За ключа ..
Модератор: Общи модератори
- Новини
-
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Аз искам още загадки, че една дъвка не ми стига
Наистина беше много свежа тема от която всеки може да научи по нещо, продължавай все така

Наистина беше много свежа тема от която всеки може да научи по нещо, продължавай все така

Да наистина беше доста забавна и полезна тема , то се започна от тук и така дано не е тая последната подобна тема де .
Най-мразя да съм прав!!!
Току-що се прибирам от София и искам да благодаря на всички, които присъстваха снощи на събирането, удоволствието беше изцяло мое!!!
Радвам се се, че Ви е допаднала идеята, защото значи много за мен .. получава се контраст с други изказвания по мой адрес, но смятам да продължа да го правя от време на време! Ще направим още такива теми, дори можем да го превърнем в традиция, аз се ангажирам с наградния фонд .. за да научи всеки по нещо, да раздвижим този форум, защото не е истина каква боза е станала тук .. а и да продължа да дразня хората, които не ме понасят
Радвам се се, че Ви е допаднала идеята, защото значи много за мен .. получава се контраст с други изказвания по мой адрес, но смятам да продължа да го правя от време на време! Ще направим още такива теми, дори можем да го превърнем в традиция, аз се ангажирам с наградния фонд .. за да научи всеки по нещо, да раздвижим този форум, защото не е истина каква боза е станала тук .. а и да продължа да дразня хората, които не ме понасят

от
ас закъснях малко със темата но мисла че и при новите bmw cabrio със ключа от далеч
можеш да отваряш и затвараш гюрука
можеш да отваряш и затвараш гюрука

S 54 SMG

- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
- Мечтае да кара: E30 M5 :)
Виждал съм някои да си бъркат в ушите с ключа и да вадят.....
това е маитап!!!!брато темата беше супер!!!!!!продължавай!!!!!!1

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Много интересно четиво!
Комплименти за Тортурело!
и останалите очастници във викторината!
Дай Боже всеки му такъв ключ, с придатъка!

Комплименти за Тортурело!

Дай Боже всеки му такъв ключ, с придатъка!

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Turturelo написа:1. в key reader можеш да видиш VIN номера на колата, дата на производство, истински километри (там няма измама)
Недей да бъдеш толкова категоричен. Няма нещо измислено от човек, дето друг човек да не го е прецакал. Просто по този начин хем товарят сервизите с допълнително оборудване, хем тези дето връщат километражите ще имат повод вместо за 30 лв. да го правят за 100 например

принципно си прав .. аз също поддържам тази теория!
Друг е въпроса, колко hi-tech трябва да си, за да върнеш километража на една кола след 2001г. примерно, която да издържи на по-обстойна проверка! .. Само да спомена, че километрите на Е34ките след 1995г. може да се извадят .. а не по-новите се пазят на няколко независими места! Та на свой ред идва въпрося дори и да предположим, че hi-tech човека е успял да го свърши с техниката и познанията си дали ще се занимава с връщане на километражи .. и дали има сметка?! НЕ - със сигурност!
Друг е въпроса, колко hi-tech трябва да си, за да върнеш километража на една кола след 2001г. примерно, която да издържи на по-обстойна проверка! .. Само да спомена, че километрите на Е34ките след 1995г. може да се извадят .. а не по-новите се пазят на няколко независими места! Та на свой ред идва въпрося дори и да предположим, че hi-tech човека е успял да го свърши с техниката и познанията си дали ще се занимава с връщане на километражи .. и дали има сметка?! НЕ - със сигурност!
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
hi-tech човека дето ще го направи това, нали се сещаш, че километрите ще си ги остави за десерт, след като се е оправил с "по-важните" неща и то само за да си начеше крастата, и за да докаже,че тези дето са писали софта за БМВ са пълни некадърници
.

BAYRON написа:колюч с "имобилайзер" заклучваш вратите с ключа и ключалките стават неактивни за крадците .
май ми се пие бира или се чудя кво да измисля
а темата си я бива много яка
абе .. те .. крадците .. ги вадят самите ключалки директно .. така, че това малко или много е невярно?!

а м/у другото от iDrive можеш да си настроиш кои врати да ти заключва централното .. примерно само шофьорската или само предните две?! BMW много се гордеят с тия джиджавки, "iDrive дава голяма свобода на нашите потребители". Много обичат да го изтъкват

- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
Turturelo написа:"iDrive дава голяма свобода на нашите потребители". Много обичат да го изтъкват
iDrive till somebody else tries to tune the radio