БМВ абсолютни непрофесионалисти
Модератор: Общи модератори
Най сетне колата дойде, НО НО НО винаги има но.
Пропуснали са да ми сложат ксенона
няма такива заклевам се, сега ще трябва да го поръчат и да ми го монтират тук в БГ
ебати и излагацията
Иначе като изключем ксенона съм възхитен от колата, това си е чистокръвно БМВ, единствения минус е че е тясно отзад но аз там не сядам
Ето и малко от първите снимки, за повече нямаше време

Пропуснали са да ми сложат ксенона

Иначе като изключем ксенона съм възхитен от колата, това си е чистокръвно БМВ, единствения минус е че е тясно отзад но аз там не сядам

Ето и малко от първите снимки, за повече нямаше време

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Bustter написа:VesoPesaW123 написа:X5 написа:...
...
На един познат му върнаха 6ца без еърбези... 8 еърбега липсвахаСъщия номер е правен и на една Е класа в балкан стар, явно има глад за еърбези...
оо за балкан стар въобще не ми се говори

а иначе колега честито за колата да си я караш милиони безаварийни километри и само усмивка да ти е на лицето докато си с нея

- Niikoo_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: кръгчета
[quote="REMUS"][/quote]
Честито за колата, много е красива.
Аз си мисля, че има голяма вероятност колата да е била пристигнала в Б-я доста преди да отидеш да си я вземеш и да са те баламосвали, защото е имало нещо нередно по нея, примерно ксенона или някаква друга липса, може и щета да е имала при транспорта и да са я оправили
Всичко това е в сферата на предположенията естествено, още един път честито и много безаварийни с новата кукла.
Честито за колата, много е красива.
Аз си мисля, че има голяма вероятност колата да е била пристигнала в Б-я доста преди да отидеш да си я вземеш и да са те баламосвали, защото е имало нещо нередно по нея, примерно ксенона или някаква друга липса, може и щета да е имала при транспорта и да са я оправили

Всичко това е в сферата на предположенията естествено, още един път честито и много безаварийни с новата кукла.

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
REMUS написа:Благодаря за пожеланията на всички![]()
Някой може ли да ми каже как да си активирам "Следвай ме в къщи" функцията
Хаха, следвай ме вкъщи

Честито и от мене

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
дай снимки и на 30-та
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Bustter
- младши ентусиаст
-
VesoPesaW123 написа:Bustter написа:VesoPesaW123 написа:X5 написа:...
...
На един познат му върнаха 6ца без еърбези... 8 еърбега липсвахаСъщия номер е правен и на една Е класа в балкан стар, явно има глад за еърбези...
оо за балкан стар въобще не ми се говори![]()
а иначе колега честито за колата да си я караш милиони безаварийни километри и само усмивка да ти е на лицето докато си с нея
Един дол дренки са тия лаинари при дилърите...
Колега честито за колата, дълга и безавариина!
REMUS написа:Най сетне колата дойде, НО НО НО винаги има но.
Пропуснали са да ми сложат ксенона![]()
![]()
няма такива заклевам се, сега ще трябва да го поръчат и да ми го монтират тук в БГ
ебати и излагацията
![]()
Иначе като изключем ксенона съм възхитен от колата, това си е чистокръвно БМВ, единствения минус е че е тясно отзад но аз там не сядам![]()
Ето и малко от първите снимки, за повече нямаше време![]()
Първо честито супер кола е щом не ти трябват задни седалки

Интересно ми е как ще ти сложат ксенона като нямаш системата за миене на фаровете която е задължителна ако се монтира оригинален ксенон ? Само не им давай да режат бронята за да монтират пръскалки за фаровете защото ще съсипят колата

[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
Mamouk написа:Хаха, следвай ме вкъщифункцията се активира като дръпнеш лоста за мигачите назад(все едно премигваш с фаровете). Това като си изгасил колата. Нещо такова е- просто го пробвай, няма нищо сложно
и като го направиш това, колата тръгва след теб към вас

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
в БМВ не може да са сбъркали да ти сложат ксенона
Има някаква далавера с колата ... когато си я поръчвал, трябва да са ти дали копие от поръчката с всички екстри и т.н.
Ако там има ксенно, значи това не е твойта кола, а е останала от някъде и са ти я пробутали ...
Ако пък все пак си мислиш, че е станала грешка, бих ти препоръчал, с копието от поръчката, да си искаш ксенона от дилъра и то безплатно! Има си кит за upgrade на ксенон, който те ще трябва да ти го купят и сложат.
докато си мълчите, ще ви мачкат !!! Не забравяйте - клиента е цар !!!

Има някаква далавера с колата ... когато си я поръчвал, трябва да са ти дали копие от поръчката с всички екстри и т.н.
Ако там има ксенно, значи това не е твойта кола, а е останала от някъде и са ти я пробутали ...
Ако пък все пак си мислиш, че е станала грешка, бих ти препоръчал, с копието от поръчката, да си искаш ксенона от дилъра и то безплатно! Има си кит за upgrade на ксенон, който те ще трябва да ти го купят и сложат.
докато си мълчите, ще ви мачкат !!! Не забравяйте - клиента е цар !!!
- 75 turbodelta
- Потребител
-
- Кара: е30 туринг + Saxo VTS +land Cruiser
- Мечтае да кара: м5 + ГТР
гледаики снимки в официалния саит забелязвам разлика в бъбреците... при М-пакет вертикалните пластмасови ребра трябва да са хромирани а при теб не са това също ли е пропуск като ксенона или .........има разумно обяснение