Снимки на новата 7-ма серия - ЧАКАНЕТО СВЪРШИ!?
Модератор: Общи модератори
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Като чета тука повечето мнения, малко се измести смисъла на темата - в спор s63;s65 amg - по-мощна седмица. Аз също съм на мнение че на седмицата замисъла е съмсем друг а и философията на БМВ е друга.А според информация която бях постнал малко по-горе се говори за нов V12
. От друга страна като искате мощна седмица - моля обърнете се към HAMANN, G POWER, ALPINA, AC SCHNITZER - мисля че няма да ви върнат. 

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
На мен ли ми се привижда, или на последните снимки се вижда осветление на интериора в ЗЕЛЕНО

R.I.P Landikar
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Грознооооооо. Очаквам следващия модел да бъде с бъбреци спуснати долу до земята като решетките на Ауди. Слепи ли са тия дизайнери не мога да разбера. От новите БМВ само 3ка купе, х6 и донякъде 6та серия ми харесват. Другото е злеееее. Иначе като коли са си супер предполагам но визията е трагедия.
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Чакам да я видя на живо. Отстрани е страшна, отпред ми прилича на Z4. Обаче задницата въобще не ми харесва - конкретно стоповете.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
Ето по-качествени снимки - http://www.bmwblog.com/2008/07/03/bmw-7 ... ty-photos/
Цъкате върху някоя и ще ви ги зареди с голяма резолюция.
Единствено можеше повече да се постараят с предната броня, сега (ако съдим по снимките) тя изглежда прекалено обикновенно, а не трябва.
Цъкате върху някоя и ще ви ги зареди с голяма резолюция.

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Колеги на последните снимки колата много ми харесва,отстрани е уникална,отпреде също е хубава малко ше ми трябва време да свикна с бъбреците ама,отзаде само стоповете са малко не баш,отвътре е много яко,а при задните седалки боже..даи сики му такава задна седалка

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Някой веднага да измисли фейслифт на тия бубреци че ще повърна

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Поразгледах я известно време, оставих я да отлежи няколко часа и сега пак като я гледам започва да не ми се струва грозна. Дори май ще взема да я харесам 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Добре де , защо тия хора от БМВ правят така ,че си гонят дългогодишните фенове ?
Да му се невиди , по-добър клиент от фен на марката с пари в джоба няма.Той знае какво иска и плаща яко ,не е някоя жмуда да влиза в магазина и да не знае за какво става въпрос ...
Лоша работа ,кофти времена
замислете се малко защо настана лудост с пазара на Е30 и старите модели наново ...
Георги Пенчев
Да му се невиди , по-добър клиент от фен на марката с пари в джоба няма.Той знае какво иска и плаща яко ,не е някоя жмуда да влиза в магазина и да не знае за какво става въпрос ...
Лоша работа ,кофти времена

Георги Пенчев
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта