho![]()
Простете за невежеството ама с охлаждането ли е свързана тая голяма мрежа на черния екземпляр
Това се пада интеркулера за турбото

опитах се да ти го кажа учтиво и мило ама явно от думи бе младеж не разбираш...Това се отнася и за вупросния индивид Х3м и за иво бмв!!
Къде видя излишните пластмаси и пернишкия тунинг???????????????????????? Като нямаш какво да кажеш нищо не пиши бе!!Така се ядосах и си опулих очите
да видя къде има излишни пластмаси??Моля ти се кажи ми къде са да ги видя и аз че съм кривоглед или сляп!
Или другото...Венто има една количка за продан ти се хвърляш като айран в пясък да кажеш че тук опелите не са на почит..Ай моля ти се! Имаме си достатъчно децица и 12-14-16годишни лапета дет като са научили наизуст един каталог са вече големи разбирачи.Това се отнася към тебе и себеподобните ти в този форум!
Карай си там балканчето или на тате ти трабанта или хващай рейс и не ни се прави на разбирач!Поне не тук! Имаш си доста съученицки на даскало да им се правиш каквото искаш а не тук момченце!!Разбрахме ли се?? Това е жълт картон от мене.На втори....
*-*Променен щото че колкото се занимавам толкова се ядосвам пък никой не е длъжен да ми чете псувните:)
Къде видя излишните пластмаси и пернишкия тунинг???????????????????????? Като нямаш какво да кажеш нищо не пиши бе!!Така се ядосах и си опулих очите

Или другото...Венто има една количка за продан ти се хвърляш като айран в пясък да кажеш че тук опелите не са на почит..Ай моля ти се! Имаме си достатъчно децица и 12-14-16годишни лапета дет като са научили наизуст един каталог са вече големи разбирачи.Това се отнася към тебе и себеподобните ти в този форум!
Карай си там балканчето или на тате ти трабанта или хващай рейс и не ни се прави на разбирач!Поне не тук! Имаш си доста съученицки на даскало да им се правиш каквото искаш а не тук момченце!!Разбрахме ли се?? Това е жълт картон от мене.На втори....
*-*Променен щото че колкото се занимавам толкова се ядосвам пък никой не е длъжен да ми чете псувните:)
Последна промяна grnka на 08 Сеп 2004, 18:15, променена общо 2 пъти
hamannm3 - има доста изписано за турботата и интеркоолерите - иди прочети ще разбереш къде се вписват във пейзажа...
grnka - по полека де...
и ти си бил безхаберен младеж едно време.. всички сме били. аз като помня преди 15 години по кви возила се увличах и колко грешни неща си мислех.... много по-лесно щеше да го упътиш да се чете от колкото да му обясняваш колко не разбира... мое си мнение де 
grnka - по полека де...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
15 мнения
• Страница 1 от 1