ново автомобилно предаване по бТВ...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Мнение от © » 17 Сеп 2006, 16:30

заглавието отговаря точно на предаването
повече шоу и почти нищо на вън
за съжаление информацията минава много бързо и почти нищо не се запомня
Трябваше поне да има коментар от Владо коя кола как се държи или нещо такова .. лично мнение все пак :)
иначе изглежда обещаващо

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 17 Сеп 2006, 16:43

Забавно беше предаването, особено сравнението с Top Gear за студиото :mhihi:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 17 Сеп 2006, 16:48

^ ще има .. "всяко нещо с времето си" не случайно го казах :winky:

Аз лично съм много доволен от това, което се получи. Водещите са много добри на фона на хората, които минаха през кастинга! Това търсехме като визия .. Ако знаете просто колко е трудно да се намерят хора в България за каквото и да било .. Масово хората са непрофесионалисти, не разбират от нищо на достатъчно високо ниво. За водещ се изисква - добра визия, добра дикция, добро поведение пред камера, познания, чувство за хумор, импровизация .. и не на последно място не знам кои от Вас критиците би стоял от 8 сутринта до 21ч. вечерта напудрен да помни реплики и да стои пред камера .. не е лесно повярвайте ми!
Ще се изгладят тези неща с времето .. въпроса е, че не може предаването да е на супер високо ниво, пълно с технически неща, защото ако се изтъпанят и започнат да говорят за blowoff и wastegate, T3 турбини, torque steer и 90% от българското население ще гледа като инцианци.. затова трябва да е дозирано .. за всеки по нещо!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от -Kris- » 17 Сеп 2006, 16:48

Дано с времето да се отракат малко момчетата, иначе са забавни :mhihi: Ако Ви светнат - не се тревожете, ний сме :mhihi: Публиката беше много хикс като го казаха т'ва ... даже не знаеха да пляскат ли, да се смеят ли :lol: :mhihi:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 17 Сеп 2006, 16:52

виж публика ни трябва .. колкото повече фенове, толкова по-добре! Тези, които бяха са малко .. зле :uups:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от -Kris- » 17 Сеп 2006, 16:55

Turturelo написа:виж публика ни трябва .. колкото повече фенове, толкова по-добре! Тези, които бяха са малко .. зле :uups:

Да слагат едни аплодисменти на запис да се чуват, че тия нещо не вдяват моментите за действие :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 17 Сеп 2006, 16:57

Turturelo, ти да не си продуцент случайно :shock: А иначе това за кастинга и хората е вярно, само дето закачките между двамата водещи ("Пак избързваш бее... :mhihi:") са малко повече, от колкото е нужно ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 17 Сеп 2006, 17:00

Ам аз целия ден седях пред тв-то да го гледам и в решаващия момент ме поразсеяха .. та кажете ако го има в цифров формат из нета
what a helluva ride

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 17 Сеп 2006, 17:00

аз мисля, че са точно толкова колкото трябва .. малко в повече е информацията и ще я редуцираме за вбъдеще, защото предаването минава на един дъх, но пък така Ви държим (надявам се) запленени :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 17 Сеп 2006, 17:13

Turturelo написа:аз мисля, че са точно толкова колкото трябва .. малко в повече е информацията и ще я редуцираме за вбъдеще, защото предаването минава на един дъх, но пък така Ви държим (надявам се) запленени :D

Да то тъкмо стана интересно и свърши.

А ако направите такава рубрика както започна с аудито тип как да настроим колата и тн ще е много интересно.
Изображение

Аватар

Мнение от M6 » 17 Сеп 2006, 17:21

Според мен,ако беше един час щеше да е по-добре ;) Защо така нямаше впечатления от тестваните автомобили?Само им казаха времената и това е.......надявам се в бъдещите броеве да чуя отзиви за тестваните автомобили 8)

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 17 Сеп 2006, 17:42

Аз ще го гледам, ако някои го е рипнал.., че спиртен свят ми е малко по интересен..

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 17 Сеп 2006, 18:21

Има ли повторение .... :roll:
Tux0 Ca !
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 17 Сеп 2006, 18:37

MaXimal написа:А ако направите такава рубрика както започна с аудито тип как да настроим колата и тн ще е много интересно.

ще има и такива неща .. и зимата наближава .. спокойно ;)

M6 написа:..

за сега толкова .. :D ще има и коментар, но всичко става много трудно в България. Ако бях казал, че щях да умра от скука в Punto-то и с 80км/ч Renault Clio III при рязка маневра ляво/дясно се завърта на обратно .. нямаше да можем повече да даваме нито една от двете марки. Ще ги променим тези неща, но нека да започнем предаването .. Такъв човек съм, че или казвам нещо 100% сигурна истина или не го казвам. Така, че не случайно го казах пред камера .. за да започнем да променяме един процес наслагван с години м/у журналисти и вносители, никои никога не критикува! Понеже сме измекярска държава ще е много трудно, но съм решил да го променим .. като за начало ще започнем по-меко, но скоро и това ще е факт. Търпение .. ;) Не е тук мястото да обяснявам как се прави едно предаване, но уверявам ви, че много много много трудно и докато не започнах да се занимавам с това не го осъзнавах.. стоях като Вас и плюех по всички.. не че все още не го правя, напротив, но поне сега съм от другата страна и знам причините за някой от негативните случки, все пак смятам, че има мноооооого какво да се прави от българските журналисти, вносители, режисьори, сценаристи и въобще всички, които имат отношение към тези неща, за да поднесат един качествен продукт на зрителите или ентусиастите .. от друга страна пък голям процент от публиката е невежа, елементарна и често не оценяват ценни детайли, които реално различават единиците от масата.
Повече зрители биха се впечатлили от цената на един Rolls Royce и листата с екстрите, от колкото да покажеш как отворите за въздух на климатичната система имат четчици навътре в таблото и ако оставиш мазно петънце или пръстов отпечатък като завъртиш въздуховода те изчезват ..
Повече хора биха се зарадвали как някой върти гуми пред камера, отколкото биха оценили снимки на изгрев слънце с брутална осветеност някъде отзад на границата на тъмното ..

Такива ми ти работи ... тежичка е задачката да зарадваш всички!

Аватар

Мнение от M6 » 17 Сеп 2006, 18:52

А какво се очаква в следващия брой?Няма ли да тествате някое BMW?

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум