E92 M3 CSL ще си остане само в мечтите
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
E92 M3 CSL ще си остане само в мечтите
БМВ офоциално обявиха ,че ново М3 CSL няма да има поради съмнения в липса на евентуални клиенти за пистов атлет. Аз лично съм разочартован за пореден път от политиката на марката, като че ли имиджа на най-спортно ориентиран производеител на достъпни за масата автомобили е неактуален.
Фактически бмв нямат нито един супер-спортен модел в производство, конкурент на Р8 на Ауди или CLK 63 AMG Black Series/SL 65 AMG Black Series на Мерцедес...Спортния дух хората трябва да го търсят в това че 118и е по бързо и стабилно в завоите от Citroen C4...
п.с. линк към статията http://www.worldcarfans.com/9080827.004 ... e92-m3-csl

п.с. линк към статията http://www.worldcarfans.com/9080827.004 ... e92-m3-csl
But does a human form display to those who dwell in realms of day
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

"...yet they still promote the the slogan “Ultimate driving machine”.
Perhaps "Money Making Machine" would suit them better?"
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М

Последна промяна bmwp0wer на 27 Авг 2008, 23:17, променена общо 1 път
BMW - The Ultimate DRIFT Machine!!
... още повече като се има напредвид че цлк63 амг бс аз лично го усещам доста по-спортен от е92 м3... ако и да е автоматик ми напомня на... е36 м3 цсл.. само дето е много по-бързо... същото едно такова невротично и "вечно на ръба"... доживях да кажа и такова нещо за мерцедес, но.. факт.. да не говориме че вокално мерцедеса звучи както винаги съм си представял че трябва да звучи- няма там разочарования.
интересно. мерцедес започват да налитат по спортните модели, разкараха принудителното пълнене във 63 мотора, наблегнаха на окачване, спирачки, направиха 7г трансмисията да се усеща почти като смг/дсг... а бмв започват да наблягат на комфорта (само дето не могат да се справят със ай-драйв-а още)... размяна на местата?
за сл65 амг бс.. това е друга категория- категория "гранатомети".. не ми е попадал но е въпрос на време. не мисля че бмв има нещо във момента във гамата си която да е във същата категория.
интересно. мерцедес започват да налитат по спортните модели, разкараха принудителното пълнене във 63 мотора, наблегнаха на окачване, спирачки, направиха 7г трансмисията да се усеща почти като смг/дсг... а бмв започват да наблягат на комфорта (само дето не могат да се справят със ай-драйв-а още)... размяна на местата?

за сл65 амг бс.. това е друга категория- категория "гранатомети".. не ми е попадал но е въпрос на време. не мисля че бмв има нещо във момента във гамата си която да е във същата категория.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Аз съм фен и на 2-те марки. Бих си взел бмв, понеже "спортните" модели като е46 и е39 страшно много ме кефят. Просто за тези пари нямат равни. 5-цата и 7-цата са отврателни за мен, говоря за новите, особенно 5-цата с тия фарове ми прилича на пежо.
НО имам ли $ дори няма да ми и мигне окото. http://www.youtube.com/watch?v=wd4FXMaUPHQ 

- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
- Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake
acer написа:Аз съм фен и на 2-те марки. Бих си взел бмв, понеже "спортните" модели като е46 и е39 страшно много ме кефят. Просто за тези пари нямат равни. 5-цата и 7-цата са отврателни за мен, говоря за новите, особенно 5-цата с тия фарове ми прилича на пежо.НО имам ли $ дори няма да ми и мигне окото. http://www.youtube.com/watch?v=wd4FXMaUPHQ
Ама най-новата 5-ца на Пежо 205 ли ти прилича?!

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
и bmw го удариха на печалби като porsche... скоро може да кажем здравей на дизелов cayenne. явно или се приспособяваш или умираш (т.е. те купуват
). но наистина почват нещо да си навлизат в териториите bmw и mercedes, всичко започна с последната c class и отърваването от chrysler, които доста ги дърпаха назад. а новата седмица на bmw, с тези технологии кара собствениците на s class да завиждат доста. света е полудял...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
[steeN] написа:и bmw го удариха на печалби като porsche... скоро може да кажем здравей на дизелов cayenne. явно или се приспособяваш или умираш (т.е. те купуват). но наистина почват нещо да си навлизат в териториите bmw и mercedes, всичко започна с последната c class и отърваването от chrysler, които доста ги дърпаха назад. а новата седмица на bmw, с тези технологии кара собствениците на s class да завиждат доста. света е полудял...
Ами то няма нищо лошо в това да конкурират луксозните яхти на мерцедес ,истина е, трябва да се разширява спектъра за да оцелееш, но да помислят малко и за другата страна на монетата... дори японците акцентират повече върху спортните си модели...Nissan GTR ,излизащата съвсем скоро Honda NSX (V10),новия Lexus LF-A...всяка една от тези коли ще се подиграе в каквото и да е състезание с който и да е модел от гамата на бмв, може би само в цената някъде могат да паднат от баварците...
But does a human form display to those who dwell in realms of day
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Съгласен съм с alx. Наистина изоставаме. Само направете една проста сметка какво имат Мерцедес и какво БМВ. amg версии на slk, sl, clk, clk black series, cl, c, s, ml и т.н. (r-класата не я смятам, защото там БМВ наистина няма какво да покаже). А ние.. новата М3-ка, М5 и М6, които почват да остаряват вече..
Няма какво да се лъжем, изоставаме и то не малко.. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
MaXimal написа:Според мен БМВ ги е страх да пускат спортни модели заради кризите с горивата.
според мен ако дам 3-400,000 хиляди лв за кола мислиш ли че ще ме интересува цената на бензина дали е 2.30 или 5.50

62 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5