от темата "Как се става член..." на Туртурело
Модератор: Общи модератори
- Putzmeister
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте
Поздравления за труда върху клуба и за, надявам се, нестихващия баварски ентусиазъм. И макар да не съм го казал аз за първи път: "BMW е начин на мислене!".
Въпросът ми към вас е: принциптно събиранията по колко време траят? Не че времето ми е повече от пари, защото съм студент
, но ще ми помогне. Благодаря за вниманието.
Въпросът ми към вас е: принциптно събиранията по колко време траят? Не че времето ми е повече от пари, защото съм студент

Дай 102% от себе си! Винаги...
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Re: Здравейте
Wlvrn933 написа:Поздравления за труда върху клуба и за, надявам се, нестихващия баварски ентусиазъм. И макар да не съм го казал аз за първи път: "BMW е начин на мислене!".
Въпросът ми към вас е: принциптно събиранията по колко време траят? Не че времето ми е повече от пари, защото съм студент, но ще ми помогне. Благодаря за вниманието.
Бих казал - начин на живот

Сбирките нямат определена трайност, всеки идва и отива според желанието и времето, което може да отдели. Но по-малко от час и половина - два, ако не се ходи някъде, което отдавна не сме правили, не е имало случай да не сме на ЕКО-то.
Винаги добре дошъл, както и останалите, които се интересуваха:)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- П И Л Е Н Ц Е
- Потребител
-
- Кара: Е46 320
тук преди време зададох един въпрос никои не си даде зор да ми отговори и сигурно трябва да благодаря на някои
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- П И Л Е Н Ц Е
- Потребител
-
- Кара: Е46 320
ок ,признавам ,но там всичко е някак объркано.нищо извинявам се явно трябва няколко пъти да асимилирам прочетеното
Добре момци имам желанието да стана член на клуба, от доста време съм из форума (направо не затварям страницата никога), но не познавам никой от клуба понеже доста пъти когата има сбирки аз не мога да дойда. Иначе мисля че съм достоен кандидат за "Клубът"
сиреч => и аз нося синьо бяла душа, а пък ако ме видите на маса и президент ще ме направите
P.S.
за последното имам само един свидетел който евнтуално може да свидетелства в моя полза ама алкохола на хотелчето свърши та с X-siter-чето не можахме да довършиме с бъкането на политиката въпреки че той донесе жокер от колата (ботилка бонус)
сиреч => и аз нося синьо бяла душа, а пък ако ме видите на маса и президент ще ме направите

P.S.
за последното имам само един свидетел който евнтуално може да свидетелства в моя полза ама алкохола на хотелчето свърши та с X-siter-чето не можахме да довършиме с бъкането на политиката въпреки че той донесе жокер от колата (ботилка бонус)

Последна промяна Kris на 23 Май 2006, 13:52, променена общо 1 път
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Ми като начало намери време да дойдеш на някоя сбирка на Еко.
Ако не познаваш никой те съветвам да потърсиш Ати
Намериш ли го,
това почти сигурно ти гарантира,че той ще те запознае със всички там
(доста често му се случва да играе тази роля
).
Ако не познаваш никой те съветвам да потърсиш Ати

това почти сигурно ти гарантира,че той ще те запознае със всички там
(доста често му се случва да играе тази роля

членството
добре я давате пичове, кефи ме форума, макар че съм от скоро. карам баварец от половин година, но като цяло това си ми е мечта отдавна но чак сега можах да я сбъдна. Та и аз като доста други искам да стана част от Клуба но дори не знам на кое ЕКО в софия се събирате, иначе в миг долитам с червения звяр
А за молбата за членство ако има чалъм да ми я пратите на мейла ще съм благодарен.

Живей бързо, живей на скорост, бъди красив труп!
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Молбата я има в първото мнение от тази тема, а иначе става дума за Еко на бул. България. Поразгледай форума и подфорумите и ще намериш отговори на много въпроси 

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Ми аз не виждам мотивите да ставам член на клуба.
Няколко пъти сим изявявал желание, но безуспех !!!!!!!
Ще припомня принципите на една такава организация......................
Като първо тя е отворена системя с ясна визия, програма членство и т.н.
Тука липсва такава.
Ние сме малко като масонска организация, което много ме огорчава.
Прозрачност няма ифо също за работата на клуба.
Хубаво е да има документ и то достъпен с някакви цели макар и фиктивни в името на марката.
Аз дори незнам историята този клуб под каква форма съществува ............
Тук има много хора,които биха допринесли за благото на клуба самоче критерийте са бих казъл посттоталитарни и се питам какво значи да познаваш някой??????????
Има и такива не се съмнявам които са членове, но отдавна забравили за това, други баджанаци и проче..........
Понятието член на клуба за повечето хора от форума е непонятно, а имаме и важна тема представете си!!!!!!!!!!!
Е на мен ми омръзна да желая да съм член на клуба да си предоставям услугите за взаимопомощ, да бъда съратник и да мисля за хората от форума като цяло за нещо
Няколко пъти сим изявявал желание, но безуспех !!!!!!!
Ще припомня принципите на една такава организация......................
Като първо тя е отворена системя с ясна визия, програма членство и т.н.
Тука липсва такава.
Ние сме малко като масонска организация, което много ме огорчава.
Прозрачност няма ифо също за работата на клуба.
Хубаво е да има документ и то достъпен с някакви цели макар и фиктивни в името на марката.
Аз дори незнам историята този клуб под каква форма съществува ............
Тук има много хора,които биха допринесли за благото на клуба самоче критерийте са бих казъл посттоталитарни и се питам какво значи да познаваш някой??????????
Има и такива не се съмнявам които са членове, но отдавна забравили за това, други баджанаци и проче..........
Понятието член на клуба за повечето хора от форума е непонятно, а имаме и важна тема представете си!!!!!!!!!!!
Е на мен ми омръзна да желая да съм член на клуба да си предоставям услугите за взаимопомощ, да бъда съратник и да мисля за хората от форума като цяло за нещо

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
Супер полезно е това с клуба
Супер полезно е това с клуба
просто не е истина колко читави савети намерих и колко работа ми свършиуха темите няма друг такъв клуб
просто не е истина колко читави савети намерих и колко работа ми свършиуха темите няма друг такъв клуб
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Re: Супер полезно е това с клуба
535 написа:Супер полезно е това с клуба
синко, има разлика м/у клуба и форума