ново автомобилно предаване по бТВ...
Модератор: Общи модератори
^ ще има .. "всяко нещо с времето си" не случайно го казах
Аз лично съм много доволен от това, което се получи. Водещите са много добри на фона на хората, които минаха през кастинга! Това търсехме като визия .. Ако знаете просто колко е трудно да се намерят хора в България за каквото и да било .. Масово хората са непрофесионалисти, не разбират от нищо на достатъчно високо ниво. За водещ се изисква - добра визия, добра дикция, добро поведение пред камера, познания, чувство за хумор, импровизация .. и не на последно място не знам кои от Вас критиците би стоял от 8 сутринта до 21ч. вечерта напудрен да помни реплики и да стои пред камера .. не е лесно повярвайте ми!
Ще се изгладят тези неща с времето .. въпроса е, че не може предаването да е на супер високо ниво, пълно с технически неща, защото ако се изтъпанят и започнат да говорят за blowoff и wastegate, T3 турбини, torque steer и 90% от българското население ще гледа като инцианци.. затова трябва да е дозирано .. за всеки по нещо!

Аз лично съм много доволен от това, което се получи. Водещите са много добри на фона на хората, които минаха през кастинга! Това търсехме като визия .. Ако знаете просто колко е трудно да се намерят хора в България за каквото и да било .. Масово хората са непрофесионалисти, не разбират от нищо на достатъчно високо ниво. За водещ се изисква - добра визия, добра дикция, добро поведение пред камера, познания, чувство за хумор, импровизация .. и не на последно място не знам кои от Вас критиците би стоял от 8 сутринта до 21ч. вечерта напудрен да помни реплики и да стои пред камера .. не е лесно повярвайте ми!
Ще се изгладят тези неща с времето .. въпроса е, че не може предаването да е на супер високо ниво, пълно с технически неща, защото ако се изтъпанят и започнат да говорят за blowoff и wastegate, T3 турбини, torque steer и 90% от българското население ще гледа като инцианци.. затова трябва да е дозирано .. за всеки по нещо!
Turturelo написа:аз мисля, че са точно толкова колкото трябва .. малко в повече е информацията и ще я редуцираме за вбъдеще, защото предаването минава на един дъх, но пък така Ви държим (надявам се) запленени
Да то тъкмо стана интересно и свърши.
А ако направите такава рубрика както започна с аудито тип как да настроим колата и тн ще е много интересно.
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
MaXimal написа:А ако направите такава рубрика както започна с аудито тип как да настроим колата и тн ще е много интересно.
ще има и такива неща .. и зимата наближава .. спокойно

M6 написа:..
за сега толкова ..

Повече зрители биха се впечатлили от цената на един Rolls Royce и листата с екстрите, от колкото да покажеш как отворите за въздух на климатичната система имат четчици навътре в таблото и ако оставиш мазно петънце или пръстов отпечатък като завъртиш въздуховода те изчезват ..
Повече хора биха се зарадвали как някой върти гуми пред камера, отколкото биха оценили снимки на изгрев слънце с брутална осветеност някъде отзад на границата на тъмното ..
Такива ми ти работи ... тежичка е задачката да зарадваш всички!