Дреме му на някой.......
Модератор: Общи модератори
boro написа:AHTuBuPyC написа:Незная още какви мерки да вземем и как да протестираме, просто неудоомявам колко затъпял и закърнял е народа.
Тук си много прав колега! И аз имам такова чувство. Народа е успан и дори не забелязва какво се случва. Или тези които забелязват чакат нещата да се оправят от само себе си. Но е ясно вече, че при нас никой няма да направи нещо на добра воля, за да ни е добре на нас. Хората са свикнали нещата да бъдат такива откакто се помнят и може би половин България трябва да отиде малко в чужбина, та да може да направи разликата м/у това което е тук сега и това което може да бъде. Но не! Никой не забелязва дупките и неравностите по улиците, разбитите тротоари, липсата на плочки, градинки и още безброй неразбории.. А всичко е толкова лесно! Просто това което искаш трябва да отидеш и да си го вземеш, а не да чакаш някой да ти го даде в ръцете!
Вчера когато бях със Сашо(Shondy) в рекламната агенция влиза един "пич". От приказка на приказка се разбра че Сашо е "главния виновник" за организацията, и тоя вика:" Кажете кога ще е протеста, кога ще блокирате, да не излизам тогава, да ходя някъде на плаж или нещо такова?!"
Е такива са повечето, и когато другите направят нещо, тия задници пърдят доволни в къщи. Бият се по гърдите пред собствените си съпруги какви мъже са! Какъв мъж си ти бе, жмуда!?
По-добре началник в Ад-а, от колкото слуга в Рая!
Evelin Cotsev написа:да се дига деиба и нафтата поне няма да има движение след 1-2 години
абе не е така с тоя градски транспорт не се живее. Недай боже да се наложи на някой да си сипе бензин или нафта в колата. Отдавна съм забравил какво е да изляза да се разходя с колата вечер, въпреки че това ми беше най-любимото занимание.

Цената на барел нефт падна за седмица с 10$, цените не помръднаха!
След седмица се качиха с 15$, цените скочиха в същият миг.
Европа дава зелена светлина за премахване на акциза - Станишев отказва , защото ще прави отново инфраструктура?????
Цените на всички стоки и услуги се покачиха от началото на 2007, заплатите ни никой не помни от кога не са вдигани ?
Цените на доста от стоките надминаха европейските, като по качествени ли???
България е най-бедната страна в Европа (лошото е - че не е само в Европа)!
От 1 Юни цените скочиха средно с 14% освен за електро и за всичко останало!!! докога?
От 1 Юли ще скочат отново, защото???
Не бъди остроумен - бъди разумен и се включи!
Ела на 29.06.08 заради себе си, и живота който НЕискаш да водиш!
Време е да кажеш НЕ на всички тези безумици!
Последна промяна Shondy на 25 Юни 2008, 10:42, променена общо 8 пъти

- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
Реална погледнато същите лайна ще управляват й следващия мандат, но от края на този зависи колко % ще получат. То се е видяло, че в момента няма кой да управлява България, тъпите крадци които сега са на власт?? ББ който е един уникално прост човек и няма никакъв екип и никакви подготвени хора?? Като си помисля че коалицията ще е между ББ, БСП, ДПС и направо ми се плаче, идвами да емигрирам.
А това как най-долну крадат всеки лев, как от 8 години всеки дошъл на власт обещава да направи едната магистрала до край, как в България е уникална мръсотия и кочина.
Като живеех във Франция до моя блок имаше едно кръгово движение с ФОНТА И ВСЯКА ВЕЧЕР СЕ КЛЮЧВАХА АВТОМАТИЧНИ ПОЛИВАЧКИ ДА ПОЛИВАТ ЦВЕТЯТА И ТРЕВАТА ОКОЛО ФОНТАНА.
ЕДНА СУТРИН КАТО ОТИВАХ В УНИВЕРСИТЕТА ГЛЕДАМ ЕДНА ГРАДИНКА НЯКОЙ ПИЯН
НАРИТАЛ ЦВЕТЯТА, НО СЛЕДОБЕД КАТО СЕ ПРИБИРАХ БЯХА ПОСАДЕНИ ВЕЧЕ НОВИ ЦВЕТЯ ...
ей такива дребни неща правят голяма впечатление.
ДОСЕГА СЪМ СИ КУПУВАЛ 3 КОЛИ ВНОС ОТ ИТАЛИЯ И НИТО ЕДНА НЯМАШЕ АЛАРМА, МАРКИРОВКА И ДРУГИ ТАКИВА ГЛУПОСТИ ...
А това как най-долну крадат всеки лев, как от 8 години всеки дошъл на власт обещава да направи едната магистрала до край, как в България е уникална мръсотия и кочина.
Като живеех във Франция до моя блок имаше едно кръгово движение с ФОНТА И ВСЯКА ВЕЧЕР СЕ КЛЮЧВАХА АВТОМАТИЧНИ ПОЛИВАЧКИ ДА ПОЛИВАТ ЦВЕТЯТА И ТРЕВАТА ОКОЛО ФОНТАНА.
ЕДНА СУТРИН КАТО ОТИВАХ В УНИВЕРСИТЕТА ГЛЕДАМ ЕДНА ГРАДИНКА НЯКОЙ ПИЯН

ДОСЕГА СЪМ СИ КУПУВАЛ 3 КОЛИ ВНОС ОТ ИТАЛИЯ И НИТО ЕДНА НЯМАШЕ АЛАРМА, МАРКИРОВКА И ДРУГИ ТАКИВА ГЛУПОСТИ ...
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
http://fr.wikipedia.org/wiki/Budget_de_ ... n%C3%A7ais
http://www.eubusiness.com/news_live/1188910922.02/
Четете горе - който знае френски и английски де
Ама ще ви кажа с 2 думи
Франция бюджет 2007
РАЗХОДИ - 334,7 Md€
ПРИХОДИ - 292,7 Md€
И ТАКА Е ОТ 1980 ГОДИНА НАСАМ, ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ИМАТ ДЕФИЦИТ, А НЕ ОГРОМЕН ИЗЛИШЪК КАТО НАС, НЕ ТОВАРЯТ ХОРАТА С ИЗЛИШНИ ДАНЪЦИ ЗА ДА ОТКРАДНАТ ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА С ПРОЕКТИ ЗА БАТКО И БРАТКО.
В ГЕРМАНИЯ Е СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ ...
ДА ИМ ДАВАМЕ ЗАЕМИ НА ТЕЯ БЕДНИ ДЪРЖАВИЦИ

http://www.eubusiness.com/news_live/1188910922.02/
Четете горе - който знае френски и английски де

Ама ще ви кажа с 2 думи
Франция бюджет 2007
РАЗХОДИ - 334,7 Md€
ПРИХОДИ - 292,7 Md€
И ТАКА Е ОТ 1980 ГОДИНА НАСАМ, ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ИМАТ ДЕФИЦИТ, А НЕ ОГРОМЕН ИЗЛИШЪК КАТО НАС, НЕ ТОВАРЯТ ХОРАТА С ИЗЛИШНИ ДАНЪЦИ ЗА ДА ОТКРАДНАТ ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА С ПРОЕКТИ ЗА БАТКО И БРАТКО.
В ГЕРМАНИЯ Е СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ ...
ДА ИМ ДАВАМЕ ЗАЕМИ НА ТЕЯ БЕДНИ ДЪРЖАВИЦИ

/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
netsurfer_bg написа:Реална погледнато същите лайна ще управляват й следващия мандат, но от края на този зависи колко % ще получат. То се е видяло, че в момента няма кой да управлява България, тъпите крадци които сега са на власт?? ББ който е един уникално прост човек и няма никакъв екип и никакви подготвени хора?? Като си помисля че коалицията ще е между ББ, БСП, ДПС и направо ми се плаче, идвами да емигрирам.
ЕДНА СУТРИН КАТО ОТИВАХ В УНИВЕРСИТЕТА ГЛЕДАМ ЕДНА ГРАДИНКА НЯКОЙ ПИЯННАРИТАЛ ЦВЕТЯТА, НО СЛЕДОБЕД КАТО СЕ ПРИБИРАХ БЯХА ПОСАДЕНИ ВЕЧЕ НОВИ ЦВЕТЯ ...
Че е прост, сигурно е така. Но че няма екип нещо не съм съгласен! Все пак има едно ценно качество, и то е да намира точния човек за точната работа. Лично познавам икономическия му съветник Стоян Мавродиев, и казвам че е един възпитан и никак не глупав в своята сфера човек!
Виж за коалиция с тия задници, до сега е декларирал че няма да го направи, но пък знае ли човек?!
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
bobi_maxo написа:netsurfer_bg написа:Реална погледнато същите лайна ще управляват й следващия мандат, но от края на този зависи колко % ще получат. То се е видяло, че в момента няма кой да управлява България, тъпите крадци които сега са на власт?? ББ който е един уникално прост човек и няма никакъв екип и никакви подготвени хора?? Като си помисля че коалицията ще е между ББ, БСП, ДПС и направо ми се плаче, идвами да емигрирам.
ЕДНА СУТРИН КАТО ОТИВАХ В УНИВЕРСИТЕТА ГЛЕДАМ ЕДНА ГРАДИНКА НЯКОЙ ПИЯННАРИТАЛ ЦВЕТЯТА, НО СЛЕДОБЕД КАТО СЕ ПРИБИРАХ БЯХА ПОСАДЕНИ ВЕЧЕ НОВИ ЦВЕТЯ ...
Че е прост, сигурно е така. Но че няма екип нещо не съм съгласен! Все пак има едно ценно качество, и то е да намира точния човек за точната работа. Лично познавам икономическия му съветник Стоян Мавродиев, и казвам че е един възпитан и никак не глупав в своята сфера човек!
Виж за коалиция с тия задници, до сега е декларирал че няма да го направи, но пък знае ли човек?!
И аз познавам човек от неговия екип, който е шеф на комисията по финанси и бюджет на СО,
и мога да твърдя че ББ няма подготвени кадри, а ти ако си мислиш че ще мине без коалиция, живееш в някакъв измислен свят

/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
netsurfer_bg написа:bobi_maxo написа:netsurfer_bg написа:Реална погледнато същите лайна ще управляват й следващия мандат, но от края на този зависи колко % ще получат. То се е видяло, че в момента няма кой да управлява България, тъпите крадци които сега са на власт?? ББ който е един уникално прост човек и няма никакъв екип и никакви подготвени хора?? Като си помисля че коалицията ще е между ББ, БСП, ДПС и направо ми се плаче, идвами да емигрирам.
И аз познавам човек от неговия екип, който е шеф на комисията по финанси и бюджет на СО,
и мога да твърдя че ББ няма подготвени кадри, а ти ако си мислиш че ще мине без коалиция, живееш в някакъв измислен свят
Абе, то видяхме подготвените кадри докъде ни докараха, ми дай да видим па неподготвените.

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
rado_rf написа:netsurfer_bg написа:bobi_maxo написа:netsurfer_bg написа:Реална погледнато същите лайна ще управляват й следващия мандат, но от края на този зависи колко % ще получат. То се е видяло, че в момента няма кой да управлява България, тъпите крадци които сега са на власт?? ББ който е един уникално прост човек и няма никакъв екип и никакви подготвени хора?? Като си помисля че коалицията ще е между ББ, БСП, ДПС и направо ми се плаче, идвами да емигрирам.
Абе, то видяхме подготвените кадри докъде ни докараха, ми дай да видим па неподготвените.Така или иначе сме страна на абсурда, та знае ли човек. Може пък и да стане.
ей затова сме на това дередже, я да видим бсп, я па да видим сдс, я да видим царя, я пак бсп ... и всичко което видяхме е че ни наебаха и окрадоха

/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Shondy написа:dare__devil написа:Общо взето....Всичко общо вече е взето....
нещо не схванах братчето?
е човека обяснява,че всичко общо=наше държавно.....вече е взето...от тях!
Ами как Станишев ще намали акциза на горивата ? Брат му е архитект и той милия трябва да наблажи от инфраструктурните проекти , които ние ще платим ! Смехурко само се хили като ...... и ни го завира бавно , но всеки ден . Ама в България нали знаете как е - "ЦАРЯ ДАВА , ПЪДАРЯ НЕ ДАВА " 

BMW - ХОРАТА сБИРА !!!