В Showroom скоро....

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 29 Яну 2007, 11:31

Това с купетата би било невероятно предаване :) Дано да се сбъдне.

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 29 Яну 2007, 11:54

принципно има предпоставки! Трябва ни Е92.

Дадох идея за Golf GTI всички поколения, сега чакаме Порше България да докарат Golf V GTI, останалите съм ги събрал от VW Клуба и ще го направим.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Bustter » 29 Яну 2007, 17:33

Много е зле тва предаване, как може така да копират от от TOP Gear, то бива ама чак пък толкоз... :confused:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vitamincpp » 29 Яну 2007, 18:12

То гогава излиза че и Топ Гиър е зле :) Въпросът е да го копират качествено, аз съм гледал само едно издание и не е лошо според мен, но аз харесвам всякакви предавания на тема автомобили. За жалост все не мога да съм си вкъщи по времето на излъчване, а а тая Netera направо съм бесен супер простотия е, някакви безплатни регистрации за по един месец - явно се готвят за платени услуги, и след това не иска да тръгне дори и ниското качество :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Bustter » 29 Яну 2007, 18:54

vitamincpp написа:То гогава излиза че и Топ Гиър е зле :) Въпросът е да го копират качествено, аз съм гледал само едно издание и не е лошо според мен, но аз харесвам всякакви предавания на тема автомобили. За жалост все не мога да съм си вкъщи по времето на излъчване, а а тая Netera направо съм бесен супер простотия е, някакви безплатни регистрации за по един месец - явно се готвят за платени услуги, и след това не иска да тръгне дори и ниското качество :evil:

Немогат да го докарт също, защото в България на всяка кола и дават висока оценка, явно наследството от социализма, т.е. ладите и мохерите, още се пази и на Дачи и дават почти толкова креди колкото на марки като Мерцедес, БМВ, Ауди...
Същото е и с Мотоавангард по ТВ7, гледах само 1 предаване кадето сравняваше БМВ М6 и Мерцедес СЛ55 АМГ коеот беше повече от абсурдно.. 7ца с Е класа да ми беше сравнил по-малко щях да се смея :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 29 Яну 2007, 21:19

нека да копират,щото нищо ново не могат да измислят!
бих предпочел да излъчват предавания като 5 GEAR(там има какво да научиш,водещите са професионалисти)!
в бГ всичко е шуробаджанащина и затова нямаме нищо качествено!
ТЕЗИ ДВАМАТА ВОДЕЩИ НЯМАТ МЯСТО ТАМ!!!!!!
как може някви си актьорчета да ми говорят за коли,по им приляга да водят някое гей предаване.дразнят отвсякъде,от много безмислени приказки накрая нищо не се разбира и вижда.
всичко е много лъскаво ама няма съдържание.
АУТО бИЛД сравнява тези два автомобила миналата година-325 би по всички критерии!
преди години имаше МОТОМАНИЯ-истинско автомобилно предаване!
ако сега е '70г на миналия век да чакаме да се развие предаването,но '07г да гледаме толкова непрофесионално отношение към автоинудстрията е непростимо!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 29 Яну 2007, 21:30

Bustter написа:БМВ М6 и Мерцедес СЛ55 АМГ

видимо си наясно коя кола на коя е конкурент, та ми е интересно твоя сравнителен тест как би изглеждал?

Кой Мерцедес трябва да бъде сложен срещу М6 и кое BMW трябва да е сложено срещу SL55AMG? Изключително ми е любопитно да прочета отговора .. :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 29 Яну 2007, 21:32

Чакай бе :shock: Предаването е още бебе.
Сега се развива,търпи критики,шлайфа се,както някой бе казал по-назад.
Според мен водещите са си добри,ти ако си разбирач а не можеш да убеждаваш хората или да говориш по разбираем начин няма ли да дразниш ?Хората си изграждат предаването много добре.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vitamincpp » 29 Яну 2007, 22:17

Е ти кой искаш да сложат за водещ , Ричард Груев ли :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 29 Яну 2007, 23:15

аз си мисля че Иван Тенчев,(дето водеше формулата по ринг-а)ще е точно попадение за тва предаване
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 29 Яну 2007, 23:20

vitamincpp написа:Е ти кой искаш да сложат за водещ , Ричард Груев ли :mhihi:

М/у другото тандема Ричард Груев - Иван Тенчев ми беше любим! Единият говореше интересни неща, другия весели! Любими моменти от F1!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 29 Яну 2007, 23:21

И според мен главния проблем на предаването са водещите, като цяло много ми харесва и го гледам всяка седмица, но честно казано едвам ги изтрайвам тия двамата да си направят моабета и да се стигне до останалите рубрики! Евала за ентусиазма, то се знае че винаги има още накъде да се развива;)

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 29 Яну 2007, 23:44

Ае къв моабет? те меко казано се правят на ИНТЕРЕСНИ.... дали им е по сценарий, или просто така си говорят, ама.... опита им да копират Джереми, Найджъл и Хамстра.... изглеждат направо жалки... а те определено се опитват да ги копират.... то просто е очовадно...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Bustter » 30 Яну 2007, 3:49

Turturelo написа:
Bustter написа:БМВ М6 и Мерцедес СЛ55 АМГ

видимо си наясно коя кола на коя е конкурент, та ми е интересно твоя сравнителен тест как би изглеждал?

Кой Мерцедес трябва да бъде сложен срещу М6 и кое BMW трябва да е сложено срещу SL55AMG? Изключително ми е любопитно да прочета отговора .. :roll:

Еми по прицип 6та серия е създадена като купе на 7цата, това беше 1вата 6ца, новата 6та серия взаимства технологий от 5цата и по-скоро е някво средно купе м/у 5та и 7ма серия. Както знаеш конкурента на 7цата е S класата, т.е. SEC и по-късно CL са конкурент на 6цата. SL реално няма конкурент от баварците, поне за сега, говори се че новот Z6, Z8, Z9 (още не се знае номера) ще е конкуретн на SLа... Аз така ги виждам нещата. Ще се радвам да чуя твоито мнение.

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 30 Яну 2007, 4:24

Bustter написа:Еми по прицип 6та серия е създадена като купе на 7цата, това беше 1вата 6ца, новата 6та серия взаимства технологий от 5цата и по-скоро е някво средно купе м/у 5та и 7ма серия. Както знаеш конкурента на 7цата е S класата, т.е. SEC и по-късно CL са конкурент на 6цата. SL реално няма конкурент от баварците, поне за сега, говори се че новот Z6, Z8, Z9 (още не се знае номера) ще е конкуретн на SLа... Аз така ги виждам нещата. Ще се радвам да чуя твоито мнение.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Прочети малко преди да се говориш глупости.. Е24 ("първата 6ца") е на базата на Е12 и по късно на Е28 (идвете са 5ти серии). ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум