ново автомобилно предаване по бТВ...
Модератор: Общи модератори
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
сиса написа:относно критиките за предаването по btv,такив сме само критикуваме без да си даваме сметка или да се опитаме да се поставим на тези отсреща.УСПЕХ
Не е така.В случая с тези критики предаването може да се подобри.Чрез критиката се научават много неща.
bmw maniqk ivo bmw написа:<KrIs> написа:Turturelo ... ти каква роля играеш в това предаване, че аз така и не загрях
и аз.![]()
Test Driver ?

- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Хайде и тук да ти пожелая УСПЕХ Влади, на теб и на предаването
!
Запазете формата на чуждите образци в жанра и добавете нещо от българската действителност на авто-пазара
P.S. Кажи нещо повече за 997 Турбо-то на Киров /обиколка от 1:11,х/ ...

Запазете формата на чуждите образци в жанра и добавете нещо от българската действителност на авто-пазара

Live and let Die!
THUNDER написа:Хайде и тук да ти пожелая УСПЕХ Влади, на теб и на предаването!
Запазете формата на чуждите образци в жанра и добавете нещо от българската действителност на авто-пазара![]()
![]()
данке

997 Turbo няма двигател, а атомна бомба! Все още не ми го събира как може да върви толкова много 480к.с. кола, която 1600+ кг. тежка! Брутално бърза! Това, което ми хареса в нея, че за разлика от другите супер автомобили, които бие по ускорение 0-100км/ч не изглежда толкова "фрапиращо", а по-скоро е съвсем култивирана. Можеш да я караш всеки ден, в трафик, извънграда, може да я караш дори зимата .. и в същия момент да биеш Lamborghini Murcielago на светофара без да се притесняваш, че ще се счупи някъде по пътя. Високо качество на изработка на салона, за разлика от доста автомобили в този ценови сегмент. Супер точно и директно управление. Тази, която карах беше с Tiptronic S (автоматичната кутия е производство на Mercedes btw) и нещото, което не ми хареса е, че според мен downshift-ва относително бавно, но има значително подобрение в сравнение с 996 Turbo. Другото нещо, което не ми допада е, че типично за всички автомобили с двигател отзад и характерно за Porsche е, че не е много предсказуема кога ще загуби сцепление задницата и ще тръгне на врати. Дори с 4х4 колата е като хирургически нож .. трябва да си много бърз с реакциите, защото не прощава. Като правихме снимките и правих бърза обиколка на горния край на пистата излизайки от завоя на пълна газ и с около 150км/ч и изключен тракшън колата изведнъж тръгна на врати, което по никакъв начин не се усети дори стотна преди това. Хубавата част е, че се контролира това поднасяне. За сравнение Chevrolet Corvette си казва .. Ей пич отиват нещата на drift да знаеш .. много по-рано и се кара много лесно макар окачването да е значително по-зле настроено от това на 997 Turbo. Перфектна спирачна система, просто не е истина как спира тази кола, много по-добре от 996 Турбо! 997 Турбо освен, че за първи път използва турбо компресор с променлива геометрия на лопатките в бензинов автомобил има много умна електроника, която усеща като ще правиш старт от място и дава всичко от себе си като прехвърля много бързо м/у преден и заден мост мощността. Ако натиснеш спирачка и после газ колата разбира, че ще се изстрелваме и буквално се катапултира. Отделно при поръчка на Chrono pack имаш фукнция overboost за 10 секунди като турбото работи с налягане 0.2 бара повече и двигателя разполага с повече Nm. Имайки предвид, че 997 Turbo + Tiptronic S + Chrono pack е 3.7сек от 0 до 100км/ч .. 10 сек. са си доста висока скорост. По време не снимките возих единия водещ Пепи и пича буквално крещеше в колата от кеф.
Относно обиколката .. можеше да е още малко по-бърза, но има едни дупки в единия завой на пистата, които се падат на идеалната крива и предпочетох да не минавам от там с на Иван колата, защото е маниак и знам какво е да виждаш колата си как някой издевателства над нея. От каране на пълна газ няма да и стане нещо, но ако я джаскам през дупките лично мен ме боли сърцето, въпреки, че не е моя. Така или иначе направих с 2 сек по-бързо време от самия Киров

Porsche 997 Turbo за мен е феноменална кола!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Направо си представих блясъка в очите ти... честно. Един такъв пост може да замени 10 високопарни стр. в някое дупедавско списание. Не знам дали някога ще се кача в 997 турбо, обаче със сигурност ще се радвам да чета преживяванията на истинските автомобилни поклонници.
П.С. Владо, кажи кога снимате, за да се докарам на Божурище и да си начеша и професионалното и любителското любопитство

П.С. Владо, кажи кога снимате, за да се докарам на Божурище и да си начеша и професионалното и любителското любопитство

Never mistake motion for action...
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
Turturelo:
Мдааа, видяхме тягостната прозявка
Предаването като замисъл е много добро според мен
Като всяко нещо трябва да мине време за да се утвърди, а и както разбрахме интересните неща тепърва предстоят 
щях да умра от скука в Punto-то
Мдааа, видяхме тягостната прозявка

Porsche 997 Turbo за мен е феноменална кола!

Предаването като замисъл е много добро според мен

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
<KrIs> написа:Turturelo ... ти каква роля играеш в това предаване, че аз така и не загрях
Доколкото разбрах (и ако може да сравнявам с "онова предаване") се явява нещо средно между Дж. К. и това от подписа ми. Ма може и да съм в грешка.
P.S. Няма ли го някъде из нета, че в неделя бях зает???
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
И аз го пропуснах
Ако някой го има на дигитален носител нека го качи някъде в нета че много ми се гледа!

Ако някой го има на дигитален носител нека го качи някъде в нета че много ми се гледа!
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.