Дреме му на някой.......
Модератор: Общи модератори
Re: Вече Не Се Издържа! Просто Се Оляха! Трябва Нещо Радикал
[quote="Shondy"][/quote]
Абее вообще сичко в тая държава си е е*ало майката , да живея в чужбина ще ми излезне по ефтино
Абее вообще сичко в тая държава си е е*ало майката , да живея в чужбина ще ми излезне по ефтино

- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ja написа:sieg написа:на мен всяка вечер ми спират тока 2 пъти минимум, мисля че не протест ами чупене на народно събрание,президентсвто,палене на енергото и трошене на министерски зъби. Това е решението!
И аз съм против мирен протест.
Искам да идеме и да запалиме парламента...
някой от вас случайно да е присъствал 97ма покрай народното събрание....!!??! лесно е да се говори!! аз също съм за лобут на министри и сваляне на правителство ,но помислете и другият варинта...! ако ви залупат с палките и изкарат жандармерията кво може да стане.
във всички случаи е по-добре да си слезат мирно...
Във всички други случеи това е невъзможно.
Правителствата на БСП винаги са си отивали по този начин. Винаги из*ират едно голямо, чиято миризма нимогат да понесът до края. Падането им от влас означава сигурна победа за ГЕРБ, поднесена като подарък. Тва все едно да видиш как Голфа те взима, ти отказваш ли се примирен? Не нали? Стъпваш още ...
То просто само като си дадеш сметка, колко неща НЕ СЕ правят в София, заради това че правителството и кмета, са от различни партии, какво остава за другото. Аз некрия че симпатизирам на ГЕРБ, но бих гласувал за тях и поради друга важна причина. Най-добре е централната и мествата власт в по-големите градове центрове да е една и съща. Много кметове бяха избрани от ГЕРБ, а местните вотове, са най-реални, защото тези хора живеят там и с ясното съзнание ги избират тези хора.
Защото дори град като Варна да гласува за която и да е партия, е достатъчно Родопите и автобусите да дойдат и Догат отново да е в парламента.
А и никой не му трябва да се прилага сила, достаъчно е да се изтърсим 20 000 човека и да не си тръгнем до падане на правителството. Ама аз в София 2 000 000 овце виждам, хорта незнам къде са изчезнали

Правителствата на БСП винаги са си отивали по този начин. Винаги из*ират едно голямо, чиято миризма нимогат да понесът до края. Падането им от влас означава сигурна победа за ГЕРБ, поднесена като подарък. Тва все едно да видиш как Голфа те взима, ти отказваш ли се примирен? Не нали? Стъпваш още ...
То просто само като си дадеш сметка, колко неща НЕ СЕ правят в София, заради това че правителството и кмета, са от различни партии, какво остава за другото. Аз некрия че симпатизирам на ГЕРБ, но бих гласувал за тях и поради друга важна причина. Най-добре е централната и мествата власт в по-големите градове центрове да е една и съща. Много кметове бяха избрани от ГЕРБ, а местните вотове, са най-реални, защото тези хора живеят там и с ясното съзнание ги избират тези хора.
Защото дори град като Варна да гласува за която и да е партия, е достатъчно Родопите и автобусите да дойдат и Догат отново да е в парламента.
А и никой не му трябва да се прилага сила, достаъчно е да се изтърсим 20 000 човека и да не си тръгнем до падане на правителството. Ама аз в София 2 000 000 овце виждам, хорта незнам къде са изчезнали

bmw
SKISA написа:ja написа:sieg написа:на мен всяка вечер ми спират тока 2 пъти минимум, мисля че не протест ами чупене на народно събрание,президентсвто,палене на енергото и трошене на министерски зъби. Това е решението!
някой от вас случайно да е присъствал 97ма покрай народното събрание....!!??! лесно е да се говори!! аз също съм за лобут на министри и сваляне на правителство ,но помислете и другият варинта...! ако ви залупат с палките и изкарат жандармерията кво може да стане.
Ами да,аз бях там, в ролята на войник от Вътрешни Войски(сегашната жандармерия).Вдигнаха ни по тревога,отидохме с БТР-ите,и с калашниците.....(ще ви кажа една малка тайна-бяхме без патрони)и за какво???!!
Да сме пазели политиците...брейййй

Да се пазят сами мизерниците.Вярно,след този случай ,министърът(Семерджиев май се казваше)призна че било голяма грешка.Грешка не ами.....
Ама бая народ имаше и аз бях "За" този бунт ако така мога да го нарека.Идва момент в който няма задръжки и търпение.Само това е начина тези говеда в Парламента да разберат че ако не си вършат работата ще бъдат наказани....абе направо линчувани
Мдааа.....който се е качил веднъж на BMW не слиза от него

- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
ми които го е страх да се свива в черублата си .за тва е на тва дередже страната от тьп не единен и страхлив народ.продалжават да ни мачкат писнало ми е .парно ток гориво храна всичко нагоре нема закони подкупи патрони невинни мрат .е утре ше ми думнат штерката неволно оня нема да е у затвора примерно и аз ше искам да сам мьртав.тва живот ли е.требва и крьв да се лее .аз ше сам там на 29ти.бяхи на протестите97ма година.трябва да сме много и почесто да правиме протести ако треа ше блокираме нешто.
- SKISA
-
-
zaharin3 написа:ми които го е страх да се свива в черублата си .за тва е на тва дередже страната от тьп не единен и страхлив народ.продалжават да ни мачкат писнало ми е .парно ток гориво храна всичко нагоре нема закони подкупи патрони невинни мрат .е утре ше ми думнат штерката неволно оня нема да е у затвора примерно и аз ше искам да сам мьртав.тва живот ли е.требва и крьв да се лее .аз ше сам там на 29ти.бяхи на протестите97ма година.трябва да сме много и почесто да правиме протести ако треа ше блокираме нешто.
внимавай кво говориш,захарче...!!! пожелай си близалка-не кръв! страх ли е не знам ,ма и страхът понякога е полезен...! ако искаш да ми кажеш ,че съм тъп,страхлив и неединен-кажи ми го...! аз също бях там...! помагах и на студентите ,които мръзнеха и умираха от студ,помагах и на пребитите от охраната на говедата в парламента-щото тва им е работата на момчетата и им беха счупили главите заради тех...! не знам ква кръв сте виждали ,ма имам чуството ,че е била само на кино. няма нищо героично да умреш без причина...!
най-голямата полза от нашият-шашав -български преход е ,че не се избихме! няма по-страшно от гражданска война. лесно ви е да говорите ,но трябва и да се замислите малко. има рационални методи ,които могат да доведат до решение.
"да блокираме неШто..." и кво нещо ше блокирате!?!? че ми стана интересно!?!? надявам се не нещо като такситата...е така!!!
аз съм "за" да се свали тва правителство и да се направят промени ,но искам да знам какво ще стане след това...!!! щото мръзненето и тепането 97ма не ми донесе много...! поне не това,което мислех,че ще стане. и ако са ми се накачули бойко да яхне "народното недоволство" дето до вчера лижеше гъза на царя-мерси!!
а за кръв по-добре не говорете...!!! не знаете за кво става въпрос!!! изгледайте едно филмче-документално за ливан или ирак-сега или за белфаст и може и д ави премине революционният ентусиазъм!! щото майката или жената на убитият нема да питат каква беше идеята или целта ,а ше реват на гроба му!! и не мислете ,че само от едната страна на барикадата падат жертви!!
- SKISA
-
-
didony написа:SKISA написа:ja написа:sieg написа:на мен всяка вечер ми спират тока 2 пъти минимум, мисля че не протест ами чупене на народно събрание,президентсвто,палене на енергото и трошене на министерски зъби. Това е решението!
Ами да,аз бях там, в ролята на войник от Вътрешни Войски(сегашната жандармерия).Вдигнаха ни по тревога,отидохме с БТР-ите,и с калашниците.....(ще ви кажа една малка тайна-бяхме без патрони)и за какво???!!
Да сме пазели политиците...брейййй![]()
Да се пазят сами мизерниците.Вярно,след този случай ,министърът(Семерджиев май се казваше)призна че било голяма грешка.Грешка не ами.....
Ама бая народ имаше и аз бях "За" този бунт ако така мога да го нарека.Идва момент в който няма задръжки и търпение.Само това е начина тези говеда в Парламента да разберат че ако не си вършат работата ще бъдат наказани....абе направо линчувани
колега ,щом си бил там начи требва да ти е ясно как се случват нещата в такива ситуации....! ти не отиваш с ясната мисъл да пребиеш некой!нито си се зазорил да пазиш говедата в парламента!редят те около сградата и седиш...! някой от отстрешната страна мята примерно снежна топка с камък вътре,щото смята ,че ти си от врага...!удря те...! твойте колеги побесняват ,щото е свален техен другар! от там като им кажат: дръжте ги...-те скачат с палките или са автоматите!от там другата страна си вика: край -тия ни нападнаха и дигат тояги и столове и квот имат/както и стана на задната врата на парламента ....! и от там вече нема сперане!!!! и не се знае кой -кого....!!! така че историята познава много подобни ситуации и ако на некой му се вижда лесно да иде да дигне бунт-нека пробва!! аз си мисля ,че ше му дойде нанагорно!!! а и тия май нема да са толко дашни или миролюбиви и разумни като тогавашният министър на вътрешните работи-николай дойонов май се казваше....!! и тогава жална ни майка!!! малко го раздаваме на приказки като техните партизани едно време,ма.....!!! не знам!! не е толко лесно!!! трябва сериозна организация и мислене!! видехте кво се случи с портастите на зелените на орлов мост!!!! набиха ги,заключиха ги,друснаха им по един акт -300лв и айде!!оди спасявай натурата или иракли...!!! щото за същото нещо на такситата нищо не им направиха -даже ги пазеха да не им се обърка протеста!!!
аз определено нема да ида на недобре организиран протест или мероприятие-е така - само за емоцията или,за да сме много...!!! силата на държавният апарат е само в по-добрата организация...!!иначе са по-малко!! винаги...!!!просто са по-добре и бързо организирани!!! тва е разликата!!!и за тва има опасност да ни победят!! дано не се случва ,но една малка искра и некой по-наперен "бунтовник" да фърли молотов по некой джам на парламента и ше ни напраат на дреб!
викайте му както искате-ако искате и страх! аз мисля ,че е разум ,който в емоцията и озлоблението ,заради ядовете на българина се замъглява и може да доведе до лоши последствия...!
аз до сега само следях темата ,но си мисля ,че освен овациите и фойерверките трябва и някакво отрезвително мнение ,за да не станат глупости и после да съжалявате...!
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:didony написа:SKISA написа:ja написа:sieg написа:на мен всяка вечер ми спират тока 2 пъти минимум, мисля че не протест ами чупене на народно събрание,президентсвто,палене на енергото и трошене на министерски зъби. Това е решението!
Да сме пазели политиците...брейййй![]()
колега ,щом си бил там начи требва да ти е ясно как се случват нещата в такива ситуации....! ти не отиваш с ясната мисъл да пребиеш некой!нито си се зазорил да пазиш говедата в парламента!редят те около сградата и седиш...! някой от отстрешната страна мята примерно снежна топка с камък вътре,щото смята ,че ти си от врага...!удря те...! твойте колеги побесняват ,щото е свален техен другар! от там като им кажат: дръжте ги...-те скачат с палките или са автоматите!от там другата страна си вика: край -тия ни нападнаха и дигат тояги и столове и квот имат/както и стана на задната врата на парламента ....! и от там вече нема сперане!!!! и не се знае кой -кого....!!! така че историята познава много подобни ситуации и ако на некой му се вижда лесно да иде да дигне бунт-нека пробва!! аз си мисля ,че ше му дойде нанагорно!!! а и тия май нема да са толко дашни или миролюбиви и разумни като тогавашният министър на вътрешните работи-николай дойонов май се казваше....!! и тогава жална ни майка!!! малко го раздаваме на приказки като техните партизани едно време,ма.....!!! не знам!! не е толко лесно!!! трябва сериозна организация и мислене!! видехте кво се случи с портастите на зелените на орлов мост!!!! набиха ги,заключиха ги,друснаха им по един акт -300лв и айде!!оди спасявай натурата или иракли...!!! щото за същото нещо на такситата нищо не им направиха -даже ги пазеха да не им се обърка протеста!!!
аз определено нема да ида на недобре организиран протест или мероприятие-е така - само за емоцията или,за да сме много...!!! силата на държавният апарат е само в по-добрата организация...!!иначе са по-малко!! винаги...!!!просто са по-добре и бързо организирани!!! тва е разликата!!!и за тва има опасност да ни победят!! дано не се случва ,но една малка искра и некой по-наперен "бунтовник" да фърли молотов по некой джам на парламента и ше ни напраат на дреб!
викайте му както искате-ако искате и страх! аз мисля ,че е разум ,който в емоцията и озлоблението ,заради ядовете на българина се замъглява и може да доведе до лоши последствия...!
аз до сега само следях темата ,но си мисля ,че освен овациите и фойерверките трябва и някакво отрезвително мнение ,за да не станат глупости и после да съжалявате...!

It`s party time !
- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр