Дреме му на някой.......

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 25 Юни 2008, 1:32

да се дига деиба и нафтата поне няма да има движение след 1-2 години :mhihi:
It`s party time !

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 25 Юни 2008, 8:33

boro написа:
AHTuBuPyC написа:Незная още какви мерки да вземем и как да протестираме, просто неудоомявам колко затъпял и закърнял е народа.

Тук си много прав колега! И аз имам такова чувство. Народа е успан и дори не забелязва какво се случва. Или тези които забелязват чакат нещата да се оправят от само себе си. Но е ясно вече, че при нас никой няма да направи нещо на добра воля, за да ни е добре на нас. Хората са свикнали нещата да бъдат такива откакто се помнят и може би половин България трябва да отиде малко в чужбина, та да може да направи разликата м/у това което е тук сега и това което може да бъде. Но не! Никой не забелязва дупките и неравностите по улиците, разбитите тротоари, липсата на плочки, градинки и още безброй неразбории.. А всичко е толкова лесно! Просто това което искаш трябва да отидеш и да си го вземеш, а не да чакаш някой да ти го даде в ръцете!

Вчера когато бях със Сашо(Shondy) в рекламната агенция влиза един "пич". От приказка на приказка се разбра че Сашо е "главния виновник" за организацията, и тоя вика:" Кажете кога ще е протеста, кога ще блокирате, да не излизам тогава, да ходя някъде на плаж или нещо такова?!"
Е такива са повечето, и когато другите направят нещо, тия задници пърдят доволни в къщи. Бият се по гърдите пред собствените си съпруги какви мъже са! Какъв мъж си ти бе, жмуда!?
По-добре началник в Ад-а, от колкото слуга в Рая!

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 25 Юни 2008, 9:58

Evelin Cotsev написа:да се дига деиба и нафтата поне няма да има движение след 1-2 години :mhihi:

абе не е така с тоя градски транспорт не се живее. Недай боже да се наложи на някой да си сипе бензин или нафта в колата. Отдавна съм забравил какво е да изляза да се разходя с колата вечер, въпреки че това ми беше най-любимото занимание. :evil:

Цената на барел нефт падна за седмица с 10$, цените не помръднаха!

След седмица се качиха с 15$, цените скочиха в същият миг.

Европа дава зелена светлина за премахване на акциза - Станишев отказва , защото ще прави отново инфраструктура?????

Цените на всички стоки и услуги се покачиха от началото на 2007, заплатите ни никой не помни от кога не са вдигани ?

Цените на доста от стоките надминаха европейските, като по качествени ли???

България е най-бедната страна в Европа (лошото е - че не е само в Европа)!

От 1 Юни цените скочиха средно с 14% освен за електро и за всичко останало!!! докога?

От 1 Юли ще скочат отново, защото???

Не бъди остроумен - бъди разумен и се включи!
Ела на 29.06.08 заради себе си, и живота който НЕискаш да водиш!
Време е да кажеш НЕ на всички тези безумици!
Последна промяна Shondy на 25 Юни 2008, 10:42, променена общо 8 пъти
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ....

Мнение от netsurfer_bg » 25 Юни 2008, 10:21

Реална погледнато същите лайна ще управляват й следващия мандат, но от края на този зависи колко % ще получат. То се е видяло, че в момента няма кой да управлява България, тъпите крадци които сега са на власт?? ББ който е един уникално прост човек и няма никакъв екип и никакви подготвени хора?? Като си помисля че коалицията ще е между ББ, БСП, ДПС и направо ми се плаче, идвами да емигрирам.
А това как най-долну крадат всеки лев, как от 8 години всеки дошъл на власт обещава да направи едната магистрала до край, как в България е уникална мръсотия и кочина.
Като живеех във Франция до моя блок имаше едно кръгово движение с ФОНТА И ВСЯКА ВЕЧЕР СЕ КЛЮЧВАХА АВТОМАТИЧНИ ПОЛИВАЧКИ ДА ПОЛИВАТ ЦВЕТЯТА И ТРЕВАТА ОКОЛО ФОНТАНА.
ЕДНА СУТРИН КАТО ОТИВАХ В УНИВЕРСИТЕТА ГЛЕДАМ ЕДНА ГРАДИНКА НЯКОЙ ПИЯН :mhihi: НАРИТАЛ ЦВЕТЯТА, НО СЛЕДОБЕД КАТО СЕ ПРИБИРАХ БЯХА ПОСАДЕНИ ВЕЧЕ НОВИ ЦВЕТЯ ...
ей такива дребни неща правят голяма впечатление.

ДОСЕГА СЪМ СИ КУПУВАЛ 3 КОЛИ ВНОС ОТ ИТАЛИЯ И НИТО ЕДНА НЯМАШЕ АЛАРМА, МАРКИРОВКА И ДРУГИ ТАКИВА ГЛУПОСТИ ...
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио :) / BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 25 Юни 2008, 10:28

аз оставам без кола :confused: днес следобед вкарвам комбинизона за боя и за 29-ти ще видя с кво ще дойда,но най вероятно този път ще съм пасажер в някое от бмв-тата

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от netsurfer_bg » 25 Юни 2008, 10:34

http://fr.wikipedia.org/wiki/Budget_de_ ... n%C3%A7ais
http://www.eubusiness.com/news_live/1188910922.02/
Четете горе - който знае френски и английски де :mhihi:
Ама ще ви кажа с 2 думи
Франция бюджет 2007
РАЗХОДИ - 334,7 Md€
ПРИХОДИ - 292,7 Md€
И ТАКА Е ОТ 1980 ГОДИНА НАСАМ, ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ИМАТ ДЕФИЦИТ, А НЕ ОГРОМЕН ИЗЛИШЪК КАТО НАС, НЕ ТОВАРЯТ ХОРАТА С ИЗЛИШНИ ДАНЪЦИ ЗА ДА ОТКРАДНАТ ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА С ПРОЕКТИ ЗА БАТКО И БРАТКО.

В ГЕРМАНИЯ Е СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ ...

ДА ИМ ДАВАМЕ ЗАЕМИ НА ТЕЯ БЕДНИ ДЪРЖАВИЦИ :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 25 Юни 2008, 13:06

netsurfer_bg написа:Реална погледнато същите лайна ще управляват й следващия мандат, но от края на този зависи колко % ще получат. То се е видяло, че в момента няма кой да управлява България, тъпите крадци които сега са на власт?? ББ който е един уникално прост човек и няма никакъв екип и никакви подготвени хора?? Като си помисля че коалицията ще е между ББ, БСП, ДПС и направо ми се плаче, идвами да емигрирам.
А това как най-долну крадат всеки лев, как от 8 години всеки дошъл на власт обещава да направи едната магистрала до край, как в България е уникална мръсотия и кочина.
Като живеех във Франция до моя блок имаше едно кръгово движение с ФОНТА И ВСЯКА ВЕЧЕР СЕ КЛЮЧВАХА АВТОМАТИЧНИ ПОЛИВАЧКИ ДА ПОЛИВАТ ЦВЕТЯТА И ТРЕВАТА ОКОЛО ФОНТАНА.
ЕДНА СУТРИН КАТО ОТИВАХ В УНИВЕРСИТЕТА ГЛЕДАМ ЕДНА ГРАДИНКА НЯКОЙ ПИЯН :mhihi: НАРИТАЛ ЦВЕТЯТА, НО СЛЕДОБЕД КАТО СЕ ПРИБИРАХ БЯХА ПОСАДЕНИ ВЕЧЕ НОВИ ЦВЕТЯ ...

ДОСЕГА СЪМ СИ КУПУВАЛ 3 КОЛИ ВНОС ОТ ИТАЛИЯ И НИТО ЕДНА НЯМАШЕ АЛАРМА, МАРКИРОВКА И ДРУГИ ТАКИВА ГЛУПОСТИ ...

Че е прост, сигурно е така. Но че няма екип нещо не съм съгласен! Все пак има едно ценно качество, и то е да намира точния човек за точната работа. Лично познавам икономическия му съветник Стоян Мавродиев, и казвам че е един възпитан и никак не глупав в своята сфера човек!
Виж за коалиция с тия задници, до сега е декларирал че няма да го направи, но пък знае ли човек?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от netsurfer_bg » 25 Юни 2008, 13:58

bobi_maxo написа:
netsurfer_bg написа:Реална погледнато същите лайна ще управляват й следващия мандат, но от края на този зависи колко % ще получат. То се е видяло, че в момента няма кой да управлява България, тъпите крадци които сега са на власт?? ББ който е един уникално прост човек и няма никакъв екип и никакви подготвени хора?? Като си помисля че коалицията ще е между ББ, БСП, ДПС и направо ми се плаче, идвами да емигрирам.

Че е прост, сигурно е така. Но че няма екип нещо не съм съгласен! Все пак има едно ценно качество, и то е да намира точния човек за точната работа. Лично познавам икономическия му съветник Стоян Мавродиев, и казвам че е един възпитан и никак не глупав в своята сфера човек!
Виж за коалиция с тия задници, до сега е декларирал че няма да го направи, но пък знае ли човек?!

И аз познавам човек от неговия екип, който е шеф на комисията по финанси и бюджет на СО,
и мога да твърдя че ББ няма подготвени кадри, а ти ако си мислиш че ще мине без коалиция, живееш в някакъв измислен свят ;)
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 25 Юни 2008, 15:32

netsurfer_bg написа:
bobi_maxo написа:

И аз познавам човек от неговия екип, който е шеф на комисията по финанси и бюджет на СО,
и мога да твърдя че ББ няма подготвени кадри, а ти ако си мислиш че ще мине без коалиция, живееш в някакъв измислен свят ;)

Абе, то видяхме подготвените кадри докъде ни докараха, ми дай да видим па неподготвените. :winky: Така или иначе сме страна на абсурда, та знае ли човек. Може пък и да стане.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от netsurfer_bg » 25 Юни 2008, 16:25

rado_rf написа:
netsurfer_bg написа:
bobi_maxo написа:

Абе, то видяхме подготвените кадри докъде ни докараха, ми дай да видим па неподготвените. :winky: Така или иначе сме страна на абсурда, та знае ли човек. Може пък и да стане.

ей затова сме на това дередже, я да видим бсп, я па да видим сдс, я да видим царя, я пак бсп ... и всичко което видяхме е че ни наебаха и окрадоха :mhihi:
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 25 Юни 2008, 17:12

мнението ми е , че си е ебало майката!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dare__devil » 25 Юни 2008, 17:44

Общо взето....Всичко общо вече е взето....

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 25 Юни 2008, 18:03

:arrow:
Последна промяна Shondy на 25 Юни 2008, 20:36, променена общо 2 пъти
ИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 25 Юни 2008, 18:13

Shondy написа:
dare__devil написа:Общо взето....Всичко общо вече е взето....

:roll: нещо не схванах братчето?

е човека обяснява,че всичко общо=наше държавно.....вече е взето...от тях!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fen E34 » 25 Юни 2008, 20:43

Ами как Станишев ще намали акциза на горивата ? Брат му е архитект и той милия трябва да наблажи от инфраструктурните проекти , които ние ще платим ! Смехурко само се хили като ...... и ни го завира бавно , но всеки ден . Ама в България нали знаете как е - "ЦАРЯ ДАВА , ПЪДАРЯ НЕ ДАВА " :evil:
BMW - ХОРАТА сБИРА !!! :)

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум