Тея глупави..

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 06 Сеп 2006, 20:43

[steeN] написа:обосновка ;) ?

The target group are 20-40 year olds. “We are addressing above all those people, who didn't drive BMWs before, but who have always admired this brand,“

“Our advertising doesn't focus on the technology so much this time, it is much more emotional,” explains Giuliani. “We are specifically addressing women with this strategy too.“

Thomas Giuliani

на ЛС, че е конфиденциално ..

ентусиаст
Аватар

Мнение от stenly » 06 Сеп 2006, 22:55

Turturelo,
познавам те само от постовете ти (не и лично), но вече си ми порядъчно противен.
Явно имаш дарба в тая насока.

Един съвет: опитвай се да не реагираш саркастично на емоционалните пориви на хората, пък ако ще и да са централно погрешни според твоя собствен мироглед.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 06 Сеп 2006, 23:15

Абе аз го познавам лично и то отдавна и определено не беше такъв човек :roll:
Или може би си е същия,но има разни други причини да се представя за друг :dunno:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 08 Сеп 2006, 15:27

stenly написа:Turturelo,
познавам те само от постовете ти (не и лично), но вече си ми порядъчно противен.
Явно имаш дарба в тая насока.

Един съвет: опитвай се да не реагираш саркастично на емоционалните пориви на хората, пък ако ще и да са централно погрешни според твоя собствен мироглед.

един съвет и от мен: опитаи се да се замислиш, че може би имам защо да говоря/пиша по този начин преди да ми даваш съвети, може би има неща, които не са ти толкова ясни, че да ме съветваш в точно тази насока. Сам каза, че ме познаваш от постовете ми ..

относно колко противен съм ти .. пука ми та ми дреме ;) сега по-противен ли ти станах :winky:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 08 Сеп 2006, 15:31

bmwdriver написа:Абе аз го познавам лично и то отдавна и определено не беше такъв човек :roll:
Или може би си е същия,но има разни други причини да се представя за друг :dunno:

може би има доза истина в думите ти .. може би му е писнало да бъде Mr. Nice Guy и да получи нож в гърба от хора, които уважаваше или всеки да се покрива като мишка и само да чете като се разменят горещи реплики .. затова сега си пиша каквото си искам, нямам администраторски отговорности на главата, нямам модератори, с които да се съветваме как да оправим някое керем, че хем да не го обидим, хем да го вкараме в правия път .. много е готско така. Нахраните те някой като този отгоре - сипеш му и ти :mhihi: това е стара история и с радост съм я оставил в миналото .. няма да занимаваме хората с глупости отново!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 08 Сеп 2006, 21:57

Знаеш ли ,Владо,аз доста бих се позамислил над нещата,особено след
мнения като горното(на Steen).Още повече, ако знам,че не съм такъв човек,
а явно с нещо предизвиквам негативни настроения спрямо себе си :roll:

Темата май се изчерпа.
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Предишна

Назад към Основен Форум