BMW 5 Series Gran Turismo

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Re: BMW 5 Series Gran Turismo

Мнение от The7omahawk » 10 Ное 2009, 15:25

Ех, колко желание имам да намеря 50% отгоре повече пари за кола :mhihi: Ама нещо не ми се получава :(

И все пак, да не забравяме - най-евтината Panamera в Mobile е business ex/import, което не знам какво точно е, но следващата е 80 000 евро :help: Да, колегата MaXimal е обяснил що е така...Не, че няма да се напълни тук с такива от САЩ по някое време, де...

Плюс, че BMW-то е 530d с 245кс, онова е Panamera S с 400кс :mhihi: Като цяло, това сравнение, което тръгна мисля, че не е много. реално.Вярно, еквивалентно по коне 550i GT е ~ 90 евро, но щом най-големият му двигател е със същата мощност като най-малкия на панамерата определено не са коли от един и същ клас, поне според мен :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Оглежда се за някое сносно BMW
Мечтае да кара: М3 Е90

Мнение от sexpodmosta » 10 Ное 2009, 15:32

The7omahawk написа:Ех, колко желание имам да намеря 50% отгоре повече пари за кола :mhihi: Ама нещо не ми се получава :(

И все пак, да не забравяме - най-евтината Panamera в Mobile е business ex/import, което не знам какво точно е, но следващата е 80 000 евро :help: Да, колегата MaXimal е обяснил що е така...Не, че няма да се напълни тук с такива от САЩ по някое време, де...

Плюс, че BMW-то е 530d с 245кс, онова е Panamera S с 400кс :mhihi: Като цяло, това сравнение, което тръгна мисля, че не е много. реално.Вярно, еквивалентно по коне 550i GT е ~ 90 евро, но щом най-големият му двигател е със същата мощност като най-малкия на панамерата определено не са коли от един и същ клас, поне според мен :)

Говорейки за сравнение, най-първото нещо е, че Panamera и 5GT изобщо не са в един клас.

Брррръм!
Аватар
Кара: на стъклопласт ...

Re:

Мнение от NeedHead » 10 Ное 2009, 18:38

BMWMHartge написа:грозно ама грозно :help:

:yes:
Тия последните модели на БМВ са много зле! :banghead:
Някой требе да се дигне и да застреля тоя дизайнер! :bang:
Life is Better SIDEWAYS!
Изображение
bigmurzi написа:малко танкче :twisted:

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 11 Ное 2009, 9:51

zAcK написа::censored: :censored: :censored: Аман от умници в тоя форум. Като не ви харесва не купувайте !!!
ААаааа. Забравих. Ама вие няма с какво да го купите. Тогава какво значение има вашето мнение ????
А? Никакво. Дреме им на БМВ за някакви мишоци български изтърбушени дето даже резервна част
от БМВ не могат да си позволят и купуват турски ментаци. Не ви харесвало. Ами тая кола да не е правена
за вас. Щом БМВ си продава автомобилите и успява да се справи с кризата, значи всичко е ОК.
А вие продължавайте да си мислите че земята се върти около вас!!!!!!!!!!!

Пич много си рязък а няма за какво,трябва да се научим на търпимост към мненията на другите.Понякога дадено мнение не се оформя на база имане-нямане на пари,а е въпрос на вкус.Защото по тая логика с тия с парите ще са с най добрия вкус а то не е така.Има непреходни неща ,които винаги ще лежат в сърцата на хората и разбираемо е да има разочарование ,когато ги няма в новите модели.Всичко е въпрос на вкус и предпочитание,аз ако имам пари за нов Ситроен ще предпочета старо БМВ защото така ми харесва.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 19 Ное 2009, 9:38

http://www.youtube.com/watch?v=7EpFZTV4 ... r_embedded
Fifth Gear: Web TV Edition 13 BMW 5 Series Gran Turismo
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 19 Ное 2009, 16:19

Викторинокса на БМВ :twisted: Не знаех , че вратите са без горна рамка , като на купе :driving:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 19 Ное 2009, 17:50

:twisted: :twisted: Колата е яка. Хейтърите да спрат да мрънкат като недоклатени девойки :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 26 Ное 2009, 0:09

Днеска минах покрай местния дилър, видях че са го сложили на показ, та минах да го видя....много ми е странно, формите са му едни... :confused: Някак си не мога да го определя, въпреки че създава респект. Абе не знам, да го покарам, пък пак ще пиша :mhihi: :wave:

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 26 Ное 2009, 0:19

((:BuKcu:)) написа:Днеска минах покрай местния дилър, видях че са го сложили на показ, та минах да го видя....много ми е странно, формите са му едни... :confused: Някак си не мога да го определя, въпреки че създава респект. Абе не знам, да го покарам, пък пак ще пиша :mhihi: :wave:

Като се приберем в България ще ни чака :) Аз много искам да видя до за автомобил е :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Wpb19 » 01 Дек 2009, 17:04

Всичко му е идеално, ама тази задница... нещо не мога да я възприема. :nono:

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 02 Дек 2009, 2:24

Wpb19 написа:Всичко му е идеално, ама тази задница... нещо не мога да я възприема. :nono:

На живо, си изглежда доста добре. Но си е въпрос на вкус. На мен ми е много зла. :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 27 Дек 2009, 20:43

Началото на 5-а серия ГТ тръгва от лист хартия и поне три различни идеи ....

http://www.youtube.com/watch?v=RDEnfpJ2 ... r_embedded

Следва продължение......
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 27 Дек 2009, 23:16

Определено това е една идеална семейна кола , особено за такива които не харесват комбита (като мене).
Формите и линията са въпрос на вкус, а на мен лично ми допадат :yes:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Лалов » 28 Дек 2009, 1:07

И после Гран Туризмо бил грозен отзад :mhihi: :mhihi:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G11/F26

Мнение от Pr0gI » 29 Дек 2009, 2:30

Както каза колега вкарва респект колата 8) Страшно широка е вътре, но пък е за 4 човека напревена. Мисля си, че ако я пипнат малко на външен вид - малко по-издути калници например ще стане истински звяр :weed:
Изображение

BMW in the rain - and the results are as dramatic as putting a furious weasel in your underpants!

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум