!!! Да помогнем на Алекс Ма3х !!!
Модератор: Общи модератори
- Бобито
- Потребител
-
- Кара: 318ti
- Детайли за колата: 318ti M-technik
Re: !!! Да помогнем на Алекс Ма3х !!!
и аз ще се включа със скромна помощ.Алекс кара страхотно и трябва да има повече хора като него!!!
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Не познавам Алекс , но това няма значение.
Нещо и от мен !
Нещо и от мен !

Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
Момчета, няма смисъл да се обяснявате на хейтърите, камо ли пък на маверика, великата опозиция:)))) този форум винаги е имал една безусловна цел и тя е да си помагаме. Който може и иска, помага. Който не, никой не го задържа тук;) всеки си има ценностна система и сам може да прецени собствените си действия и приоритети. Детс оу 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Engi написа:Момчета, няма смисъл да се обяснявате на хейтърите, камо ли пък на маверика, великата опозиция:)))) този форум винаги е имал една безусловна цел и тя е да си помагаме. Който може и иска, помага. Който не, никой не го задържа тук;) всеки си има ценностна система и сам може да прецени собствените си действия и приоритети. Детс оу

И аз ще помогна с нещо!
Всеки може да попадне в такава ситуация!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Engi написа:Момчета, няма смисъл да се обяснявате на хейтърите, камо ли пък на маверика, великата опозиция:)))) този форум винаги е имал една безусловна цел и тя е да си помагаме. Който може и иска, помага. Който не, никой не го задържа тук;) всеки си има ценностна система и сам може да прецени собствените си действия и приоритети. Детс оу
Подкрепям напълно!
Никой никому не е опрял дуло
да помага на когото и да било.
Изказванията против помощ за
Алекс Язов за меко казано безпочвени,
смешни и изразяват пълното малодушие на
хората, които се асоциират с тях!
- sami879
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318is / 92
Айде и аз влизам в кюпа на помагащите... малко, но от сърце !!! Надявам се всичко да се оправи

- tuningfena
- ентусиаст
-
- Кара: е30-327 . е30-320
- Мечтае да кара: bmw 327i turbo
- Детайли за колата: BMW 327 i
- Lil@vi@ S@ncho
- Потребител
-
- Кара: Смело и безотговорно
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Скромнично и от мен , дано успееме 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: най-убавата....
за да не бъда голословен....ето

everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
alex_matrix написа:Не искам никой да ми съчуства или пък да злобее, който иска помага другото са празни приказки...
..............немога да схвана какво неясно има. Научете се да мълчите, когато не Ви засяга пряко!
Алекс ще успеем!

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Здравейте колеги !
Много се радвам да ви кажа че току-цо видях камиона с 30-ката на Алекс в кв. Княжево на влизане в софия.
Радвам се че успяхме да помигнем на Алекс !!!!! И че за пореден път показахне че сме едно голямо семейство

Много се радвам да ви кажа че току-цо видях камиона с 30-ката на Алекс в кв. Княжево на влизане в софия.
Радвам се че успяхме да помигнем на Алекс !!!!! И че за пореден път показахне че сме едно голямо семейство

///M

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
_BmW_™ написа:Здравейте колеги !
Радвам се че успяхме да помигнем на Алекс !!!!! И че за пореден път показахне че сме едно голямо семейство![]()
![]()
Да не те разочаровам, ама... върни се да видиш какво е написал Алекс- намерил е половината пари, но трябва да ги върне за някакъв кратък срок и това е целта на темата... явно са намерили някак и другите пари и автомобилите са в БГ вече, но ме съмнява това да означава, че темата е изчерпана и не са нужни пари... Пари накуп все някак се намират, но трябва и да се връщат после, а 18к+ са сериозна сума...
- alex_matrix
- младши ентусиаст
-
Колата и камиончето ги върнахме в БГ с парите, които взех назаем и които трябва да върна до 2 месеца
Даже днес огранизирахме и проведохме един тийм билдинг с много возене на участниците в него и парите, които изкарам и те ще отидат за покриване на част от заема...тоест и колата активно се опитва да ми помага и да си изкара парите
Сигурно возих близо 30 човека
Видяли сте я на камиончето като се е връщала към София точно след тийм билдинга...
Даже днес огранизирахме и проведохме един тийм билдинг с много возене на участниците в него и парите, които изкарам и те ще отидат за покриване на част от заема...тоест и колата активно се опитва да ми помага и да си изкара парите
Сигурно возих близо 30 човека

Monster Energy Drift Athlete
2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion
http://www.facebook.com/alexmatrix

2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion
http://www.facebook.com/alexmatrix